Skip to main content

REJSER TIL JORDAN

Kongedømmet Jordan - den fredelige og gæstfrie ørkenstat – betager og glæder sine besøgende med farverige månelandskaber og imponerende historiske seværdigheder. Ordene ”Ahlan wa Sahlan” - Hej og velkommen - følger én, hvor end man kommer. For jordanerne er gæstfrihed en essentiel del af livet, der leves med rødder i nomadernes kultur århundreder tilbage i tiden. Ofte vil man få spontane invitationer til at drikke en kop te med de lokale, og har man tid, skal man unde sig selv oplevelsen, der med garanti vil være noget, du husker I lang tid bagefter.

Oplev Jordan på en kulturrejse

Jordan rummer uforglemmelige oplevelser og berømte filmkulisser; bjergtagende Petra og åndeløst smukke Wadi Rum har f.eks. været anvendt i film et utal af gange.

Samtidig vrimler det med historiske og antikke ruiner i området, der vidner om dets store og centrale vigtighed i fordums tid. Her har arabiske stammer kæmpet mod korsridderne, en uendelig strøm af handelskaravaner har passeret igennem, Moses så Det forjættede Land fra bjerget Mount Nebo og Herodes datter, Salome, fik Johannes Døberens hoved på et fad i Mukawir.

Rejs til Jordan med Kulturrejser Europa

En rejse til Jordan med Kulturrejser Europa vil glæde, overraske og fortrylle dig. Her kombineres summende, kontrastfyldte metropoler med antikke ruinkomplekser og bibelhistoriske landemærker. Middelalderborge og beduinlandsbyer i rødgyldne ørkenlandskaber. Tilsat afslapning ved Det Døde Hav og oplevelser i havnebyen Aqaba ved Det Røde Hav.

Jordan - Et magisk Kongerige

8 dage Fra 13.995,-
Oldtidsbyen Petra, Jordan

Rundrejse i Jordan Ørkenlandet som fortryller - Tag med til det eksotiske kongerige Jordan og en spændende rundrejse, som bl.a. byder på kendte og mageløse højdepunkter. Ørkenlandet er overraskende smukt, magisk og utroligt gæstfrit. Rejsen er en dejlig kombination af summende, kontrastfyldte metropoler, antikke ruinkomplekser og bibelhistoriske landemærker samt middelalderborge og beduinlandsbyer i rødgyldne ørkenlandskaber. Der bliver også tid til lidt afslapning, når...Læs mere om rejsen til Jordan