Skip to main content

REJSER TIL JORDAN

Kongedømmet Jordan - den fredelige og gæstfrie ørkenstat - glæder sine turister med farverige månelandskaber og imponerende historiske seværdigheder. Ahlan wa Sahlan - Hej og velkommen - følger én hvor end man kommer. For jordaneren er gæstfrihed en essentiel del af livet, og hverdagen har rødder i nomadernes kultur århundreder tilbage i tiden. Ofte vil man få spontane invitationer til at drikke en kop te med de lokale, og har man tid, skal man unde sig selv oplevelsen. 

Oplev Jordan på en kulturrejse

Jordan rummer uforglemmelige oplevelser og berømte kulisser; f.eks har Petra og Wadi Rum været anvendt som filmkulisse et utal af gange.  Samtidig har området uendelige mængder af historiske og antikke ruiner, der vidner om dets -  i fordumtider -  store og centrale vigtighed. Her har arabiske stammer kæmpet mod korsridderne, en uendelig strøm af handelskaravaner har passeret igennem, Moses så Det forjættede Land fra bjerget Mount Nebo og Herodes datter, Salome, fik Johannes Døberens hoved på et fad i Mukawir. Jordan vil glæde dig, overraske og fortrylle dig. 

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Jordan - Et magisk Kongerige

8 dage Fra 11.995,-
Oldtidsbyen Petra, Jordan

rundrejse i Jordan Ørkenlandet som fortryller - Tag med til det eksotiske kongerige Jordan og en spændende rundrejse, som bl.a. byder på kendte og mageløse højdepunkter. Ørkenlandet er overraskende smukt, magisk og utroligt gæstfrit. Rejsen er en dejlig kombination af summende, kontrastfyldte metropoler, antikke ruinkomplekser og bibelhistoriske landemærker samt middelalderborge og beduinlandsbyer i rødgyldne ørkenlandskaber. Der bliver også tid til lidt afslapning, når...Læs mere om rejsen til Jordan