Skip to main content

REJSER TIL POLEN

Oplev en fascinerende historie

Polen er endnu en af de nyheder, vi har lanceret i Kulturrejser Europa. Landet er nærmest naboland til Danmark, og selv om vi er forbundet via EU, er Polen stadig et af de mere ukendte af slagsen.

Mange kender til dele af den meget dramatiske historie landet har gennemgået, hvor Polen gentagne gange har været kastebold mellem stormagter og altid betalt en høj pris for det. Landets historie er fascinerende og interessant i sig selv, men der er også mange andre oplevelser i Polen.

Landet er stort, fra Østersøen i Nord til Tatrabjergene i Syd, fra den tyske grænse i vest til den hviderussiske og ukrainske grænse i øst, og en smeltedigel af forskellige kulturer og folkeslag. Den kulturelle mangfoldig, og overraskende for mange også den gode gastronomi, er noget man vil huske fra en rejse til landet.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Krakow

5 dage Fra 5.995,-
Polen udsigt over Krakow St. Mary Basilica

Rejse til Krakow 5 dage med kulturel kvalitetstid - Krakow er absolut en af de smukkeste byer i Polen – og så har den en lang og interessant historie med en århundredelang fascinerende kultur – men også store tragedier. På vores storbyferie i Krakow oplever du det hele i denne fortryllende og historiske by på en rejse med direkte adgang til Krakow’s kulturelle perler, de mange restauranter og det afslappede hverdagsliv. Oplev både ældre og moderne historie - ...Læs mere om storbyferien til Krakow