Skip to main content

Rejser til Polen

Oplev en fascinerende historie

Polen er endnu en af de nyheder, vi har lanceret i Kulturrejser Europa. Landet er nærmest naboland til Danmark, og selv om vi er forbundet via EU, er Polen stadig et af de mere ukendte af slagsen.

Mange kender til dele af den meget dramatiske historie landet har gennemgået, hvor Polen gentagne gange har været kastebold mellem stormagter og altid betalt en høj pris for det. Landets historie er fascinerende og interessant i sig selv, men der er også mange andre oplevelser i Polen.

Landet er stort, fra Østersøen i Nord til Tatrabjergene i Syd, fra den tyske grænse i vest til den hviderussiske og ukrainske grænse i øst, og en smeltedigel af forskellige kulturer og folkeslag. Den kulturelle mangfoldig, og overraskende for mange også den gode gastronomi, er noget man vil huske fra en rejse til landet.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Krakow

5 dage Fra 6.495,-
Polen udsigt over Krakow St. Mary Basilica

RejsE til Krakow 5 dage med kulturel kvalitetstid - Oplev det fortryllende smukke Krakow på en kulturrejse med direkte adgang til byens kulturelle perler, de mange restauranter og det afslappede hverdagsliv. Med en over 1000 år gammel historie er Krakow en sand smeltedigel af både gammel og nyere tids historie. Byen er desuden et arkitektonisk paradis med alt, hvad hjertet kan begære af smukke pladser, kirker og monumenter. Samtidig er der et charmerende afslappet hverd...Læs mere om storbyferien til Krakow