Rejser til Polen

Polen Krakow floden Sukuennice markedet pladsen

Krakow

5 dage

Krakow - 5 dage med kulturel kvalitetstid. Vi bor på 4* hotel midt i centrum.

Læs mere om storbyferien til Krakow
Fra 4.795,-

Rejser til Polen - oplev en fascinerende historie

Polen er endnu en af de nyheder, vi har lanceret i Kulturrejser Europa. Landet er nærmest naboland til Danmark, og selv om vi er forbundet via EU, er Polen stadig et af de mere ukendte af slagsen.

Mange kender til dele af den meget dramatiske historie landet har gennemgået, hvor Polen gentagne gange har været kastebold mellem stormagter og altid betalt en høj pris for det. Landets historie er fascinerende og interessant i sig selv, men der er også mange andre oplevelser i Polen.

Landet er stort, fra Østersøen i Nord til Tatrabjergene i Syd, fra den tyske grænse i vest til den hviderussiske og ukrainske grænse i øst, og en smeltedigel af forskellige kulturer og folkeslag. Den kulturelle mangfoldig, og overraskende for mange også den gode gastronomi, er noget man vil huske fra en rejse til landet. Vi fokuserer indtil videre på det sydlige Polen, og det kulturelle centrum i landet, Krakow. Se rejsen nedenfor

KRAKOW - JULEMARKED - 4 DAGE MED KULTUR OG FORKÆLELSE -

Når det traditionelle julemarked indtager Krakows markedsplads, forvandles byen til et sandt julemekka. Så lyder tonerne af julemusik, mens keramik, lædervarer og juledekorationer frister til køb. Den gløgg-lignende drik grzaniec galicyjski holder dig varm, og traditionelle julegod...Læs mere om julemarked i Krakow »

KRAKOW - 5 DAGE MED KULTUREL KVALITETSTID -

Oplev det fortryllende smukke Krakow på en kulturrejse med direkte adgang til byens kulturelle perler, de mange restauranter og det afslappede hverdagsliv. Vi bor på et skønt 4-stjernet hotel midt i centrum og med en over 1000 år gammel historie er Krakow en sand smeltedigel af både gammel og...Læs mere om storbyferien til Krakow »5 dageFra 4.795,-