REJSER TIL SPANIEN - BEDSTE REJSELAND I EUROPA

Fra Catalonien i nord til Andalusien i syd. Spanien er en perlerække af kulturelle skatte, storslået natur, fascinerende historie og lækre lokale råvarer. Ikke nok med, at vi tilbyder dig indholdsrige rundrejser, du har også mulighed for at opleve mange af Spaniens 17 regioner på enten en vandreferie, storbyrejse, en solrig langtidsferie eller en klassisk kulturrejse.

Palma By, klosteret i Lluc og Santa Ponça

På Mallorca tilbyder vi bl.a. ophold i klosteret i Iluc i kombination med Palma By. En fantastisk kombination af storby og ferie på landet. Du har også mulighed for at komme med til Mallorcas, Santa Ponça, hvor du kan nyde ferielivet i en toværelseslejlighed med balkon, havudsigt, halvpension og tre inkluderede udflugter.

Catalonien - med besøg i Spanien, Frankrig og Andorra

Denne oplevelsesrige rundrejse serverer det bedste af Catalonien og Pyrenæerne - hvor du bl.a. oplever Barcelona, Gaudi's værker, Perpignan ved foden af Pyrenæerne, Andorra, Montsantbjergene og vinområdet Priorat.

På tværs af Den Iberiske Halvø

På denne rundrejse på tværs over Den Iberiske Halvø - fra Portugals hovedstad, Lissabon, med besøg i Spaniens tidligere og nuværende hovedstæder, Toledo og Madrid til Barcelona får du indsigt i Den Iberiske Halvøs historie.

Solrige Andalusien, Alhambra og halvpension

I Andalusien har vi holdt til i mange år. Den solrige sydkyst med stor kultur, historie og seværdigheder. Det helt store trækplaster er Alhambra-Paladset. Et eventyrligt palads med en eventyrlig historie. På rundrejsen: Klassiske Andalusien besøger du naturligvis Alhambra i selskab med en dansktalende rejseleder. Men også rejsen "Andalusiens Herligheder" hvor du bor på samme hotel hele ugen, er der inkluderet en udflugt til Alhambra.

Er du derimod til få udflugter og meget solskin, er turen "Solkysten til Særpris" et prisvenlig alternativ inkl. halvpension.

Vandreferie i Sydspanien, El Caminito del Rey og lækre lokale tapas

Holder du af at vandre og spise god mad på små lokale frokoststeder, så er turen "Sydspaniens Charme og Natur" lige sagen. Her får du lokal gastronomi, vandreture i roligt tempo, herunder Kongestien "El Caminito del Rey", et vingårdsbesøg og besøg på Alhambra.

I 2016 blev Spanien endnu en gang kåret som Bedste Rejseland i Europa. Kåringen fandt sted i forbindelse med rejsebranchens Danish Travel Award, og vi er helt enige i at Spanien er et fantastisk land at rejse til.