REJSER TIL SPANIEN - BEDSTE REJSELAND I EUROPA

Mange kender Spanien for de skønne sandstrande og de mange solskinstimer. Rejser du med Kulturrejser Europa, vil du opleve, at Spanien er meget mere end det. Vi besøger landets største kulturelle skatte, fortæller den fascinerende historie, oplever storslåede naturlandskaber og smager på de lokale råvarer.
I 2016 blev Spanien endnu en gang kåret som Bedste Rejseland i Europa. Kåringen fandt sted i forbindelse med rejsebranchens Danish Travel Award, og vi kan kun være enige i at Spanien er en fantastisk destination, og mere end ét besøg værd. Spaniens 17 regioner er meget forskellige – både hvad angår kultur, natur, historie og gastronomi og vi har rejser til både Andalusien, Catalonien og Mallorca, hvor vi tilbyder rundrejser, storbyferier, langtidsferier, klassiske kulturrejser og vandreferier.

Bestil en af vores rundrejser i Andalusien og glæd dig til at opleve Sydspaniens største seværdigheder og charme. Tag med på storbyferie i Barcelona og oplev byen i Gaudís fodspor. Snør vandreskoene og tag med på naturoplevelse i Tramuntana bjergene på Mallorca. Varm op inden juletid med en julerejse til Málaga eller ophold dig på Solkysten på en af vores langtidsferier i de danske vintermåneder.  Disse og mange andre oplevelser i Spanien kan du læse meget mere om neden for.