Skip to main content

REJSER TIL HOLLAND

Oplev Hollands hovedstad på flodkrydstogt på Rhinen

Holland byder på en god kombination af spændende historie, hyggelige byer, kunst og moderne arkitektur. Nyd stemning i hovedstaden Amsterdam, hvor de smalle farverige huse, dekorede husbåde og masser af cykler dominerer gadebilledet på de hyggelige kanalveje.

Udover smukt dekorerede træsko og lækre oste, er landet kendt for sine smukke naturlandskaber med de karakteristiske vindmøller og farverige tulipanmarker, som kan nydes til fulde, når man rejser via landets mange floder og kanaler.

Du kan på vores flodkrydstogt på Rhinen nyde storbyen Amsterdam og det er herfra vi stævner ud på vores rejse ad floden Rhinen gennem Tyskland og til Strasbourg i Franksig. Datoer for 2024 er på vej.

Flodkrydstogt på Rhinen

Burg Katz, Rhinen

Rhinen Flodkrydstogt i 2024 - Kulturrejser Europa byder velkommen ombord på dette skønne og populære flodkrydstogt langs den smukke Rhindal. Vi sejler fra Amsterdam i Holland til Mainz i Tyskland, og du kan godt glæde dig til en rejse med komfort ombord på det firestjernede skib MS Crucevita, samt masser af højdepunkter, når vi undervejs lægger til ved otte byer langs den natursmukke flod. Derfor skal du rejse med os på flodkrydstogt Rhinen: Komfortabel sejlads langs Rhind...