Rejs til Irland

Kulturrejser Europa tilbyder tre forskellige typer af rejser til Irland

Vandringer i Irland byder på en uge i de betagende bjerge i Wicklow syd for Dublin.
Her snører vi vandreskoene og vandrer blandt andet på vandreruten ”The Wicklow Way” og i den ved billedskønne og historiske Glendalough dal med de to dybe søer og ruinerne fra et kristent pilgrimssted. Vi besøger Dublin på en dagstur og Merry Plougboys underholder en aften med fløjte, guitar, tromme og dans.

Fortryllende Irland er vores klassiske rundrejse, hvor du på en uge oplever essensen af Irland med landlig idyl, storbyliv, en festlig irsk aften og skønne landskaber. Alle udflugter og halvpension er inkluderet. Oplev storbyen Dublin med de kulturelle tilbud, gå i vikingernes fodspor i Waterford og se hvor Titanic sidst så land og smag de gyldne irske dråber, whiskey.  I Killarney området kører vi den sceniske rute ”The Ring of Kerry”, som er postkortværdige landskaber ad libitum. Vestkysten byer på en imponerende kyststrækning ved Cliffs of Moher og et ægte irsk middelalderslot ved Bunratty.  Overalt hvor vi kommer frem møder vi gæstfrihed, idylliske landsbyer med farvestrålende huse, stengærde på de bølgende grønne marker med græssende får og maleriske landskaber, som er en fryd for øjet.

På turen Dublin og Belfast besøger vi to lande og to hovedstæder på én og samme tur krydret med en afstikker til den nordirske kyst med de imponerende naturfænomener som Giants Causeway og Carrick-A-Rede samt byen Derry. I Belfast byder programmet på det prisvindende Titanic Museum og en inkluderet pub