Rejs til Irland

Irland er fyldt med maleriske landskaber med bjerge, søer og imponerende kyststrækninger. Irske folkesagn og mytologi fra kelternes tid, beretter om småvæsener og feer, som i dag illustreres i den irske danse- og sangskat.  Sidst men ikke mindst er der nationaldrikken Guiness, som i store mængder serveres på enhver pub. Er den velskænket, skal man kunne tegne et firkløver i skummet! Traditionelle musikinstrumenter som fløjte, tromme, violin og guitaren benyttes flittigt ved festlige lejligheder og dem er der mange af. Irerne er gæstfri og benytter enhver lejlighed til at bidrage med ”craic”, som er irernes svar på hygge.

Vi kommer til de pulserende storbyer som Dublin, Belfast, Derry og Galway med moderne storbyliv og til de små landsbysamfund i Wicklow, Connemara og på Aranøerne. I det sydvestlige Irland kører vi den sceniske rute ”The Ring of Kerry”. Vi møder små landsbyer med farvestrålende huse, lange stengærde på de bølgende bakker og ser før-kristne levn. Wicklow og Wicklowbjergne danner rammen om vores vandreferie i Irland.
Store naturfænomener som Giants Causeway og Carrick-A-Rede møder vi i Nordirland ligesom den irske vestkyst ved Cliffs of Moher imponerer. 

Vi rejser til Irland i perioden fra marts til oktober på tre forskellige typer af rejser.

Vanderinger i Irland byder på en hel uge i det betagende Wicklow, Irlands have, hvor vi snører vandreskoene og vandrer langs The Wicklow Way og kommer til Glendalough.  

Vi har vores klassiske kulturrejse ”Fortryllende Irland”, hvor vi på en uge kommer i landet og har alle udflugter inkluderet.

På turen Dublin og Belfast besøger vi to lande og hovedstæder på samme tur krydret med en tur helt op til den nordirske kyst og Derry.