Rejser til Irland

Vandringer ved Guinness-søen og små floder, Irland

Vandringer i det grønne Irland

8 dage

Vandrerejse til Irlands mest populære vandreområde, Wicklow. Rejs den 2/6 2017.

Læs mere om vandreferien i Irland
Fra 8.995,-
Storbyferie til Dublin og Belfast

Dublin og Belfast

5 dage

Storbyferie i to irske hovedstæder og på tur i Nordirland.

Læs mere om rejsen til Dublin og Belfast
Fra 5.795,-
Castle Cliffs of Mother Burren, Irland

Fortryllende Irland

8 dage

Frodige enge, bølgende bakker og uforglemmelige naturoplevelser

Læs mere om rundrejsen til det fortryllende Irland
Fra 8.995,-

Rejs til Irland

Irland er fyldt med maleriske landskaber med bjerge, søer og imponerende kyststrækninger. Irske folkesagn og mytologi fra kelternes tid, beretter om småvæsener og feer, som i dag illustreres i den irske danse- og sangskat.  Sidst men ikke mindst er der nationaldrikken Guiness, som i store mængder serveres på enhver pub. Er den velskænket, skal man kunne tegne et firkløver i skummet! Traditionelle musikinstrumenter som fløjte, tromme, violin og guitaren benyttes flittigt ved festlige lejligheder og dem er der mange af. Irerne er gæstfri og benytter enhver lejlighed til at bidrage med ”craic”, som er irernes svar på hygge.

Vi kommer til de pulserende storbyer som Dublin, Belfast, Derry og Galway med moderne storbyliv og til de små landsbysamfund i Wicklow, Connemara og på Aranøerne. I det sydvestlige Irland kører vi den sceniske rute ”The Ring of Kerry”. Vi møder små landsbyer med farvestrålende huse, lange stengærde på de bølgende bakker og ser før-kristne levn. Wicklow og Wicklowbjergne danner rammen om vores vandreferie i Irland.
Store naturfænomener som Giants Causeway og Carrick-A-Rede møder vi i Nordirland ligesom den irske vestkyst ved Cliffs of Moher imponerer. 

Vi rejser til Irland i perioden fra marts til oktober på tre forskellige typer af rejser.

Vanderinger i Irland byder på en hel uge i det betagende Wicklow, Irlands have, hvor vi snører vandreskoene og vandrer langs The Wicklow Way og kommer til Glendalough.  

Vi har vores klassiske kulturrejse ”Fortryllende Irland”, hvor vi på en uge kommer i landet og har alle udflugter inkluderet.

På turen Dublin og Belfast besøger vi to lande og hovedstæder på samme tur krydret med en tur helt op til den nordirske kyst og Derry.

Storbyferie i to irske hovedstæder og på tur i Nordirland -

Er du til storbyer, irske kulturperler og fascinerende naturfænomener? Denne rejse kombinerer det hele, og bringer dig til de to hovedstæder på øen Irland. Første besøg er i republikken Irland i georgianske Dublin, hvorefter turen går til victorianske Belfast i Nordirland. Desu...Læs mere om rejsen til Dublin og Belfast »5 dageFra 5.795,-

RUNDREJSE I IRLAND -

Irland er grønne frodige marker, bølgende bakker og uforglemmelige naturoplevelser. Irland er også folkemusik og skummende kulsort øl på hyggelige pubber, krydret med en rig kulturarv, stolte traditioner og en særlig gæstfrihed. Céad míle fáilte – tusinde gange velkommen! Vi begiver os ind i hjertet af...Læs mere om rundrejsen til det fortryllende Irland »8 dageFra 8.995,-

VANDRINGER I IRLANDS MEST POPULÆRE VANDREOMRÅDE -

På denne rejse møder vi den velkendte irske gæstfrihed, skønne småbyer, historiske peljemærker, uberørt og varieret natur på vandringerne i Irlands mest populære vandreområde. Turen går syd for Dublin, hvor grevskabet, vandreruten, nationalparken og bjergene alle hedder det samme; Wicklo...Læs mere om vandreferien i Irland »8 dageFra 8.995,-