Skip to main content

Nyhedsbrev

Vær blandt de første til at høre om spændende rejsenyheder, konkurrencer og særtilbud. Tilmeld dig nyhedsbrevet her på siden og få det hele med.

*
*
*
*
this is a picture of the number 2this is a picture of the number 7this is a picture of the number 5this is a picture of the number 5

Indsæt kontrolcifret. Dette bruges for at kontrollere, at det ikke er en computer, som udfylder formularen automatisk

Derfor skal du skrive dig op til Kulturrejser Europas nyhedsbrev


Kulturrejser Europas nyhedsbrev er din nøgle til en verden af fantastiske oplevelser og uforglemmelige eventyr. Uanset om du drømmer om at udforske Europas kulturelle skatte eller har i sinde at begive dig ud på en spændende oversøisk rejse, er der mange gode grunde til at tilmelde dig Kulturrejser Europas nyhedsbrev.

Først og fremmest er du blandt de første til at få besked om nye rejser og rejseforedrag. Som abonnent på Kulturrejser Europas nyhedsbrev er du desuden blandt de første til at få information om last minute-tilbud også. Det giver dig mulighed for at sikre de bedste priser og destinationer – og måske ovenikøbet spare penge på dine rejser. 

Uanset om du ønsker at tage på kulturel ferie i Europa, udforske fjerne destinationer med fly eller nyde den luksus, der er på et krydstogt eller et flodkrydstogt, vil nyhedsbrevet sørge for at holde dig opdateres om de tilbud, der passer bedst til netop dine rejsepræferencer.

Derudover er Kulturrejser Europas nyhedsbrev også en god kilde til rejseinformation og din genvej til nyttig information om destinationer, kulturelle begivenheder, seværdigheder og lokale traditioner på dit rejsemål. Vores erfarne rejseledere deler deres viden og anbefalinger med dig, uanset om det er gode restauranter, skjulte perler eller de mest spektakulære naturscenerier på oversøiske destinationer.

 

Altid på udkig efter nye rejsemål


Som abonnent på vores nyhedsbrev modtager du desuden opdateringer, når vi åbner for nye rejsemål eller -muligheder. Vi er altid på udkig efter unikke og spændende destinationer, og når du modtager vores nyhedsbrev, er du en af de første, der hører om nye rejseprogrammer og -ruter. Vores erfaring og kompetente rejseledere sørger for at åbne dørene til unikke, kulturelle og autentiske rejseoplevelser, der giver minder for livet.

 

Få besked om rejseforedrag


Hos Kulturrejser Europa afholder vi en del rejseforedrag, som vi bl.a. annoncerer i nyhedsbrevet. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så kan du også være sikker på at få besked, når vi afholder et nyt foredrag ved en af vores mange, vidende rejseledere. Til disse begivenheder kan du, ud over at blive klogere på den aktuelle destination, også møde ligesindede rejsende, udveksle erfaringer og få inspiration til kommende rejser.