Skip to main content

Rejser til Japan

Rundrejser i Japan

Ældgammel kultur, stolte traditioner og hypermoderne storbyer - det fascinerede ørige i Stillehavet er kontrasternes land, og en rundrejse i Japan byder på en gribende historie og unikke kulturoplevelser.

I travle Tokyo oplever du et væld af mennesker, anime-udklædte unge og futuristiske butikker og cafeer. Udforsk Japans spændende og karakteristiske køkken og find ro fra hovedstadens hektiske liv i de smukke japanske haver eller ved en traditionel te-ceremoni. 

Oplev Japans skiftende naturscenerier når højhastighedstoget Shinkansen suser gennem landet. I smukke Kyoto kan du opleve nogle af Japans mest berømte helligdomme - og måske er du heldig at spotte de traditionelle geishaer i det moderne gadebillede.

Japan er berømt for de smukke Sakura-festivaler, når kirsebærtræerne blomstre - og rejser du om foråret, har du mulighed for at opleve de uendelig mange lyserøde blomster.

En rejse til Japan er for dig, der vil have stimuleret alle sanser med uforglemmelige rejseoplevelser. Du kan læse mere om vores rundrejser i Japan nedenfor.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt
Se de 1000 røde porte i Kyoto med Kulturrejser, Japan

Japan - Østasiens drømmerige

Fra Tokyo til Kyoto - med bambusskov, sneaber og Filosoffens sti - Japanske kontraster er store, farverige og pulserende. I kejseriget er modsætningen til traditionelle træhuse de højteknologiske nybyggerier, mens helligdomme, millionbyer...

Besøg en fantastisk bambusskov nær Kyoto i Japan

Japans blomstrende forår

Oplev Japan med de blomstrende kirsebærtræer - Denne rejse er planlagt præcis, så du får chancen for at opleve de berømte japanske kirsebærtræer i vidunderligt fuldt flor. Turen begynder i millionbyen Tokyos rolige kaos, fortsætter til ha...

10 dage Fra 23.995,- Læs mere