Skip to main content

Rejser til Japan

Rundrejser i Japan

Ældgammel kultur, stolte traditioner og hypermoderne storbyer - det fascinerede ørige i Stillehavet er kontrasternes land, og en rundrejse i Japan byder på en gribende historie og unikke kulturoplevelser.

I travle Tokyo oplever du et væld af mennesker, anime-udklædte unge og futuristiske butikker og cafeer. Find ro fra byens hektiske liv i de smukke japanske haver eller ved en traditionel te-ceremoni – måske er du heldig at spotte de traditionelle geishaer i det moderne gadebillede.

Lad dig betage af Mount Fujis imponerende storhed og oplev Japans skiftende naturscenerier med højhastighedstoget Shinkansen. Kom tæt på landets tragiske historie ved Hiroshima og ved smukke Kyoto kan du opleve nogle af Japans mest berømte helligdomme.

Japan er for dig, der vil have stimuleret alle sanser med uforglemmelige rejseoplevelser. Du kan læse mere om vores rundrejse i Japan nedenfor.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt
Fushimi Inari Shrine røde palæ og den gyldne pavillion, Kyoto, Japan

Japan - for alle sanser

Oplevelsesrig rundrejse i vidunderlige Japan - Glæd dig til at opleve det yndefulde land med umådelig mange spændende traditioner, skikke, historie og et utroligt venligt og respektfuldt folkefærd. Vi har kræset om denne rundrejse, så du...