Skip to main content

Ledige stillinger

Job hos Kulturrejser Europa?

Velkommen til Kulturrejser Europas jobside, hvor ledige stillinger vil blive opslået. Vores arbejdsplads er kendetegnet ved mangfoldighed og selv om, at vi har en lille arbejdsplads, er den præget at et internationalt miljø, hvor der er højt til loftet, godt humør og masser af spændende og varierede arbejdsopgaver hver eneste dag. Du finder også mere information om vores virksomhed under om Kulturrejser Europa.

Vi opererer med to typer af ansættelsesforhold. I det ene, kan du blive ansat i vores hovedkontor i København, hvor vi har vores salgs- og produktionsteam samt handling- og marketingsstab. I det andet ansættelsesforhold kan du tilslutte dig vores hold af topprofessionelle dansktalende rejseledere. Det er forskelligt, hvorvidt vore rejseledere har bopæl i Danmark eller på destinationen. 

Ledige stillinger

Vi har pt. ingen ledige stillinger.

Vil du være rejseleder hos os?

Vi søger løbende dygtige rejseledere til alle vore destinationer. Vores gæster stiller meget høje krav til vores rejseledere og derfor gør vi det naturligvis også. Mener du, at du har det der skal til, i forhold til formidling og styring af større rejsegrupper som kommer med forventninger om et højt fagligt niveau hos deres rejseleder, så er du velkommen til at kontakte os.

Skriv lidt om dig selv, hvorfor du brænder for netop din destination og hvorfor du er den helt rette person til at give vores gæster mindeværdige rejseoplevelser. Vedlæg gerne relevant dokumentation, så opbevarer vi dit CV i op til seks måneder fra, at du har sendt det til os.

Send din ansøgning som rejseleder til info@kulturrejser-europa.dk. Skriv venligst ”Rejseleder” i emnefeltet. 

Praktikforløb 

Mangler du en praktikplads i forbindelse med din uddannelse til serviceøkonom eller anden lignende og relevant videreuddannelse, så hører vi meget gerne fra dig.

I forbindelse med ansøgninger til praktikantstillinger, ser vi gerne, at du vedlægger relevant dokumentation fra dit studie og evt. dokumentation for opnåede resultater. Vi er specielt interesseret i praktikanter med interesse indenfor salg og markedsføring. Ansøgning med CV bedes sendt til info@kulturrejser-europa.dk. Skriv venligst "Praktikant" i emnefeltet. 

At arbejde hos Kulturrejser Europa

Vi arbejder med oplevelser og der skal et godt og struktureret teamarbejde til, for at gæsterne får de bedst mulige oplevelser på alle vores rejser og alle steder, hvor de møder os. Dette gælder for vores online rejseunivers, vores omtale i pressen og anden ekstern kommunikation.

Af en medarbejder hos Kulturrejser Europa kræves det, at vedkommende kan samarbejde og deles om opgaverne på tværs af organisationen, for ofte skal der løbes stærkt og overholdelse af deadlines og aftaler er en essentiel ting i det daglige arbejde. Samarbejde på tværs af afdelinger er ligeledes en central ting for os, da vi er en lille virksomhed i vækst.

Hos os får du mulighed for at arbejde i et lille om end internationalt miljø, hvor alle arbejder mod et fælles mål. Dette mål er todelt, da vi fokuserer på både gæsternes oplevelser på rejserne, samtidigt med at vi løbende optimerer vores interne arbejdsprocesser, således at det er sjovt at gå på arbejde.

På vores arbejdsplads er der fokus på udvikling, samarbejde og kvalitet. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og har derfor meget fokus på, at der er balance mellem arbejde og fritid.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt