Skip to main content
Ledige stillinger hos Kulturrejser Europa

Ledige stillinger

Job hos Kulturrejser Europa?

Velkommen til Kulturrejser Europas jobside. Her på siden kan du søge job og læse lidt om de muligheder vi tilbyder vores kommende kolleger. Vores arbejdsplads er kendetegnet ved mangfoldighed og selv om, at vi har en lille arbejdsplads, er den præget at et internationalt miljø, hvor der er højt til loftet, godt humør og masser af spændende og varierede arbejdsopgaver hver eneste dag.

Vi opererer med to typer af ansættelsesforhold. I det ene, kan du blive ansat i vores hovedkontor i København, hvor vi har vores direktion, økonomiafdeling, produktion, handling og vores kommunikationsstab. I det andet ansættelsesforhold kan du tilslutte dig vores hold af topprofessionelle dansktalende rejseledere. Det er forskelligt, hvorvidt vore rejseledere har bopæl i Danmark eller på destinationen.  Derfor kan der ved ansættelse af rejseledere forekomme visse ændringer i forhold til vores normale ansættelsesprocedure, som er beskrevet nedenfor.

Ledige stillinger

Vi opfordrer alle ansøgere til at læse om vores virksomhed og ansættelsesproces her på siden, inden de går ind på de enkelte jobs. Nedenfor finder du mere detaljeret information om vores arbejdsplads, vores ansættelsesproces og hvilke formalia der skal overholdes i forbindelse med ansøgninger. Du finder også mere information om vores virksomhed under om Kulturrejser Europa.

REJSELEDERE
Vi søger løbende dygtige rejseledere til alle vore destinationer.

 

PRAKTIKANT 
Mangler du en praktikplads fra januar 2020 i forbindelse med din uddannelse til serviceøkonom eller anden lignende og relevant videreuddannelse, så hører vi meget gerne fra dig.
Vi er specielt interesseret i praktikanter med interesse indenfor salg og markedsføring, og hvis du kan starte i starten af januar er det et stort plus. 

Ansøgning med CV fremsendes til info@kulturrejser-europa.dk - Skriv "Praktikant" i emnefeltet. 
 

Job som rejseleder

Vores gæster stiller meget høje krav til vores rejseledere og derfor gør vi det naturligvis også. Mener du, at du har det der skal til, i forhold til formidling og styring af større rejsegrupper som kommer med forventninger om et højt fagligt niveau hos deres rejseleder, så er du velkommen til at kontakte os.

Skriv lidt om dig selv, hvorfor du brænder for netop din destination og hvorfor du er den helt rette person til at give vores gæster mindeværdige rejseoplevelser. Vedlæg gerne relevant dokumentation, så opbevarer vi dit CV i op til seks måneder fra, at du har sendt det til os.

Uopfordrede ansøgninger som rejseleder bedes sendt til info@kulturrejser-europa.dk. Skriv venligst ”Rejseleder” i emnefeltet. Vi slår naturligvis også løbende vores rejselederstillinger op her på siden.

At arbejde hos Kulturrejser Europa

Vi arbejder med oplevelser og der skal et godt og struktureret teamarbejde til, for at gæsterne får de bedst mulige oplevelser på alle vores rejser og alle steder, hvor de møder os. Dette gælder for vores online rejseunivers, vores omtale i pressen og anden ekstern kommunikation.

Af en medarbejder hos Kulturrejser Europa kræves det, at vedkommende kan samarbejde og deles om opgaverne på tværs af organisationen, for ofte skal der løbes stærkt og overholdelse af deadlines og aftaler er en essentiel ting i det daglige arbejde. Samarbejde på tværs af afdelinger er ligeledes en central ting for os, da vi er en lille virksomhed i vækst.

Hos os får du mulighed for at arbejde i et lille om end internationalt miljø, hvor alle arbejder mod et fælles mål. Dette mål er todelt, da vi fokuserer på både gæsternes oplevelser på rejserne, samtidigt med at vi løbende optimerer vores interne arbejdsprocesser, således at det er sjovt at gå på arbejde.

På vores arbejdsplads er der fokus på udvikling, samarbejde og kvalitet. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og har derfor meget fokus på, at der er balance mellem arbejde og fritid.

Ansøgningsprocessen

Vores ansættelsesproces er stort set ens for alle stillinger, vi opslår. Dog gælder der særlige ansættelsesprocedurer ved ansættelse af rejseledere, da ca. halvdelen af vores rejseledere bor i udlandet og den anden halvdel i Danmark. Vi opslår løbende ledige stillinger her på siden samt på relevante jobportaler. Det er i udgangspunktet kun her på siden, at du kan få det samlede overblik over ledige stillinger hos Kulturrejser Europa, så vi opfordrer dig til at følge med her på vores jobside, hvis du er interesseret i et job hos os.

Ansøgning

Når du søger en af vores ledige stillinger eller uopfordret, skal du altid vedlægge en motiveret ansøgning og dit CV, samt anden dokumentation, som kan være relevant i forhold til vores samlede vurdering af din ansøgning. Er du fx. grafiker eller journalist, må du gerne vedlægge eksempler på dit arbejde.

Til ansøgninger til praktikantstillinger, ser vi gerne, at du vedlægger relevant dokumentation fra dit studie og evt. dokumentation for opnåede resultater.

Første samtale

Når den angivne ansøgningsfrist er udløbet, sorterer vi i ansøgningerne og kalder de første kandidater til samtale. Samtaler i forbindelse med stillinger i København afholdes typisk på vores hovedkontor, hvorimod samtaler med rejselederkandidater aftales nærmere. Formålet med den første samtale er typisk at fastslå, om kandidatens faglige og personlige kompetencer matcher den opslåede stilling.

Anden samtale

Til den anden samtale vil der være fokus på kandidatens faglige kompetencer. Afhængigt af den enkelte stillingsbeskrivelse, kan du her blive bedt om at udføre små tests, som er relevante i forhold til stillingens faglige kompetencer. I denne forbindelse vil løn og ansættelsesvilkår også blive afklaret med den enkelte kandidat.

Ansættelse

Den kandidat, som opnår den bedste vurdering i forhold til den opslåede stillings personlige og faglige kompetencer, vil blive tilbudt ansættelse og blive inviteret ind på vores kontor til underskrivelse af ansættelseskontrakt. Det er også her, at de sidste detaljer skal falde på plads og kandidaten vil ligeledes blive præsenteret for sine kommende kolleger.

 

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt