Skip to main content

Ledige stillinger

Velkommen til en arbejdsplads, der er kendetegnet ved mangfoldighed og selv om, at vi er et mindre rejsebureau, så er miljøet internationalt og her er højt til loftet, godt humør og masser af spændende og varierede arbejdsopgaver hver eneste dag. Du finder også mere information om vores virksomhed under om Kulturrejser Europa.

Vi opererer med to typer af ansættelsesforhold. I det ene, kan du blive ansat på vores hovedkontor i København, hvor vi har vores salgs- og produktionsteam samt handling- og marketingsstab. I det andet ansættelsesforhold kan du tilslutte dig vores hold af topprofessionelle dansktalende rejseledere. Det er forskelligt, hvorvidt vores rejseledere har bopæl i Danmark eller på destinationen.

Job på vores kontor?

Uanset om du ønsker at sende os en uopfordret ansøgning, eller søge en opslået stilling, så skal du registrere dig i vores JobAgent. Så vil dine informationer automatisk og løbende blive matchet op imod alle nuværende og fremtidige ledige stillinger. Er der et godt match mellem den eller de stillinger, som du er interesseret i, vil du automatisk modtage en opfordring til at søge den pågældende stilling, hvilket gøres via vores JobAgent.

REGISTRER DIG I VORES JOBAGENT HER

Vil du være rejseleder hos os?

Er du en god formidler, elsker du at være sammen med mennesker, og kan du organisere og servicere med et glimt i øjet og et smil på læben? Så er du måske vores nye rejseleder? Vi arbejder hele tiden på at udvide vores stærke hold af rejseledere.

Du kan læse mere om jobbet, hvad der kræves og sende din rejselederansøgning samt rejse-CV til os ved at klikke på ANSØG HER nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig.

ANSØG HER

Søger du et praktikforløb?

Mangler du en praktikplads i forbindelse med din uddannelse til serviceøkonom eller anden lignende og relevant videreuddannelse, så hører vi meget gerne fra dig. Vi har gennem årene haft flere dygtige praktikanter her på kontoret, og nogle har fortsat som studentermedhjælpere efter endt praktik.

Registrer dig i vores JobAgent, og skriv i hvilken periode du ønsker at være i praktik, så vil vi kontakte dig med henblik på en samtale, hvis vi har en ledig praktikplads i den pågældende periode.

SØG PRAKTIKPLADS I VORES JOBAGENT HER

At arbejde hos Kulturrejser Europa

Vi arbejder med oplevelser og der skal et godt og struktureret teamarbejde til, for at gæsterne får de bedst mulige oplevelser på alle vores rejser og alle steder, hvor de møder os. Dette gælder for vores online rejseunivers, vores omtale i pressen og anden ekstern kommunikation.

Af en medarbejder hos Kulturrejser Europa kræves det, at vedkommende kan samarbejde og deles om opgaverne på tværs af organisationen, for ofte skal der løbes stærkt og overholdelse af deadlines og aftaler er en essentiel ting i det daglige arbejde. Samarbejde på tværs af afdelinger er ligeledes en central ting for os, da vi er en lille virksomhed i vækst.

Hos os får du mulighed for at arbejde i et lille om end internationalt miljø, hvor alle arbejder mod et fælles mål. Dette mål er todelt, da vi fokuserer på både gæsternes oplevelser på rejserne, samtidigt med at vi løbende optimerer vores interne arbejdsprocesser, således at det er sjovt at gå på arbejde.

På vores arbejdsplads er der fokus på udvikling, samarbejde og kvalitet. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og har derfor meget fokus på, at der er balance mellem arbejde og fritid.