Skip to main content

Rejser til Baltikum

Kulturelle oplevelser i Baltikum

Rejser til Estland, Letland og Litauen

Vi har i Kulturrejser Europa taget hul på en region af Europa, som ofte er blevet overset, når talen falder på kulturelle oplevelser. Baltikum-regionen er et helt fantastisk område. Smuk natur, majestætiske hovedstæder, hvor meget har fundet vej til UNESCOs liste for verdenskulturarv, interessant arkitektur og en lang og ofte blodig historie. En strategisk vigtig placering med Østersøen på den ene side og stormagten Rusland på den anden, har gjort området til en smeltedigel af blandede kulturer, der på hver sin måde giver hvert land sin helt unikke sammensatte identitet.

Rejseoplevelser i Tallinn, Riga og Vilnius

Oplev det nye og det gamle Nordeuropa sammen med vores dansktalende rejseleder, når vi besøger Estland, Letland og Litauen og hovedstæderne Tallinn, Riga og Vilnius. Vælg mellem rundrejser, storbyferier og en julemarkedsrejse til hhv. Riga og til Tallinn.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Julemarked i Riga

4 dage Fra 4.295,-

Julemarkedsrejse til Riga Kultur, forkælelse og shopping - Nyd en forlænget kulturel weekend i Riga og oplev det hyggelige julemarked på domkirkepladsen. Midt i den gamle bydel, der er på UNESCO's liste over verdenskulturarv, ligger markedet flankeret af byens store juletræ, som har en særlig historie. Det var nemlig i Riga, at traditionen med juletræer opstod for lidt over 500 år siden. Vi har kombineret byens kulturelle højdepunkter med god tid på egen hånd til mere u...Læs mere om julemarked i Riga