Skip to main content

Rejser til Baltikum

Baltikum - Kulturelle oplevelser tæt på Danmark

Vi har i Kulturrejser Europa taget hul på en region af Europa, som ofte er blevet overset, når talen falder på kulturelle oplevelser.

Rejser til Estland, Letland og Litauen

Baltikum regionen er et helt fantastisk område. Smuk natur, majestætiske hovedstæder, hvor meget har fundet vej til UNESCOs liste for verdenskulturarv, interessant arkitektur, og en lang og ofte blodig historie. En strategisk vigtig placering med Østersøen på den ene side og stormagten Rusland på den anden, har gjort området til en smeltedigel af blandede kulturer, der på hver sin måde giver hvert land sin helt unikke sammensatte identitet.

Rejseoplevelser i Tallinn, Riga og Vilnius

Oplev det ny- og det gamle Nordeuropa sammen med vores dansktalende rejseleder, når vi besøger Estland, Letland og Litauen og hvedstæderne Tallinn, Riga og Vilnius. Vælg mellem rundrejser, storbyferier og en julemarkedsrejse til Riga.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt
Alexander Nevsky Katedral i Tallin, Estland

Det bedste af Baltikum

Fantastisk rundrejse i 3 lande - Kom med på denne fantastiske rundrejse gennem Estland, Letland og Litauen der byder på spændende kultur, fascinerende historie og betagende natur. Når dagene er lange og lune – og lyset næsten aldrig forsv...

honninghjerter julemarked i riga

Julemarked i Riga - kultur, forkælelse og shopping

Kultur, forkælelse og shopping - Nyd en forlænget kulturel weekend i Riga og oplev det hyggelige julemarked på domkirkepladsen. Midt i den gamle bydel, der er på UNESCOS liste over verdenskulturarv, ligger markedet flankeret af byens stor...