Skip to main content

Rejser til Baltikum

Kulturelle oplevelser i Baltikum - Estland, Letland og Litauen

Vi har i Kulturrejser Europa taget hul på en region af Europa, som ofte er blevet overset, når talen falder på kulturelle oplevelser. Baltikum-regionen er et helt fantastisk område.

Smuk natur, majestætiske hovedstæder, hvor meget har fundet vej til UNESCOs liste for verdenskulturarv, interessant arkitektur og en lang og ofte blodig historie. En strategisk vigtig placering med Østersøen på den ene side og stormagten Rusland på den anden, har gjort området til en smeltedigel af blandede kulturer, der på hver sin måde giver hvert land sin helt unikke sammensatte identitet.

Rejseoplevelser i Tallinn, Riga og Vilnius

Oplev det nye og det gamle Nordeuropa sammen med vores dansktalende rejseleder, når vi på en spændende rundrejse besøger Estland, Letland og Litauen og hovedstæderne Tallinn, Riga og Vilnius.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Den Baltiske Odyssé

Rundrejse i baltikum - Rejs med på denne fantastiske rundrejse gennem Estland, Letland og Litauen, og kom tættere på vores Østersø-naboer. For når dagene er lange og lune – og lyset næsten aldrig forsvinder – indtager vi nemlig det enestående Baltikum og byder velkommen til en rejse med spændende kultur, gribende historie og betagende natur i tre fascinerende lande, der er vidt forskellige men alligevel har Østersøen, et nært forhold til Danmark og grænsen til Rusland til fælles. ...