Skip to main content

REJSER TIL BALTIKUM

Kulturelle oplevelser i Baltikum - Estland, Letland og Litauen

Vi har i Kulturrejser Europa taget hul på en region af Europa, som før ofte er blevet overset, når talen faldt på kulturelle oplevelser. Det er synd, for Baltikum-regionen, der består af de tre lande Estland, Letland og Litauen, er et helt fantastisk område.

Smuk natur, majestætiske hovedstæder, hvoraf mange har fundet vej til UNESCOs liste for Verdenskulturarv, interessant arkitektur og en lang og ofte blodig historie. Baltikum har en strategisk vigtig placering med Østersøen på den ene side og stormagten Rusland på den anden, hvilket har gjort området til en smeltedigel af blandede kulturer, der på hver sin måde giver hvert land en helt unik og sammensat identitet.

Rejseoplevelser i Tallinn, Riga og Vilnius

Oplev det nye og det gamle Nordeuropa sammen med vores dansktalende rejseleder, når vi på en spændende rundrejse besøger Estland, Letland og Litauen og hovedstæderne Tallinn, Riga og Vilnius. Oplev den fascinerende historie og betagende natur på helt tæt hold, når vi på en uforglemmelig kulturrejse besøger vores Østersø-naboer.

De mere end 1000 års historie er gribende og opleves på fineste vis gennem UNESCO Verdensarv, arkitektur og gastronomi. Hvert land har sine egne madtraditioner, der bestemt skal prøves.

Rejs med Kulturrejser Europa til Baltikum

Når du rejser med Kulturrejser Europa til Baltikumlandene Estland, Letland og Litauen, rejser du altid sammen med en dansk rejseleder og i en gruppe af ligesindede, der lige som dig er interesseret i at opleve – og blive klogere på – Baltikum. Du kan godt begynde at glæde dig.

Den Baltiske Odyssé

8 dage Fra 10.495,-

Rundrejse i Baltikum - Rejs med på denne fantastiske rundrejse gennem Estland, Letland og Litauen, og kom tættere på vores Østersø-naboer. For når dagene er lange og lune – og lyset næsten aldrig forsvinder – indtager vi det enestående Baltikum. Vi byder velkommen til en rejse med spændende kultur, gribende historie og betagende natur i tre fascinerende lande, der er vidt forskellige men alligevel har Østersøen, et nært forhold til Danmark og grænsen til Rusland til fælles. Derf...Læs mere om Den Baltiske Odyssé