Skip to main content

rejser til Cypern

Oplevelsesrig ferie til Cypern med Kulturrejser Europa

Cypern er det sydøstligste hjørne af Europa på kanten af Mellemøsten og er et knudepunkt gennem flere tusind år af kultur og historie, som ligger for vores fødder. Når du rejser i Cypern kan du besøge storslåede seværdigheder, bjergrige egne og krydser engelske militærbaser, der hver har deres lille bidrag til fortællingen om Cypern. Dramatisk, smukt og utroligt forførende. På vores rejser til Cypern dykker vi ned i alt, hvad Cypern kan tilbyde af spændende kulturer, gamle traditioner og den skønne natur.

Med Kulturrejser Europa får du en komplet rejseoplevelse, når du sammen med vores dansktalende rejseleder besøger det lille land, hvor klimaet er skønt og maden er god.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Cypern - Afrodites smukke ø

8 dage Fra 7.995,-

rejse til Cypern Afrodites smukke ø - Cypern er den perfekte blanding af Middelhavet, sol og en fantastisk natur. Det er ikke så underligt, at det netop var hér, at Afrodite dukkede op i mytologien som kærlighedens gudinde. Men Cypern er også langt mere end det. Smukke bygningsværker er spredt ud over øen som værdifulde mindesmærker over øens spændende, omskiftelige og voldsomme historie. Det sætter scenen til en rejse med masser af livsnydelse og spændende oplevelser i...Læs mere om rejsen til Cypern