Skip to main content

REJSER TIL CYPERN

Oplevelsesrig ferie til Cypern med Kulturrejser Europa

Cypern er det sydøstligste hjørne af Europa på kanten af Mellemøsten og er et knudepunkt for flere tusind år af kultur og historie, som nu ligger for vores fødder og bare venter på at blive opdaget. 

Når du rejser i Cypern, kan du besøge storslåede seværdigheder, bjergrige egne og krydse engelske militærbaser, der hver har deres lille bidrag til fortællingen om Cypern. Dramatisk, smukt og utroligt forførende.
På vores rejser til Cypern dykker vi ned i alt, hvad dennen smukke græske ø kan tilbyde af spændende kultur, gamle traditioner og skøn natur.

Med Kulturrejser Europa får du en komplet rejseoplevelse, når du sammen med vores dansktalende rejseleder besøger det lille land, hvor klimaet er skønt, og maden er god.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Cypern - Afrodites smukke ø

8 dage Fra 8.995,-

Rejs med til Cypern Afrodites smukke ø - Cypern er den perfekte blanding af Middelhavet, sol og en fantastisk natur. Det er ikke så underligt, at det netop var hér, Afrodite dukkede op i mytologien som kærlighedens gudinde. Men Cypern er også langt mere end det. Smukke bygningsværker er spredt ud over øen som værdifulde mindesmærker over øens spændende, omskiftelige og voldsomme historie. Den sætter scenen til en rejse med masser af livsnydelse og spændende oplevelser i...Læs mere om rejsen til Cypern