Skip to main content

Rejser til amalfikysten

Ferie ved Amalfikysten med direkte fly fra København 

Oplev den enestående Amalfikyst i Syditalien. En kyst så smuk, at det ikke kan beskrives. Den skal - i al sin storhed - ses, smages og duftes. På Amalfikysten finder du de imponerende udsigter, det milde og behagelige klima, en afslappet atmosfære og en perlerække af bjerg- og kystbyer i det frodige landskab. Området byder også på store historiske og kulturelle oplevelser som Pompeji, Capri, Vesuv, Ravello og Amalfi.

Vi har arrangeret rejser til Amalfikysten i en lang årrække og hvert år sender vi mange gæster afsted på forskellige typer rejser.

Derfor skal du rejse til Amalfikysten med Kulturrejser Europa:

Ved at rejse til Amalfi med Kulturrejser Europa opnår du tre helt klare og helt umiddelbare fordele:

  • På alle vores rejser til Amalfikysten flyver vi direkte til Napoli fra København i hele sæson 2022.
  • På rejserne Amalfi a la carte og Kulinariske vandringer på Amalfikysten kan du finde direkte afgange også fra Aalborg.
  • Du bor på selve Amalfikysten 
  • Vi har mange års erfaring i at arrangere rejser til netop denne smukke kyst

Bo på Amalfikysten

På rejserne Vidunderlige Amalfi og Amalfi a la Carte bor du midt på kysten i den hyggelige lille kystby Maiori. Her finder du kystens længste strand og har alt hvad du behøver omkring dig.

Du bor i den smukke bjergby Ravello på rejsen Kulinariske Vandringer - et perfekt udgangspunkt for de vandringer vi skal på i løbet af ugen.

Nær Amalfikysten

På rejsen I Vesuvs arkæologiske skygge dykker vi - sammen med rejseleder Karina Mitens - ned i arkæologiske perler som Pompeji, Herculanum og besøger områder med vulkansk aktivitet som Vesuv, Solfatara m.v.. Ophold på Sorrentohalvøen iVico Equense.

Vores rejser til Amalfikysten inkluderer:

  • Direkte fly inkl. bagage og transfer
  • Hotel inkl. morgenmad
  • Kulturelle udflugter
  • Dansktalende rejseleder

Mange af rejserne har flere måltider inkluderet - ligesom der er mulighed for at tilkøbe sig flere udflugter end de inkluderede.

Tips til din ferie på Amalfikysten

Læs med på vores blog og få gode tips til din næste rejse:

Brorabat

Der ydes en brorabat på 250 kr. pr. person for dig, som bor i Jylland, på Fyn eller Bornholm og skal rejse fra Kastrup Lufthavn.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt