Cascais - Portugals Riviera
Turistkontor i Cascais
Bais i Cascais
Rui Cunha i Cascais
Cabo da Roca og sporvogne i Cascais
Byen i Cascais
Cascias
Strand i Cascais
Pris fra:
4.595,-
Dage:8
Bestil rejse

CHARMERENDE CASCAIS PÅ DEN PRAGTFULDE LISSABONKYST

Gåture på strandpromenaden, gode restauranter og  store seværdigheder indenfor rækkevidde, Glæd dig til charmerende Cascais! Her er et behageligt klima. Nyd det sprudlende forår eller det skønne efterår ved den portugisiske riviera på Lissabonkysten. Det kendte og historiske Hotel Baia midt i Cascais, danner rammen om denne rejse.

Cascais er en livlig og eksklusiv forstad til Lissabon. På én gang mondæn og elegant, blandet med en uhøjtidelig stemning af hverdagsliv, hyggelige gadestrøg, fiskere og ferierende gæster. Netop kontrasterne gør, at man føler sig godt tilpas i Cascais. Den gode beliggenhed giver nem adgang til Lissabons kultur- og storbyliv, og med det lille lokaltog tager turen til Lissabon kun 40 min. Vi tager den første togtur - og en byvandring - i selskab med rejselederen, og besøger også eventyrlige Sintra samt det europæiske fastlands vestligste punkt, Cabo da Roca, med en imponerende udsigt.

Fridagene kan tilbringes på terrassen ved hotellets swimmingpool på hotelles øverste etage, på cykeltur i Cascais eller i nabobyen Estoril - eller på flere opdagelser i Lissabon. Hotel Baia ved »fiskernes strand« i Cascais, lige overfor stranden, har byens mest centrale beliggenhed med gågader, butikker, restauranter og strandpromenaden lige om hjørnet.

KORT DAGSPROGRAM:

Dag 1: Ankomst til Lissabon og transport til hotellet i Cascais.
Dag 2: Udflugt til eventyrbyen Sintra og Cabo da Roca (M)
Dag 3: Udflugt med toget til Lissabon og byvandring (M)
Dag 4-7: Fridage til egne oplevelser (M)
Dag 8: Hjemrejse (M)

M = Morgenmad


Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold.