Krydstogt i Caribien

Farvestrålende hus og palmer, Caribien
Farvestrålende huse og palmeblade, Caribien
Farvestrålende hus og mand på trommer, Caribien
Fæstningen San Cristobal, Caribien
De 99 trin i Charlotte Amalie, Caribien
Celebrity Silhouette Krydstogt
Miami og Miami Beach, Fort Lauderdale
Everglades Nationalpark

Krydstogt i Caribien

- fra Fort Lauderdale til Puerto Rico, St. Thomas og St. Maarten


Det er en solrig bid af paradis der venter på denne rejse til det farverige caribiske øhav, hvor den firestjernede sejlads går til den tidligere dansk vestindiske ø: St. Thomas, eksotiske Puerto Rico og tropiske St. Maarten. På St. Thomas får vi dansk historie helt ind under huden, mens vi på Puerto Rico fordyber os i den charmerende gamle bydel og nyder kridhvide sandstrande og azurblåt hav på St. Maarten. Under Fort Lauderdales varme himmelstrøg bliver vi forkælet på et firestjernet hotel, og i selskab med vores dansktalende rejseleder tager vi på busrundtur i Miami, der både byder på palmesus ved Ocean drive og et af USA's vigtigste finansdistrikter. En tur på de berømte airboats i Everglades nationalpark er også inkluderet.
 

Kort dagsprogram:

Dag 1: Afrejse. Ankomst Fort Lauderdale og indkvartering på 4* hotel
Dag 2: Afsejling Fort Lauderdale 16:00 (M, F, A)
Dag 3: På havet mod Puerto Rico  (M, F, A)
Dag 4: Puerto Rico. San Juan m. byrundtur. 15:30 – 21:00 (M, F, A)
Dag 5: St. Thomas. Charlotte Amalie m. byrundtur. 08:00 – 17:00 (M, A)
Dag 6: St. Maarten, tid til egne eventyr. 08:00 – 17:00 (M, F, A)
Dag 7-8: På havet og tid til afslapning (M, F, A)
Dag 9: Ankomst Fort Lauderdale. Everglades og ophold på 4* hotel. (M)
Dag 10: Busrundtur i Miami. Tid på egen hånd (M)
Dag 11: Fridag og afrejse (M)
Dag 12: Ankomst København

M: Morgenmad     F: Frokost     A: Aftensmad

Ovenstående tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer.


*Prisen inkluderer balkonkahyt og klassiske drikkepakke ombord på skibet. (Værdi af kr. 2450 per person).

INFORMATION OMKRING TID PÅ EGEN HÅND OG MÅLTIDER
På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program.
De måltider der er angivet under det korte dagsprogram omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.

 

Pris fra:
20.995,-
Dage:12
Bestil rejse »

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse, ankomst og indkvartering på 4* hotel

Vi flyver direkte fra København til Fort Lauderdale i USA, og bliver ved ankomsten hentet i bus og kørt til vores skønne firstjernede hotel Crowne Plaza Hollywood Beach, beliggende mellem Miami og Fort Lauderdale. Resten af aftenen er på egen hånd, med mulighed for at hvile under de varmere himmelstrøg.

Dag 2: Afsejling Fort Lauderdale, USA 16:00 (M, F, A)

Formiddagen nyder vi i eget tempo, og siger på gensyn til hotellet, som vi kommer tilbage til om en uge. Vi kører herefter til skibet, som skal danne rammen om vores farverige caribiske eventyr de næste otte dage. Efter indtjekning er der frokost ombord i buffetrestauranten, og derefter giver vores rejseleder en rundvisning på skibet. Efter den obligatoriske sikkerhedsøvelse, sætter vi kursen mod syd, og stævner ud fra Fort Lauderdale. Resten af dagen er på egen hånd, og der er tid til at gå på opdagelse på skibet. Det kan også være tiden skal bruges på afslapning i en liggestol, eller måske frister en drink i skibets udendørs bar. Vi samles før middagen, inden vi går i skibets hovedrestaurant, hvor vi skal nyde en dejlig aftenmenu i hinandens selskab. 

Dag 3: På havet mod San Juan, Puerto Rico (M, F, A)

I dag er der mulighed for at nyde skibets afslappende atmosfære og, ikke mindst, den fantastiske service ombord. Start f.eks. dagen med havudsigt og morgenmad på dækket, eller få en bakke leveret direkte til kahytten. Senere kan det være at en tur i poolen, og en god bog i skyggen, frister. Vil du være aktiv, så er der rig mulighed for det med fri adgang til skibets fitnesscenter og løbebane. Du kan også gå til frisøren, få massage eller gå en tur i SPA (tillæg betales ombord). Kulturrejser Europas rejseleder holder egne foredrag undervejs, og arrangerer fælles aktiviteter ombord. Om aftenen er der reserveret bord til os i hovedrestauranten, og efter maden er der mulighed for at gå en tur i teatret, nyde en drink i Martini-baren eller høre livemusik. Den kahytsomdelte skibsavis oplyser præcis, hvilke arrangementer der er på plakaten den pågældende dag.

Dag 4: San Juan, Puerto Rico, byrundtur, 15:30 – 21:00 (M, F, A)

Vi nyder formiddagen i eget tempo, inden Puerto Rico er i sigte. Sammen med rejselederen kører vi til den gamle historiske bydel i hovedbyen San Juan, der med sine farvestrålende huse, giver os ægte caribisk stemning.


Billede: De farvestrålende huse i San Juan

Besøget starter med en byvandring, hvor vi går mod den UNESCO fredede fæstning: San Cristobal. Her skal vi høre om den tidligere spanske koloniby, som i slutningen af 1800-tallet tabte slaget til USA, og i dag stadig hører under USA.


Billede: Fæstningen San Cristobal

Efter rundturen er resten af dagen på egen hånd med mulighed for en slentretur rundt i de gamle brostensbelagte gader, eller en forfriskning på en af de hyggelige restauranter.

Dag 5: Charlotte Amalie, St. Thomas, byrundtur, 08:00 – 17:00 (M, A)

Nyd den tidlige indsejling til den dansk vestindiske ø, St. Thomas, inden dagens interessante udflugt med vores rejseleder. Vi starter med en busrundtur på den naturskønne ø, hvor vi besøger øens danske kirkegård, med danske navne på gravstenene. Videre på turen, nyder vi udsigten og kan se til de omkringliggende tropeøer, heriblandt St. John.
Tilbage i hovedbyen Charlotte Amalie, går vi langs de farverige gamle bygninger og i de snoede gader. Datidens danske kolonisering bliver især tydelig, når vi møder gadenavne som: Krystal gade, Bred gade og Borger gade.


Billede: Krystal gade i byen Charlotte Amalie, St. Thomas

Turen går forbi det tidligere danske Fort Christian, og vi får fortællingen om den danske kolonisation og handelshistorie, samt hører om frasalget af øerne d. 31. marts i 1917. Vi går også op af de velkendte 99 trin (reelt 103 trin), hvis byggesten i sin tid blev importeret fra Danmark.


Billede: De 99 trin i Charlotte Amalie

Efter en fantastisk rundtur er resten af dagen på egen hånd. Du kan vælge at tage tilbage til skibet og nyde en sen frokosten, eller du kan blive i byen og spise på en af de hyggelige restauranter på egen hånd.

Dag 6: St. Maarten, 08:00 – 17:00 (M, F, A)

I dag besøger vi endnu en caribisk paradisø, St. Maarten. Øen blev i sin tid delt mellem Holland og Frankrig, og bærer i dag tydeligt præg af begge lande. Vi tager en orienterende rundtur med rejselederen i den hollandske del og hovedstaden Phillipsburg. Derefter er der tid på egen hånd til at nyde de kridhvide sandstrande, palmerne og det krystalklare vand.


Billede: En af de lækre strande i St. Maarten

Dag 7-8: På havet og tid til afslapning (M, F, A)

Vi læner os tilbage og nyder de næste dage på havet - og ikke mindst de varme himmelstrøg.

Dag 9: Ankomst Fort Lauderdale 07:00, Everglades nationalpark og indkvartering på 4* hotel, (M)

Efter morgenmaden får vi igen fast land under fødderne i Fort Lauderdale. Fra skibet tager vi direkte til Everglades Nationalpark, hvor vi skal opleve dyrelivet i parken, når vi stiger ombord på de velkendte airboats. Airboats er en oplevelse i sig selv, men det naturskønne område, fuglelivet og de mange alligatorer er med til at sætte prikken over i’et. Efter besøget i parken, kører vi igen til vores herlige firestjernede hotel, som ligger ned til de skønne kanaler. Resten af dagen og aftenen er på egen hånd, og kan nydes med afslapning ved poolen, eller måske med en tur på stranden.


Billede: Everglades Nationalpark med Airboats

Dag 10: Busrundtur i Miami og tid til afslapning (M)

Dagen starter med en busrundtur i Miami, hvor vi sammen med rejselederen indtager den spændende by. Vi skal forbi de svajende palmer langs strandområdet, South Beach. Vi kører også ved finansdistriktet, kaldet ”Sydens wallstreet” og som er et af USA’s største. Vi placerer det charmerende ”Little Havana”, der giver bydelen herlig cubansk stemning og efter busrundturen kan du vælge, om du vil køre med tilbage til hotellet, eller blive i byen på egen hånd.

Dag 11: Fritid og afrejse (M)

Vi har formiddagen på hotellet inden turen går tilbage til lufthavnen for at rejse tilbage til Danmark igen.

Dag 12: Ankomst København

Vi ankommer i dag til København efter en dejlig ferie, hvor bagagen er fyldt med kulturelle oplevelser.

Kort

KRYDSTOGTET I CARIBIEN

Praktisk information

Her finder du nærmere information om at være på krydstogt - indkvartering, check-in, rejsen, faciliteterne på skibet samt generel information.

Praktisk information

Vejret

HOLD DIG AJOURFØRT OMKRING VEJRET PÅ DIN REJSE

Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk

Afgange og priser

    Begræns søgning:
Afrejse Afrejsested Rejse Fra pris
18/11 - 28/11 København
Se flytider
Caribien på første klasse - 12 dage
Inklusive balkonkahyt og drikkepakke på skibet
20.995,- Bestil »
10/3 - 20/3 København
Se flytider
Caribien på første klasse - 12 dage
Inklusive balkonkahyt og drikkepakke på skibet
20.995,- Bestil »

Information

 

Prisen inkluderer:

• Direkte fly fra København til Fort Lauderdale t/r
• Syv nætter på Celebrity Silhouette 4* i valgt kahytskategori
• Helpension ombord på skibet
• Kaffe, te samt isvand på skibet
• Drikkepenge ombord på skibet (værdi kr. 613)
• Tre overnatninger på Crowne Plaza 4* (Miami) inkl. morgenmad
• Byrundtur på Puerto Rico
• Byrundtur på St. Thomas
• Busrundtur i Miami
• Udflugt til nationalparken Everglades i Miami
• Dansktalende rejseleder under hele rejsen

*Prisen er inkl. balkonkahyt og klassisk drikkepakke ombord på skibet. (Værdi af kr. 2450,- per person).

Beskrivelse af klassisk drikkepakke:
Denne drikkepakke inkluderer rederiets udvalgte: øl, drinks, juice, speciallavet kaffe, sodavand og vin pr. glas. Specifikationen tildeles ved ankomst til skibet.

Tilkøb/tillæg:

• Balkonkahyt til eget brug/enkeltværelse, pris: 12.595,-

Prisen inkluderer ikke:

• ESTA ved indrejse til USA (Bestilles her: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e1s1 ) Pris: 14usd p.p.
• Eventuelle drikkepenge til lokalguider
• Forsikringer
• Administrationsgebyr kr. 95 pr. person

Hotel/skib

Overnatning Dag 1 - 2

Crowne Plaza Hollywood Beach
****
Crowne Plaza Hollywood Beach anses for at være et af de bedste hoteller i Fort Lauderdale og Miami. Det er et afslappende 4* hotel i skønne omgivelser og er placeret ved områdets hygge ....

Overnatning Dag 2 - 9

Celebrity Silhouette
****
Vi sejler med det 4* Celebrity Silhouette, som er en del af rederiets Celebrity Cruise Line Solstice klasse. Skibet tilbyder et hav af gratis aktiviteter ombord. Du kan eksempelvis tilmelde dig et madlav ....

Overnatning Dag 9 - 11

Crowne Plaza Hollywood Beach
****
Crowne Plaza Hollywood Beach anses for at være et af de bedste hoteller i Fort Lauderdale og Miami. Det er et afslappende 4* hotel i skønne omgivelser og er placeret ved områdets hygge ....