Skip to main content

Krydstogt i Caribien

Pris fra:
25.995,-
Dage:13
Bestil rejse

Oplev Caribien på første klasse  

Fra Miami til det tidligere Dansk Vestindien

Der er tænkt på det hele på denne sejlads til paradis. Forude venter det farverige caribiske øhav, hvor den førsteklasses sejlads går til den tidligere Dansk Vestindiske ø St. Croix og hyggelige Puerto Rico og St. Kitts. Vi skal også besøge en bid af paradis, når vi anløber den eksotiske Dominikanske republik, St. Johns, Antigua og St. Maarten. 

Derfor skal du rejse med os på krydstogt til Caribien:

 • Inkluderer spændende udflugter arrangeret specielt til vores gruppe
 • Inkluderer wifi og drikkepenge ombord
 • Inkluderer klassisk drikkepakke på skibet
 • Dansktalende rejseleder under hele rejsen

Caribisk eventyr 

Vi sejler ved nogle af de smukkeste caribiske øer, og får ægte caribisk stemning når vi på denne rejse blandt andet anløber Puerto Plata, St. Johns og St. Maarten.

Dansk historie på St. Croix 

Glæd dig til at besøge den tidligere Dansk Vestindiske ø; St. Croix. Her får vi dansk historie helt ind under huden, når vi skal på tur til Christianssted og ser de danske gadenavne i bybilledet og får fortællingen om Von Scholten og kolonitiden.  

Wifi og drikkepakke er inkluderet ombord

Under Floridas varme himmelstrøg bliver vi forkælet på vores firestjernede hotel, og ombord på skibet er det ikke anderledes, når vi skal sejle med førsteklasses Celebrity Cruises. Vi skal nyde Caribien på bedste vis og herudover inkluderer turen skibets klassiske drikkepakke samt wifi.

Krydstogt med Kulturrejser Europa

Deltager du på et krydstogt med Kulturrejser Europa, er programmets inkluderede udflugter eller mulige tilkøb altid arrangeret specielt til vores gruppe. Det betyder, at vi har håndplukket spændende oplevelser i land, som ikke har noget med rederiet at gøre. Kræver udflugterne bus eller lokal guide, er dette også arrangeret eksklusivt for vores gæster. 

Kort dagsprogram for krydstogtet i Caribien:

Dag 1: Afrejse, ankomst og indkvartering på hotel
Dag 2: Afsejling (M,F,A)
Dag 3: På havet mod den Dominikanske republik (M,F,A)
Dag 4: Puerto Plata, Dominikanske republik (M,F,A)
Dag 5: San Juan, Puerto Rico (M,F,A)
Dag 6: St. Croix, besøg i Christianssted (M,A)
Dag 7: St. Johns, Antigua (M,F,A)
Dag 8: St. Kitts and Nevis, Brimstone fortet (M,F,A)
Dag 9: St. Maarten (M,F,A)
Dag 10-11: På havet mod Miami (M,F,A)
Dag 12: Ankomst Miami og hjemrejse (M)
Dag 13: Ankomst København

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Ovenstående tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer.

Information omkring tid på egen hånd og måltider:
På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program.

De måltider, der er angivet under det korte dagsprogram, omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning, med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse, ankomst og indkvartering på hotel

Vi flyver fra København til USA og bliver ved ankomsten hentet i bus og kørt til vores skønne hotel beliggende mellem Miami og Fort Lauderdale. Resten af dagen er på egen hånd med mulighed for at hvile under de varmere himmelstrøg.

Dag 2: Afsejling (M,F,A)

Efter morgenmad kører vi til skibet, der skal danne rammen om vores farverige caribiske eventyr de næste 11 dage. Vi tjekker ind og herefter er der frokost ombord i buffetrestauranten. Vores rejseleder tager dig med på en rundvisning på skibet, så du kan lære det lidt bedre at kende og inden afsejling skal vi gennem den obligatoriske sikkerhedsøvelse. Herefter er vi klar til at sætte kursen mod syd, og stævner ud fra mod det caribiske øhav. Resten af dagen kan bruges på afslapning i en liggestol, eller måske frister en drink i skibets udendørs bar. Vi samles før middagen, inden vi går i skibets hovedrestaurant, hvor vi skal nyde en dejlig middag i hinandens selskab.

Dag 3: På havet mod Puerto Plata (M,F,A)

I dag er der mulighed for at nyde skibets afslappende atmosfære og ikke mindst den fantastiske service ombord. Start f.eks. dagen med havudsigt og morgenmad på dækket eller få en bakke leveret direkte til kahytten. Senere kan det være at en tur i poolen og en god bog i skyggen, frister. Vil du være aktiv, så er der rig mulighed for det med fri adgang til skibets fitnesscenter og løbebane. Du kan også gå til frisøren, få massage eller gå en tur i spa (tillæg betales ombord).

Kulturrejser Europas rejseleder holder egne foredrag undervejs, og arrangerer fælles aktiviteter ombord. Om aftenen er der reserveret bord til os i hovedrestauranten, og efter maden er der mulighed for at gå en tur i teatret, nyde en drink i Martini-baren eller høre livemusik. Den kahytsomdelte skibsavis oplyser præcis, hvilke arrangementer, der er på plakaten den pågældende dag.

Dag 4: Puerto Plata, Dominikanske republik (M,F,A)

Ankomst kl. 07:00 - afsejling kl. 16:00
Vi skal i dag have en bid af Paradis, når vi kommer til Punta Plata og Amber Cove i den Dominikanske republik. Vi har dagen til egne oplevelser og i land venter os en afslappet caribisk atmosfære. Området er kendt for dine lange hvide sandstrande med omkringstående palmer og det smukke blå hav. Amber Cove, der er relativt nyopført, byder på shopping, caribisk musik, små barer og restauranter. Der er også mulighed for at nyde dagen ved pool området lige ved siden af shopping området (mod tillæg). Skibet tilbyder forskellige udflugtsmuligheder, hvis man ønsker at se lidt mere af øens eksotiske gemmesteder (Se udbud og tilmeld dig og betal ombord). 


Billede: Farverigt hus og park, Puerto Plata.

Dag 5: San Juan, Puerto Rico, byrundtur (M,F,A)

Ankomst kl. 09:30 - afsejling kl. 18:30
Sammen med rejselederen går vi til den gamle historiske bydel i hovedbyen San Juan, og her hører vi om den tidligere spanske koloniby, som i slutningen af 1800-tallet tabte slaget til USA, og i dag stadig hører under USA. Efter rundturen er resten af dagen på egen hånd med mulighed for en slentretur rundt i de gamle brostensbelagte gader eller en forfriskning på en af de hyggelige restauranter. (såfremt det kræver transport fra skibet, er dette mindre beløb for egen regning).


Billede: Udsigt over Paseo de la Princesa, San Juan.

Dag 6: St. Croix, Det tidligere Dansk Vestindien (M,F,A)

Ankomst kl. 08:00 - afsejling kl. 17:00
Nyd indsejling til den tidligere Dansk Vestindiske ø, St. Croix, hvor vi ankommer til Frederikssted. Vi er fra morgenstunden klar til at tager på dagens interessante udflugt med vores rejseleder. Vi kører til hovedbyen Christianssted og går langs de farverige gamle huse der tager os tilbage i tiden og gemmer på danske islæt fra datidens danske kolonisering af øen. Her ser vi danske gadenavne, som Dronningensgade og Kongensgade, og vi skal også forbi fortet; Christiansværn, der med navnet også indikerer at det havde sit virke under dansk eje. Vi skal også se Guvernementshuset, der blandt andet blev besøg af danske generalguvernør Peter Carl Frederik Von Scholten under hans virke på øerne i 1800-tallet. I år 2000 blev huset restaureret for mere end 10 millioner dollars og er vi heldige, så kan det være vi får lov til at kigge ind i det smukke og imponerende bygningsværk. 
Efter en fantastisk udflugtsdag kører vi tilbage til Frederikssted og har resten af dagen på egen hånd. Efter frokosten kan du dog tage med rejselederen i land igen og gå en lille tur i byen, hvor det historiske fort Frederik kan ses udefra, og hvor Peter Carl Frederik Von Scholten i sin tid frigav slaverne i 1848. 


Billede: Det historiske fort, Frederik, St. Croix.

Dag 7: St. Johns, Antigua (M,F,A)

Ankomst kl. 08:00 – Afsejling kl. 17:00
Vi går i land til de caribiske rytmer af Still band musik. Dagen er til egne oplevelser, og der er mulighed for at gå en tur langs butikkerne, souvenirboderne og restauranterne tæt ved skibet, eller du kan vælge at tage på et af skibets mange udflugter. Det kunne være en tur til en af de smukke strande i nærheden, for at slappe af i de varme omgivelser, eller en sejltur i katamaran. (Se udbud og tilmeld dig og betal ombord).


Billede: Eksotisk strand, St. Johns.

Dag 8: St. Kitts and Nevis, Basseterre (M,F,A)

Ankomst kl. 08:00 – Afsejling kl. 17:00
I dag ankommer skibet til hovedøen St. Kitts, og vi går i land i hovedstaden, Basseterre. Den kun 261 km2 ø er en del af de Små Antiller, og blev opdaget af Christopher Columbus i 1493. Den var efterfølgende hjemsted for både briter og franskmænd, og den endelige kolonisering fandt sted i 1623, hvor England kom til magten. Løsrivelsen og uafhængigheden skete først 360 år senere, i 1983.
På programmet er en udflugt til Brimstone Hill fortet (på Unescos verdensarvsliste), der i 1690 blev brugt under kampene mellem Frankrig og England. Vi skal også se stedet, hvor øen har Atlanterhavet på den ene side - og det Caribiske Hav på den anden.    


Billede: Port Zante, Basseterre.

Dag 9: St. Maarten (M,F,A)

Ankomst kl. 07:00 - afsejling kl. 16:00
I dag besøger vi endnu en caribisk ø - St. Maarten. Øen blev i sin tid delt mellem Holland og Frankrig og bærer i dag tydeligt præg af begge lande. Vi tager en orienterende rundtur med rejselederen i den hollandske del og hovedstaden Philipsburg. Derefter er der tid på egen hånd til at nyde de kridhvide sandstrande, palmerne og det krystalklare vand.


Billede: Havn, Philipsburg.

Dag 10-11: På havet og tid til afslapning (M,F,A)

Vi læner os tilbage og nyder dagen på havet - og ikke mindst de varme himmelstrøg.

Dag 12: Miami og hjemrejse (M)

Ankomst kl. 07:00
Efter morgenmaden er det tid til at vinke farvel til skibet. Vi bevæger os herefter ind i byen, hvor vi har lidt tid på egen hånd, inden vi sen formiddag bevæger os mod lufthavnen for at flyve retur til Danmark igen. 


Billede: Bygninger og Palmer, Miami. 

Dag 13: Ankomst København

Vi ankommer i dag til København efter en dejlig ferie, hvor bagagen er fyldt med caribiske oplevelser.
 

Kort

Kort over rundrejsen i Caribien

 

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse

Se den aktuelle vejrudsigt i Miami på dmi.dk her

Vejret - Miami

Vejret i San Juan, Puerto Rico

Praktisk information

Pas og visum
Som dansk statsborger kræves der indrejsetilladelse i form af ESTA ved indrejse til USA, som rejsedeltagere selv skal arrangere inden afrejse.

ESTA kan ansøges frem til 72 timer før afrejse. Vi anbefaler at ansøge i god tid, for at være sikker på at ansøgningen går igennem.
Du kan ansøge her: https://esta.cbp.dhs.gov og det koster 14 USD pr. person.

Når ansøgningen er godkendt modtages et ansøgningsnummer, som er gældende i 2 år. Husk at printe og medbringe ansøgningsnummeret på rejsen. 
Såfremt du ikke er dansk statsborger, kan der gælde andre regler. Du bedes derfor selv undersøge, hvilke regler der her er gældende.

Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejsedato.

Valuta
Valutaen på denne rejse vil hovedsageligt være amerikanske dollars, USD. Vi bor på hotel i USA, hvor der afregnes i USD og det samme gælder ombord på skibet. På både skib og hotel kan der bruges kreditkort. De fleste større forretninger/restauranter på land tager imod gængse internationale kreditkort.

Vaccination
Vi anbefaler altid at søge vejledning hos egen læge, når det gælder rådgivning omkring vaccinationer.

Forsikring
Det gule og blå sygesikringsbevis gælder ikke på denne rejse. Det er en betingelse fra Kulturrejser Europas side, at deltagerne har en gyldig rejseforsikring, for at kunne rejse med til USA. Du kan ved bestilling af rejser hos Kulturrejser Europa tilkøbe såvel rejse- som afbestillingsforsikring via vores samarbejdspartner Gouda Rejseforsikring. 

El
Der kræves adaptor til el-stik i USA, da hoteller som regel bruger 110/120 volts AC, 60Hz som strømkilde.

Drikkepenge
Det er kutyme at give drikkepenge på restaurationer på land, samt til vores chauffør og lokale guider.

Mad og drikke på rejsen
På denne rejse er der inkluderet morgenmad på hotellet i Miami. Herudover har vi helpension ombord på skibet, hvor der serveres mad døgnet rundt. Rejsen inkluderer også skibets klassiske drikkepakke med rederiets udvalgte: øl, drinks, juice, speciallavet kaffe, sodavand og vin pr. glas.
På land anbefaler vi, at man ikke drikker vandet, men i stedet køber vand på flaske.

Transport på rejsen
På denne rundrejse har vi vores egen bus til rådighed på udflugterne, og når vi kører til/fra hotel, skib eller lufthavn.

Krydstogt
Her finder du nærmere information om at være på krydstogt - indkvartering, check-in, rejsen, faciliteterne på skibet samt generel information.
Praktisk information

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
26/2 - 9/3Se rejsetider KøbenhavnKrydstogt i Caribien - 13 dage25.995,-FORESPØRG

Rejsens pris inkluderer:

 • Fly København-USA t/r inkl. eventuelle mellemlandinger
 • Ophold på Celebrity Silhuette i indvendig kahyt
 • Helpension ombord på skibet
 • Klassisk drikkepakke ombord på skibet*
 • Kaffe, te samt isvand på skibet
 • Wifi ombord på skibet
 • Drikkepenge ombord på skibet 
 • En nat på hotel inkl. morgenmad
 • Udflugter ifølge program
 • Dansktalende rejseleder under hele rejsen

*Den klassiske drikkepakke inkluderer rederiets udvalgte: øl, drinks, juice, speciallavet kaffe, sodavand og vin pr. glas. Specifikationen tildeles ved ankomst til skibet.

Tilkøb/tillæg:

 • Indvendig kahyt til eget brug/enkeltværelse, kr. 14.795
 • Udvendig kahyt til to personer/dobbeltværelse, kr. 1.195 per person
 • Udvendig kahyt til eget brug/enkeltværelse, kr. 15.595
 • Balkonkahyt til to personer/dobbeltværelse på hotel, kr. 3.895 per person
 • Balkonkahyt til eget brug/enkeltværelse, kr. 22.495

Rejsens pris inkluderer ikke:

 • ESTA ved indrejse til USA, 21 USD pr. person
  Bestilles her: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
 • Eventuelle ekstra udflugter
 • Eventuelle drikkepenge til lokalguider. Vi anbefaler 15USD per person på denne rejse.
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr, kr. 95 pr. person

  *OBS!
  Vær opmærksom på at denne rejse har en værdi, der kan overstige sumbegrænsningen på din afbestillingsforsikring. Hos Gouda er sumbegrænsningen 30.000 kr. pr. person på årsrejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring med verdensdækning. Kontakt os gerne for mere information.

Hotel

Se andre populære rejser her