Skip to main content

Krydstogt i Caribien

Krydstogt i Caribien
Strand i Caribien
Solnedgang over Caribien
Øerne i Caribien
Farverige huse i Caribien
Par på strand i Caribien
Caribien
Udsigt over det blå caribiske hav
Afslapning på Caribien
Status:
Udsolgt

Caribien på første klasse med dansk rejseleder

fra Miami til Puerto Rico, St. Thomas, Tortola og Bahamas

Der er tænkt på det hele på denne sejlads til paradis. Forude venter det farverige caribiske øhav, hvor den firestjernede sejlads går til den tidligere dansk vestindiske ø St. Thomas og eksotiske Puerto Rico. Vi skal også besøge en bid af paradis, når vi anløber Nassau på Bahamas eller turtelduernes ø; Tortola.

Derfor skal du rejse med os på krydstogt til Caribien:

  • Inkluderer 3 spændende udflugter arrangeret specielt til vores gruppe
  • Inkluderer balkonkahyt, helpension og drikkepenge ombord
  • Inkluderer klassisk drikkepakke på skibet (værdi fra ca. 2.775 kr.)
  • Dansktalende rejseleder under hele rejsen

St. Thomas, Puerto Rico og Miami

På St. Thomas får vi dansk historie helt ind under huden, mens vi på Puerto Rico fordyber os i den charmerende gamle bydel. I Miami byder vi på byrundtur og palmesus ved Ocean drive, samt besøg ved Little Havana og så skal vi se et af USA's vigtigste finansdistrikter.

Caribien på første klasse - med balkonkahyt og drikkepakke ombord

Under Floridas varme himmelstrøg bliver vi forkælet på vores firestjernede hotel, og ombord på skibet er det ikke anderledes, når vi skal sejle med førsteklasses Celebrity Cruises. Vi inkluderer balkonkahyt, så vi kan nyde Caribien på bedste vis og herudover inkluderer turen skibets klassiske drikkepakke.

Krydstogt med Kulturrejser Europa

Deltager du på et krydstogt med Kulturrejser Europa, er programmets inkluderede udflugter eller mulige tilkøb altid arrangeret specielt til vores gruppe. Det betyder, at vi har håndplukket spændende oplevelser i land, som ikke har noget med rederiet at gøre. Kræver udflugterne bus eller lokal guide, er dette også arrangeret eksklusivt for vores gæster. 

Kort dagsprogram for krydstogtet i Caribien:

Dag 1: Afrejse, ankomst og indkvartering på 4* hotel
Dag 2: Tid til afslapning (M) 
Dag 3: Afsejling (M,F,A)
Dag 4: På havet mod Puerto Rico (M,F,A)
Dag 5: San Juan, Puerto Rico, byrundtur (M,F,A)
Dag 6: Charlotte Amalie, St. Thomas, byrundtur (M,A)
Dag 7: Tortola, De Britiske Jomfru øer (M,F,A)
Dag 8: På havet og tid til afslapning (M,F,A)
Dag 9: Nassau, Bahamas (M,F,A)
Dag 10: Ankomst Fort Lauderdale, byrundtur i Miami, samt indkvartering på hotel (M)
Dag 11: Tid til egen eventyr (M)
Dag 12: Tid til afslapning, hjemrejse (M)
Dag 13: Ankomst København

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Ovenstående tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer.

Information omkring tid på egen hånd og måltider:

På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program.
De måltider, der er angivet under det korte dagsprogram, omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning, med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse, ankomst og indkvartering på 4* hotel

Vi flyver fra København til Florida i USA og bliver ved ankomsten hentet i bus og kørt til vores skønne firestjernede Hilton hotel beliggende mellem Miami og Fort Lauderdale. Resten af dagen er på egen hånd med mulighed for at hvile under de varmere himmelstrøg.

Dag 2: Tid til afslapning (M)

Vi har dagen til at nyde hotellets skønne omgivelser og ikke mindst varmen.

Dag 3: Afsejling kl. 15:30 (M,F,A)

Efter morgenmad og når vi har pakket kufferten, kører vi til skibet, der skal danne rammen om vores farverige caribiske eventyr de næste 8 dage. Vi tjekker ind og herefter er der frokost ombord i buffetrestauranten. Vores rejseleder tager dig med på en rundvisning på skibet, så du kan lære det lidt bedre at kende og inden afsejling skal vi gennem den obligatoriske sikkerhedsøvelse. Herefter er vi klar til at sætte kursen mod syd, og stævner ud fra mod det caribiske øhav. Resten af dagen kan bruges på afslapning i en liggestol, eller måske frister en drink i skibets udendørs bar. Vi samles før middagen, inden vi går i skibets hovedrestaurant, hvor vi skal nyde en dejlig aftenmenu i hinandens selskab.

Dag 4: På havet mod San Juan, Puerto Rico (M,F,A)

I dag er der mulighed for at nyde skibets afslappende atmosfære og ikke mindst den fantastiske service ombord. Start f.eks. dagen med havudsigt og morgenmad på dækket eller få en bakke leveret direkte til kahytten. Senere kan det være at en tur i poolen og en god bog i skyggen, frister. Vil du være aktiv, så er der rig mulighed for det med fri adgang til skibets fitnesscenter og løbebane. Du kan også gå til frisøren, få massage eller gå en tur i spa (tillæg betales ombord).

Kulturrejser Europas rejseleder holder egne foredrag undervejs, og arrangerer fælles aktiviteter ombord. Om aftenen er der reserveret bord til os i hovedrestauranten, og efter maden er der mulighed for at gå en tur i teatret, nyde en drink i Martini-baren eller høre livemusik. Den kahytsomdelte skibsavis oplyser præcis, hvilke arrangementer, der er på plakaten den pågældende dag.

Dag 5: San Juan, Puerto Rico, byrundtur (M,F,A)

Ankomst kl. 15:30 - afsejling kl. 23:00
Vi nyder formiddagen i eget tempo, inden Puerto Rico er i sigte. Sammen med rejselederen går vi til den gamle historiske bydel i hovedbyen San Juan, og her hører vi om den tidligere spanske koloniby, som i slutningen af 1800-tallet tabte slaget til USA, og i dag stadig hører under USA. Efter rundturen er resten af dagen på egen hånd med mulighed for en slentretur rundt i de gamle brostensbelagte gader eller en forfriskning på en af de hyggelige restauranter. 

San Juan
Billede: San Juans gamle bydel og farverige gader.

Dag 6: Charlotte Amalie, St. Thomas, byrundtur (M,A)

Ankomst kl. 08:00 - afsejling kl. 17:00
Nyd den tidlige indsejling til den dansk vestindiske ø, St. Thomas, inden vi tager på dagens interessante udflugt med vores rejseleder.

Vi tager ind til hovedbyen Charlotte Amalie, hvor vi kan glæde os til en gå-tur ved de farverige gamle bygninger i de snoede gader. Datidens danske kolonisering bliver især tydelig, når vi møder gadenavne som: Krystal Gade, Bred Gade og Borger Gade. Turen går forbi det tidligere danske Fort Christian, og vi får fortællingen om den danske kolonisation og handelshistorie, samt hører om frasalget af øerne d. 31. marts i 1917. Vi går også op af de velkendte 99 trin (reelt 103 trin), hvis byggesten i sin tid blev importeret fra Danmark. Efter en fantastisk rundtur er resten af dagen på egen hånd. Du kan vælge at tage tilbage til skibet og nyde en sen frokosten, eller du kan blive i byen og spise på en af de hyggelige restauranter på egen hånd.

St. Thomas med Fort Christian
Billede: St. Thomas med Fort Christian.

Dag 7: Tortola, de Britiske Jomfru øer (M,F,A)

Ankomst kl. 07:00 - afsejling kl. 16:00
Vi ankommer i dag til hoved-øen af de Britiske Jomfruøer, nemlig Tortola.
Øen er 55km2 stor og til dagligt bor der ca. 8900 lokale, der lever af turisme - og ellers nyder de, lige som vi skal, den caribiske varme og de smukke omgivelser.

Dagen er til egne oplevelser og du kan med rette tage en tur på stranden, tage en rundtur på øen, eller måske booke et af skibets mange udflugter (bestilles og betales ombord). Det kan også være du vil et smut forbi Aromas martini og cigarbar tæt ved kajpladsen, hvor du kan sidde og nyde udsigten over vandet og en læskende drik. Frokosten kan du spise på skibet og efter en dejlig dag i land er vi om eftermiddagen klar til at stige ombord og sejle videre på vores caribiske eventyr.

Dag 8: På havet og tid til afslapning (M,F,A)

Vi læner os tilbage og nyder dagen på havet - og ikke mindst de varme himmelstrøg.

Dag 9: Nassau, Bahamas (M,F,A)

Ankomst kl. 12:30 - afsejling kl. 19:00
Vi ankommer til Nassau på øen New Providence, der med sine farverige træhuse og victorianske bygningsværker sætter en god caribisk stemning ved landgang. Bahamas er en velbesøgt paradisisk Caribisk øgruppe bestående af over 700 øer, hvoraf ca. 30 af er beboet. Flaget, der har gule og blå striber, symboliserer sandstrande, sol og det smukke azurblå hav. Paradiset kan nydes i skyggen af en palme eller måske på en af de smukke sandstrande. I byen finder du hyggelige fiskerestauranter, og det er også muligt at besøge piratmuseet.

Nassau, Bahamas
Billede: Nassau, Bahamas.

Dag 10: Ankomst og byrundtur i Miami (M)

Efter morgenmaden er vi klar til at sige farvel til skibet. Efter vi har tjekket ud, starter vi dagen med en busrundtur til Miami, hvor vi sammen med rejselederen indtager den spændende by. Vi skal forbi de svajende palmer langs strandområdet South Beach.

South Beach og Down Town Miami
Billede: South Beach og down town Miami.

Vi kører også ved finansdistriktet, kaldet ”Sydens Wallstreet” og som er et af USA's største. Vi passerer det charmerende ”Little Havana”, der giver bydelen et herligt strejf af cuba. Efter besøget i byen kører vi igen til vores herlige firestjernede hotel, som ligger ned til de skønne kanaler. Resten af dagen og aftenen er på egen hånd og kan nydes med afslapning ved poolen eller måske med en tur på stranden.

Dag 11: Tid til egne eventyr (M)

Nyd dagen ved hotellet, eller måske skal du shoppe lidt inden hjemrejsen i morgen. Det kan også være du vil ind til Miami centrum på egen hånd, eller en tur til stranden.

Dag 12: Tid til afslapning og hjemrejse (M)

Nyd de sidste varme himmelstrøg, inden det ved middagstid er tid til at bevæge sig mod lufthavnen for at flyve tilbage til Danmark igen.

Dag 13: Ankomst København

Vi ankommer i dag til København efter en dejlig ferie, hvor bagagen er fyldt med caribiske oplevelser.

Kort

Kort over rundrejsen i Caribien

 

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse

Se den aktuelle vejrudsigt i Miami på dmi.dk her

Vejret - Miami

Vejret i San Juan, Puerto Rico

Praktisk information

Pas og visum
Som dansk statsborger kræves der indrejsetilladelse i form af ESTA ved indrejse til USA, som rejsedeltagere selv skal arrangere inden afrejse.

ESTA kan ansøges frem til 72 timer før afrejse. Vi anbefaler at ansøge i god tid, for at være sikker på at ansøgningen går igennem.
Du kan ansøge her: https://esta.cbp.dhs.gov og det koster 14 USD pr. person.

Når ansøgningen er godkendt modtages et ansøgningsnummer, som er gældende i 2 år. Husk at printe og medbringe ansøgningsnummeret på rejsen. 
Såfremt du ikke er dansk statsborger, kan der gælde andre regler. Du bedes derfor selv undersøge, hvilke regler der her er gældende.

Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejsedato.

Valuta
Valutaen på denne rejse vil hovedsageligt være amerikanske dollars, USD. Vi bor på hotel i USA, hvor der afregnes i USD og det samme gælder ombord på skibet. På både skib og hotel kan der bruges kreditkort. De fleste større forretninger/restauranter på land tager imod gængse internationale kreditkort.

Vaccination
Vi anbefaler altid at søge vejledning hos egen læge, når det gælder rådgivning omkring vaccinationer.

Forsikring
Det gule og blå sygesikringsbevis gælder ikke på denne rejse. Det er en betingelse fra Kulturrejser Europas side, at deltagerne har en gyldig rejseforsikring, for at kunne rejse med til USA. Du kan ved bestilling af rejser hos Kulturrejser Europa tilkøbe såvel rejse- som afbestillingsforsikring via vores samarbejdspartner Gouda Rejseforsikring. 

El
Der kræves adaptor til el-stik i USA, da hoteller som regel bruger 110/120 volts AC, 60Hz som strømkilde.

Drikkepenge
Det er kutyme at give drikkepenge på restaurationer på land, samt til vores chauffør og lokale guider.

Mad og drikke på rejsen
På denne rejse er der inkluderet morgenmad på hotellet i Miami. Herudover har vi helpension ombord på skibet, hvor der serveres mad døgnet rundt. Rejsen inkluderer også skibets klassiske drikkepakke med rederiets udvalgte: øl, drinks, juice, speciallavet kaffe, sodavand og vin pr. glas.
På land anbefaler vi, at man ikke drikker vandet, men i stedet køber vand på flaske.

Transport på rejsen
På denne rundrejse har vi vores egen bus til rådighed på udflugterne, og når vi kører til/fra hotel, skib eller lufthavn.

Krydstogt
Her finder du nærmere information om at være på krydstogt - indkvartering, check-in, rejsen, faciliteterne på skibet samt generel information.
Praktisk information