Skip to main content

Krydstogt i Caribien

Pris fra:
22.995,-
Dage:13
Bestil rejse

Caribien på første klasse med dansk rejseleder

- fra Miami til Puerto Rico, St. Thomas, Punta Cana og Bahamas

Der er tænkt på det hele på denne sejlads til paradis. Forude venter det farverige caribiske øhav, hvor den firestjernede sejlads går til den tidligere dansk vestindiske ø St. Thomas og eksotiske Puerto Rico. Vi skal også besøge den Dominikanske republik, når vi ankommer til Punta Cana, og så får vi endnu en bid af paradis, når vi anløber Nassau på Bahamas.

Derfor skal du rejse med os på krydstogt til Caribien:

 • Direkte fly
 • Førsteklasses krydstogtskib og 4* hotel
 • Inkluderer balkonkahyt, helpension og drikkepenge ombord
 • Inkluderer klassisk drikkepakke på skibet (værdi fra ca. 2.775 kr.)
 • Inkluderer 3 spændende udflugter arrangeret specielt til vores gruppe
 • Dansktalende rejseleder under hele rejsen

St. Thomas, Puerto Rico og Miami

På St. Thomas får vi dansk historie helt ind under huden, mens vi på Puerto Rico fordyber os i den charmerende gamle bydel. I Miami byder vi på byrundtur og palmesus ved Ocean drive, samt besøg ved Little Havana og så skal vi se et af USA's vigtigste finansdistrikter.

Caribien på første klasse - med balkonkahyt og drikkepakke ombord

Under Floridas varme himmelstrøg bliver vi forkælet på vores firstjernede hotel, og ombord på skibet er det ikke anderledes, når vi skal sejle med førsteklasses Celebrity Cruises. Vi inkluderer balkonkahyt, så vi kan nyde Caribien på bedste vis og herudover inkluderer turen skibets klassiske drikkepakke.

Krydstogt med Kulturrejser Europa

Deltager du på et krydstogt med Kulturrejser Europa, er programmets inkluderede udflugter eller mulige tilkøb altid arrangeret specielt til vores gruppe. Det betyder, at vi har håndplukket spændende oplevelser i land, som ikke har noget med rederiet at gøre. Kræver udflugterne bus eller lokal guide, er dette også arrangeret eksklusivt for vores gæster.   

Kort dagsprogram for krydstogtet i Caribien med afrejse den 13. november:

Dag 1: Afrejse, ankomst Miami og indkvartering på 4* hotel
Dag 2: Byrundtur i Miami (M)
Dag 3: Tid afslapning (M)
Dag 4: Afsejling fra Miami (M,F,A)
Dag 5: På havet mod Puerto Rico (M,F,A)
Dag 6: San Juan, Puerto Rico, byrundtur (M,F,A)
Dag 7: St. Maarten, tid til egne eventyr (M,F,A)
Dag 8: Charlotte Amalie, St. Thomas, byrundtur (M,A)
Dag 9: Punta Cana, Dominikanske Republik (M,F,A)
Dag 10: På havet og tid til afslapning (M,F,A)
Dag 11: Nassau, Bahamas (M,F,A)
Dag 12: Ankomst Miami, tid på egen hånd og hjemrejse (M)
Dag 13: Ankomst København

Kort dagsprogram for krydstogtet i Caribien med afrejse den 14. marts:

Dag 1: Afrejse, ankomst Miami og indkvartering på 4* hotel
Dag 2: Tid til afslapning (M)
Dag 3: Afsejling fra Miami (M,F,A)
Dag 4: På havet mod Puerto Rico (M,F,A)
Dag 5: San Juan, Puerto Rico, byrundtur (M,F,A)
Dag 6: Charlotte Amalie, St. Thomas, byrundtur (M,A)
Dag 7: Punta Cana, Dominikanske Republik (M,F,A)
Dag 8: På havet og tid til afslapning (M,F,A)
Dag 9: Nassau, Bahamas (M,F,A)
Dag 10: Ankomst Miami, byrundtur og indkvartering på hotel (M)
Dag 11: Tid til egen eventyr (M)
Dag 12: Tid til afslapning, hjemrejse (M)
Dag 13: Ankomst København

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Ovenstående tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer.

Information omkring tid på egen hånd og måltider:

På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program.
De måltider, der er angivet under det korte dagsprogram, omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning, med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Dagsprogram: afrejse den 13. november

Dag 1: Afrejse, ankomst og indkvartering på 4* hotel

Vi flyver direkte fra København til Miami i USA og bliver ved ankomsten hentet i bus og kørt til vores skønne firstjernede Hilton hotel beliggende mellem Miami og Fort Lauderdale. Resten af dagen er på egen hånd med mulighed for at hvile under de varmere himmelstrøg.

Dag 2: Byrundtur, South Beach og Little Havana (M)

Efter morgenmaden starter vi dagen med en busrundtur i Miami, hvor vi sammen med rejselederen indtager den spændende by. Vi skal forbi de svajende palmer langs strandområdet South Beach. Vi kører også ved finansdistriktet, kaldet ”Sydens Wallstreet” og som er et af USA's største. Vi paserer det charmerende ”Little Havana”, der giver bydelen et herligt strejf af cuba. Efter besøget i byen kører vi igen til vores herlige firestjernede hotel, som ligger ned til de skønne kanaler. Resten af dagen og aftenen er på egen hånd, og kan nydes med afslapning ved poolen eller måske med en tur på stranden.


Billede:
South Beach i Miami.

Dag 3: Tid på egen hånd (M)

Dagen i dag forløber i dit helt eget tempo. Nyd varmen og poolen eller måske vil du på egen hånd tage en tur ind til et af de store shoppingcentre ved Fort Lauderdale eller Miami.


Billede: Miami skyline.

Dag 4: Afsejling Miami, kl. 15:30 (M,F,A)

Efter morgenmad og når vi har pakket kufferten, kører vi til skibet, der skal danne rammen om vores farverige caribiske eventyr de næste ni dage. Vi tjekker ind og herefter er der frokost ombord i buffetrestauranten. Vores rejseleder tager dig med på en rundvisning på skibet, så du kan lære det lidt bedre at kende og inden afsejling skal vi gennem den obligatoriske sikkerhedsøvelse. Herefter er vi klar til at sætte kursen mod syd, og stævner ud fra Miami. Resten af dagen kan bruges på afslapning i en liggestol, eller måske frister en drink i skibets udendørs bar. Vi samles før middagen, inden vi går i skibets hovedrestaurant, hvor vi skal nyde en dejlig aftenmenu i hinandens selskab.

Dag 5: På havet mod San Juan, Puerto Rico (M,F,A)

I dag er der mulighed for at nyde skibets afslappende atmosfære og ikke mindst den fantastiske service ombord. Start f.eks. dagen med havudsigt og morgenmad på dækket eller få en bakke leveret direkte til kahytten. Senere kan det være at en tur i poolen og en god bog i skyggen, frister. Vil du være aktiv, så er der rig mulighed for det med fri adgang til skibets fitnesscenter og løbebane. Du kan også gå til frisøren, få massage eller gå en tur i spa (tillæg betales ombord).

Kulturrejser Europas rejseleder holder egne foredrag undervejs, og arrangerer fælles aktiviteter ombord. Om aftenen er der reserveret bord til os i hovedrestauranten, og efter maden er der mulighed for at gå en tur i teatret, nyde en drink i Martini-baren eller høre livemusik. Den kahytsomdelte skibsavis oplyser præcis, hvilke arrangementer, der er på plakaten den pågældende dag.

Dag 6: San Juan, Puerto Rico, byrundtur (M,F,A)

Ankomst kl. 15:30 - afsejling kl. 23:00
Vi nyder formiddagen i eget tempo, inden Puerto Rico er i sigte. Sammen med rejselederen går vi til den gamle historiske bydel i hovedbyen San Juan, og her hører vi om den tidligere spanske koloniby, som i slutningen af 1800-tallet tabte slaget til USA, og i dag stadig hører under USA. Efter rundturen er resten af dagen på egen hånd med mulighed for en slentretur rundt i de gamle brostensbelagte gader eller en forfriskning på en af de hyggelige restauranter. 


Billede: San Juans gamle bydel og farverige gader.

Dag 7: St. Maarten (M,F,A)

Ankomst kl. 10:00 - afsejling kl. 19:00
I dag besøger vi endnu en caribisk ø - St. Maarten. Øen blev i sin tid delt mellem Holland og Frankrig og bærer i dag tydeligt præg af begge lande. Vi tager en orienterende rundtur med rejselederen i den hollandske del og hovedstaden Philipsburg. Derefter er der tid på egen hånd til at nyde de kridhvide sandstrande, palmerne og det krystalklare vand.

Dag 8: Charlotte Amalie, St. Thomas, byrundtur (M,A)

Ankomst kl. 08:00 - afsejling kl. 17:00
Nyd den tidlige indsejling til den dansk vestindiske ø, St. Thomas, inden vi tager på dagens interessante udflugt med vores rejseleder. Vi starter med en busrundtur på den naturskønne ø, hvor vi besøger øens danske kirkegård med danske navne på gravstenene. Videre på turen, nyder vi udsigten til de omkringliggende tropeøer, heriblandt St. John.

Tilbage i hovedbyen Charlotte Amalie går vi langs de farverige gamle bygninger og i de snoede gader. Datidens danske kolonisering bliver især tydelig, når vi møder gadenavne som: Krystal Gade, Bred Gade og Borger Gade. Turen går forbi det tidligere danske Fort Christian, og vi får fortællingen om den danske kolonisation og handelshistorie, samt hører om frasalget af øerne d. 31. marts i 1917. Vi går også op af de velkendte 99 trin (reelt 103 trin), hvis byggesten i sin tid blev importeret fra Danmark. Efter en fantastisk rundtur er resten af dagen på egen hånd. Du kan vælge at tage tilbage til skibet og nyde en sen frokosten, eller du kan blive i byen og spise på en af de hyggelige restauranter på egen hånd.


Billede: St. Thomas med Fort Christian.

Dag 9: Punta Cana, Dominikanske republik (M,F,A)

Ankomst kl. 07:00 - afsejling kl. 17:00
Vi skal i dag have endnu en bid af Paradis, når vi kommer til Punta Cana i den Dominikanske republik. Vi har dagen til egne oplevelser og sejler med skibets tenderbåde til land. I land venter os en afslappet caribisk atmosfære. Området er kendt for dine lange hvide sandstrande med omkringstående palmer og det smukke blå hav.

Dag 10: På havet og tid til afslapning (M,F,A)

Vi læner os tilbage og nyder dagen på havet - og ikke mindst de varme himmelstrøg.

Dag 11: Nassau, Bahamas (M,F,A)

Ankomst kl. 09:00 - afsejling kl. 18:00
Vi ankommer til Nassau på øen New Providence, der med sine farverige træhuse og victorianske bygningsværker sætter en god caribisk stemning ved landgang. Bahamas er en velbesøgt paradisisk Caribisk øgruppe bestående af over 700 øer, hvoraf ca. 30 af er beboet. Flaget, der har gule og blå striber, symboliserer sandstrande, sol og det smukke azurblå hav. Paradiset kan nydes i skyggen af en palme eller måske på en af de smukke sandstrande. I byen finder du hyggelige fiskerestauranter, og det er også muligt at besøge piratmuseet.


Billede: Nassau, Bahamas.

Dag 12: Ankomst Miami, tid på egen hånd og hjemrejse (M)

Efter morgenmaden er det tid til at vinke farvel til skibet. Vi bevæger os herefter ind i byen, hvor vi har lidt tid på egen hånd, inden vi sen formiddag bevæger os mod lufthavnen for at flyve retur til Danmark igen.

Dag 13: Ankomst København

Vi ankommer i dag til København efter en dejlig ferie, hvor bagagen er fyldt med caribiske oplevelser.

Kort

Kort for afrejse den 13. november:

Kort for afrejse den 14. marts:

 

Praktisk information

Her finder du nærmere information om at være på krydstogt - indkvartering, check-in, rejsen, faciliteterne på skibet samt generel information.

Praktisk information

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse

Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dkRejseforedrag den 25/10

Kom til rejseforedrag om krydstogtet i Caribien den 25/10 på vores kontor i København

Vil du høre mere om Caribien? Kom med til vores inspirationsaften og hør rejseleder Michael Boilesen fortælle om krydstogtet i det caribiske øhav.

Michael elsker at være på krydstogter og er på havet næsten 200 dage om året. Til foredraget fortæller mere om dét at være på krydstogt med Kulturrejser Europa, skibets faciliteter og om hvilke oplevelser, der venter i Florida og på de caribiske øer.

Arrangementet er gratis og starter kl 17.00 hos Kulturrejser Europa på adressen Folke Bernadottes Alle 5, 1. sal.

Læs mere om foredraget her, hvor du også kan tilmelde dig. 

Dagsprogram: afrejse den 14. marts

Dag 1: Afrejse, ankomst og indkvartering på 4* hotel

Vi flyver direkte fra København til Miami i USA og bliver ved ankomsten hentet i bus og kørt til vores skønne firstjernede Hilton hotel beliggende mellem Miami og Fort Lauderdale. Resten af dagen er på egen hånd med mulighed for at hvile under de varmere himmelstrøg.

Dag 2: Tid til afslapning (M)

Dagen i dag forløber i dit helt eget tempo. Nyd varmen og poolen eller måske vil du på egen hånd tage en tur ind til et af de store shoppingcentre ved Fort Lauderdale eller Miami.


Billede: Miami skyline.

Dag 3: Afsejling Miami, kl. 15:30 (M,F,A)

Efter morgenmad og når vi har pakket kufferten, kører vi til skibet, der skal danne rammen om vores farverige caribiske eventyr de næste ni dage. Vi tjekker ind og herefter er der frokost ombord i buffetrestauranten. Vores rejseleder tager dig med på en rundvisning på skibet, så du kan lære det lidt bedre at kende og inden afsejling skal vi gennem den obligatoriske sikkerhedsøvelse. Herefter er vi klar til at sætte kursen mod syd, og stævner ud fra Miami. Resten af dagen kan bruges på afslapning i en liggestol, eller måske frister en drink i skibets udendørs bar. Vi samles før middagen, inden vi går i skibets hovedrestaurant, hvor vi skal nyde en dejlig aftenmenu i hinandens selskab.

Dag 4: På havet mod San Juan, Puerto Rico (M,F,A)

I dag er der mulighed for at nyde skibets afslappende atmosfære og ikke mindst den fantastiske service ombord. Start f.eks. dagen med havudsigt og morgenmad på dækket eller få en bakke leveret direkte til kahytten. Senere kan det være at en tur i poolen og en god bog i skyggen, frister. Vil du være aktiv, så er der rig mulighed for det med fri adgang til skibets fitnesscenter og løbebane. Du kan også gå til frisøren, få massage eller gå en tur i spa (tillæg betales ombord).

Kulturrejser Europas rejseleder holder egne foredrag undervejs, og arrangerer fælles aktiviteter ombord. Om aftenen er der reserveret bord til os i hovedrestauranten, og efter maden er der mulighed for at gå en tur i teatret, nyde en drink i Martini-baren eller høre livemusik. Den kahytsomdelte skibsavis oplyser præcis, hvilke arrangementer, der er på plakaten den pågældende dag.

Dag 5: San Juan, Puerto Rico, byrundtur (M,F,A)

Ankomst kl. 15:30 - afsejling kl. 23:00
Vi nyder formiddagen i eget tempo, inden Puerto Rico er i sigte. Sammen med rejselederen går vi til den gamle historiske bydel i hovedbyen San Juan, og her hører vi om den tidligere spanske koloniby, som i slutningen af 1800-tallet tabte slaget til USA, og i dag stadig hører under USA. Efter rundturen er resten af dagen på egen hånd med mulighed for en slentretur rundt i de gamle brostensbelagte gader eller en forfriskning på en af de hyggelige restauranter. 


Billede: San Juans gamle bydel og farverige gader.

Dag 6: Charlotte Amalie, St. Thomas, byrundtur (M,A)

Ankomst kl. 08:00 - afsejling kl. 17:00
Nyd den tidlige indsejling til den dansk vestindiske ø, St. Thomas, inden vi tager på dagens interessante udflugt med vores rejseleder. Vi starter med en busrundtur på den naturskønne ø, hvor vi besøger øens danske kirkegård med danske navne på gravstenene. Videre på turen, nyder vi udsigten til de omkringliggende tropeøer, heriblandt St. John.

Tilbage i hovedbyen Charlotte Amalie går vi langs de farverige gamle bygninger og i de snoede gader. Datidens danske kolonisering bliver især tydelig, når vi møder gadenavne som: Krystal Gade, Bred Gade og Borger Gade. Turen går forbi det tidligere danske Fort Christian, og vi får fortællingen om den danske kolonisation og handelshistorie, samt hører om frasalget af øerne d. 31. marts i 1917. Vi går også op af de velkendte 99 trin (reelt 103 trin), hvis byggesten i sin tid blev importeret fra Danmark. Efter en fantastisk rundtur er resten af dagen på egen hånd. Du kan vælge at tage tilbage til skibet og nyde en sen frokosten, eller du kan blive i byen og spise på en af de hyggelige restauranter på egen hånd.


Billede: St. Thomas med Fort Christian.

Dag 7: Punta Cana, Dominikanske republik (M,F,A)

Ankomst kl. 07:00 - afsejling kl. 17:00
Vi skal i dag have endnu en bid af Paradis, når vi kommer til Punta Cana i den Dominikanske republik. Vi har dagen til egne oplevelser og sejler med skibets tenderbåde til land. I land venter os en afslappet caribisk atmosfære. Området er kendt for dine lange hvide sandstrande med omkringstående palmer og det smukke blå hav.

Dag 8: På havet og tid til afslapning (M,F,A)

Vi læner os tilbage og nyder dagen på havet - og ikke mindst de varme himmelstrøg.

Dag 9: Nassau, Bahamas (M,F,A)

Ankomst kl. 09:00 - afsejling kl. 18:00
Vi ankommer til Nassau på øen New Providence, der med sine farverige træhuse og victorianske bygningsværker sætter en god caribisk stemning ved landgang. Bahamas er en velbesøgt paradisisk Caribisk øgruppe bestående af over 700 øer, hvoraf ca. 30 af er beboet. Flaget, der har gule og blå striber, symboliserer sandstrande, sol og det smukke azurblå hav. Paradiset kan nydes i skyggen af en palme eller måske på en af de smukke sandstrande. I byen finder du hyggelige fiskerestauranter, og det er også muligt at besøge piratmuseet.


Billede: Nassau, Bahamas.

Dag 10: Ankomst Miami og byrundtur ved South Beach og Little Havana (M)

Efter morgenmaden er vi klar til at sige farvel til skibet. Efter vi har tjekket ud, starter vi dagen med en busrundtur i Miami, hvor vi sammen med rejselederen indtager den spændende by. Vi skal forbi de svajende palmer langs strandområdet South Beach.


Billede: South Beach og down town Miami.

Vi kører også ved finansdistriktet, kaldet ”Sydens Wallstreet” og som er et af USA's største. Vi paserer det charmerende ”Little Havana”, der giver bydelen et herligt strejf af cuba. Efter besøget i byen kører vi igen til vores herlige firestjernede hotel, som ligger ned til de skønne kanaler. Resten af dagen og aftenen er på egen hånd, og kan nydes med afslapning ved poolen eller måske med en tur på stranden.

Dag 11: Tid til egne eventyr (M)

Nyd dagen ved hotellet, eller måske skal du shoppe lidt inden hjemrejsen i morgen. Det kan også være du vil ind til Miami centrum på egen hånd, eller en tur til stranden.

Dag 12: Tid til afslapning og hjemrejse (M)

Nyd de sidste varme himmelstrøg inden det ved middagstid er tid til at bevæge sig mod lufthavnen, for at flyve tilbage til Danmark igen.

Dag 13: Ankomst København

Vi ankommer i dag til København efter en dejlig ferie, hvor bagagen er fyldt med caribiske oplevelser.

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
13/11 - 24/11Se flytider KøbenhavnCaribien på første klasse - 13 dage
Inklusive balkonkahyt og drikkepakke på skibet
22.995,-FORESPØRG
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
14/3 - 25/3Se flytider KøbenhavnCaribien på første klasse - 13 dage
Inklusive balkonkahyt og drikkepakke på skibet
23.995,-Bestil

Rejsens pris inkluderer:

 • Direkte fly København-Miami t/r
 • Syv eller otte nætter på førsteklasses Celebrity Equinox i balkonkahyt
 • Helpension ombord på skibet
 • Klassisk drikkepakke ombord på skibet* (værdi fra ca. kr. 2.775 pr. person)
 • Kaffe, te samt isvand på skibet
 • Drikkepenge ombord på skibet (værdi kr. 650-744 pr. person)
 • Tre eller fire nætter på DoubleTree Resort by Hilton 4* (Hollywood Beach) inkl. morgenmad
 • Byrundtur i San Juan i Puerto Rico
 • Byrundtur i Charlotte Amalie på St. Thomas
 • Busrundtur i Miami
 • Dansktalende rejseleder under hele rejsen

*Den klassiske drikkepakke inkluderer rederiets udvalgte: øl, drinks, juice, speciallavet kaffe, sodavand og vin pr. glas. Specifikationen tildeles ved ankomst til skibet.

Tilkøb/tillæg:

 • Balkonkahyt til eget brug/enkeltværelse, kr. 12.995

Rejsens pris inkluderer ikke:

 • ESTA ved indrejse til USA, 14 USD pr. person
  Bestilles her: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
 • Eventuelle ekstra udflugter
 • Eventuelle drikkepenge til lokalguider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr, kr. 95 pr. person

Hotel