Skip to main content

Krydstogt i Caribien

Status:
Afrejse i 2025

Krydstogt fra Miami til det tidligere Dansk Vestindien - Oplev Caribien på første klasse i 2024

Vores gæster elsker vores krydstogt til Caribien, og det kan vi godt forstå. Der er nemlig tænkt på det hele på denne sejlads til paradis. Forude venter det farverige caribiske øhav, hvor den førsteklasses sejlads går til den tidligere Dansk Vestindiske ø St. Thomas og hyggelige Puerto Rico. Vi skal også besøge en bid af paradis, når vi anløber den eksotiske Dominikanske republik, Tortola og St. Maarten.

Derfor skal du rejse med os på krydstogt til Caribien:

  • Inkluderer udflugt på St. Thomas arrangeret specielt til vores gruppe
  • Inkluderer wifi og drikkepenge ombord
  • Inkluderer klassisk drikkepakke på skibet
  • Dansktalende rejseleder under hele rejsen

Caribisk eventyr i San Juan, St. Thomas, St. Maarten, Tortola og Puerto Plata

Vi sejler ved nogle af de smukkeste caribiske øer, og får ægte caribisk stemning når vi på denne rejse blandt andet anløber Tortola og Maarten.

Dansk historie på den tidligere Dansk Vestindiske ø St. Thomas

Glæd dig til at besøge den tidligere Dansk Vestindiske ø; St. Thomas. Her får vi dansk historie helt ind under huden, når vi skal på tur i Charlotte Amalie og ser blandt andet de danske gadenavne i bybilledet.

Wifi og drikkepakke er inkluderet ombord på Celebrity Cruises

Under Floridas varme himmelstrøg bliver vi forkælet på vores hotel, og ombord på skibet er det ikke anderledes, når vi skal sejle med førsteklasses Celebrity Cruises. Vi skal nyde Caribien på bedste vis og herudover inkluderer turen skibets klassiske drikkepakke samt wifi.

Krydstogt med Kulturrejser Europa

Deltager du på et krydstogt med Kulturrejser Europa, er programmets inkluderede udflugter eller mulige tilkøb altid arrangeret specielt til vores gruppe. Det betyder, at vi har håndplukket spændende oplevelser i land, som ikke har noget med rederiet at gøre. Kræver udflugterne bus eller lokal guide, er dette også arrangeret eksklusivt for vores gæster.

Kort dagsprogram for krydstogtet i Caribien:

Dag 1: Afrejse, ankomst og indkvartering på hotel
Dag 2: Afsejling (M,F,A)
Dag 3: På havet mod San Juan, Puerto Rico (M,F,A)
Dag 4: San Juan, Puerto Rico (M,F,A)
Dag 5: St. Thomas, udflugt i Charlotte Amalie (M,F,A)
Dag 6: St. Maarten (M,F,A)
Dag 7: Tortola (M,F,A)
Dag 8: Puerto Plata, Den Dominikanske republik (M,F,A)
Dag 9: På havet mod Florida (M,F,A)
Dag 10: Ankomst Fort Lauderdale og hjemrejse (M)
Dag 11: Ankomst København

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Ovenstående tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer.

Information omkring tid på egen hånd og måltider:
På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der er mulighed for at tage med rejselederen på orienterende gåture og hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle transportudgift ikke inkluderet i rejsens pris og derfor for egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder andre oplevelser undervejs, som ikke er en del af det fastlagte program.
De måltider, der er angivet under det korte dagsprogram, omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning, medmindre andet fremgår af dagsprogrammet.

Celebrity Cruises

Du kan læse mere om rederiet; Celebrity Cruises på vores hjemmeside her.

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse, ankomst og indkvartering på hotel

Vi flyver fra København til USA og bliver ved ankomsten hentet i bus og kørt til vores skønne hotel beliggende mellem Miami og Fort Lauderdale. Resten af dagen er på egen hånd med mulighed for at hvile under de varmere himmelstrøg.

Dag 2: Afsejling fra Fort Lauderdale (M,F,A)

Efter morgenmad kører vi til skibet, der skal danne rammen om vores farverige caribiske eventyr de næste 9 dage. Vi tjekker ind og herefter er der frokost ombord i buffetrestauranten. Vores rejseleder tager dig med på en rundvisning på skibet, så du kan lære det lidt bedre at kende og inden afsejling skal vi gennem den obligatoriske sikkerhedsøvelse. Herefter er vi klar til at sætte kursen mod syd, og stævner ud fra mod det caribiske øhav. Resten af dagen kan bruges på afslapning i en liggestol, eller måske frister en drink i skibets udendørs bar. Vi samles før middagen, inden vi går i skibets hovedrestaurant, hvor vi skal nyde en dejlig middag i hinandens selskab.

Dag 3: På havet mod San Juan, Puerto Rico (M,F,A)

I dag er der mulighed for at nyde skibets afslappende atmosfære og ikke mindst den fantastiske service ombord. Start f.eks. dagen med havudsigt og morgenmad på dækket eller få en bakke leveret direkte til kahytten. Senere kan det være at en tur i poolen og en god bog i skyggen, frister. Vil du være aktiv, så er der rig mulighed for det med fri adgang til skibets fitnesscenter og løbebane. Du kan også gå til frisøren, få massage eller gå en tur i spa (tillæg betales ombord).

Kulturrejser Europas rejseleder holder egne foredrag undervejs, og arrangerer fælles aktiviteter ombord. Om aftenen er der reserveret bord til os i hovedrestauranten, og efter maden er der mulighed for at gå en tur i teatret, nyde en drink i baren eller høre livemusik. Den kahytsomdelte skibsavis oplyser præcis, hvilke arrangementer, der er på plakaten den pågældende dag.

Dag 4: San Juan, Puerto Rico, orienterende gåtur (M,F,A)

Ankomst kl. 16:00 - afsejling kl. 23:00
Efter en skøn formiddag med kurs mod vores første stop på vores caribiske eventyr, så er vi nu ankommet til San Juan i Puerto Rico. Eftermiddagen er til egne oplevelser, men skulle du have lyst til at gå en orienterende tur med rejselederen i den smukke gamle historiske bydel så er der mulighed for det. Her får du historien om den tidligere spanske koloniby, som i slutningen af 1800-tallet tabte slaget til USA, og i dag stadig hører under USA. (såfremt det kræver transport fra skibet, er dette mindre beløb for egen regning).

 San Juan
Billede: Udsigt i San Juan.

Dag 5: Charlotte Amalie, St. Thomas, byrundtur (M,A)

Ankomst kl. 09:00 - afsejling kl. 18:00
Nyd den tidlige indsejling til den dansk vestindiske ø, St. Thomas, inden vi tager på dagens interessante udflugt med vores rejseleder.

Vi tager ind til hovedbyen Charlotte Amalie, hvor vi kan glæde os til en gå-tur ved de farverige gamle bygninger i de snoede gader. Datidens danske kolonisering bliver især tydelig, når vi møder gadenavne som: Krystal Gade, Bred Gade og Borger Gade. Turen går forbi det tidligere danske Fort Christian, og vi får fortællingen om den danske kolonisation og handelshistorie, samt hører om frasalget af øerne d. 31. marts i 1917. Vi går også op af de velkendte 99 trin (reelt 103 trin), hvis byggesten i sin tid blev importeret fra Danmark. Efter en fantastisk rundtur er resten af dagen på egen hånd. Du kan vælge at tage tilbage til skibet og nyde en sen frokosten, eller du kan blive i byen og spise på en af de hyggelige restauranter på egen hånd.

St. Thomas med Fort Christian
Billede: St. Thomas med Fort Christian.

Dag 6: St. Maarten, orienterende gåtur (M,F,A)

Ankomst kl. 08:00 - afsejling kl. 18:00
I dag besøger vi endnu en caribisk ø - St. Maarten. Øen blev i sin tid delt mellem Holland og Frankrig og bærer i dag tydeligt præg af begge lande. Hvis du har lyst, så kan du tage med på en orienterende gåtur med rejselederen i den hollandske del og hovedstade; Philipsburg. Du an også vælge at have dagen på egen hånd til at nyde de kridhvide sandstrande, palmerne og det krystalklare vand. (Såfremt det kræver transport fra skibet, er dette mindre beløb for egen regning). 


Billede: Havn, Philipsburg.

Dag 7: Tortola, de Britiske Jomfru øer (M,F,A)

Ankomst kl. 07:00 - afsejling kl. 15:00
Vi ankommer i dag til hoved-øen af de Britiske Jomfruøer, nemlig Tortola.
Øen er 55km2 stor og til dagligt bor der ca. 8900 lokale, der lever af turisme - og ellers nyder de, lige som vi skal, den caribiske varme og de smukke omgivelser.

Dagen er til egne oplevelser og du kan med rette tage en tur på stranden, tage en rundtur på øen, eller måske booke et af skibets mange udflugter (bestilles og betales ombord). Det kan også være du vil et smut forbi Aromas martini og cigarbar tæt ved kajpladsen, hvor du kan sidde og nyde udsigten over vandet og en læskende drik. Frokosten kan du spise på skibet og efter en dejlig dag i land er vi om eftermiddagen klar til at stige ombord og sejle videre på vores caribiske eventyr. Rejselederen tager igen i dag på en orienterende gåtur i byen, og du er selvfølgelig velkommen til at gå med.

Dag 8: Puerto Plata, Dominikanske republik (M,F,A)

Ankomst kl. 11:30 - afsejling kl. 18:30
Vi skal i dag have en bid af Paradis, når vi kommer til Punta Plata og Amber Cove i den Dominikanske republik. Vi har dagen til egne oplevelser og i land venter os en afslappet caribisk atmosfære. Området er kendt for dine lange hvide sandstrande med omkringstående palmer og det smukke blå hav. Amber Cove, der er relativt nyopført, byder på shopping, caribisk musik, små barer og restauranter. Der er også mulighed for at nyde dagen ved pool området lige ved siden af shopping området (mod tillæg). Skibet tilbyder forskellige udflugtsmuligheder, hvis man ønsker at se lidt mere af øens eksotiske gemmesteder (Se udbud og tilmeld dig og betal ombord). 
 

Billede: Farverigt hus og park, Puerto Plata.

Dag 9: På havet mod Florida (M,F,A)

Vi læner os tilbage og nyder de varme himmelstrøg på havet.

Dag 10: Fort Lauderdale og hjemrejse (M)

Ankomst kl. 07:00
Efter morgenmaden er det tid til at vinke farvel til skibet og vi bevæger os mod lufthavnen, for at flyve retur til Danmark igen. 

Dag 11: Ankomst København

Vi ankommer i dag til København efter en dejlig ferie, hvor bagagen er fyldt med caribiske oplevelser.

Kort

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse

Se den aktuelle vejrudsigt i Miami på dmi.dk her

Vejret - Miami

Vejret i San Juan, Puerto Rico

Praktisk information

Pas og visum

Som dansk statsborger kræves der indrejsetilladelse i form af ESTA ved indrejse til USA, som rejsedeltagere selv skal arrangere inden afrejse.

ESTA kan ansøges frem til 72 timer før afrejse. Vi anbefaler at ansøge i god tid, for at være sikker på at ansøgningen går igennem.
Du kan ansøge her: https://esta.cbp.dhs.gov og det koster ca. 21 USD pr. person.

Når ansøgningen er godkendt modtages et ansøgningsnummer, som er gældende i 2 år. Husk at printe og medbringe ansøgningsnummeret på rejsen. 
Såfremt du ikke er dansk statsborger, kan der gælde andre regler. Du bedes derfor selv undersøge, hvilke regler der her er gældende.

Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejsedato.

Valuta

Valutaen på denne rejse vil hovedsageligt være amerikanske dollars, USD. Vi bor på hotel i USA, hvor der afregnes i USD og det samme gælder ombord på skibet. På både skib og hotel kan der bruges kreditkort. De fleste større forretninger/restauranter på land tager imod gængse internationale kreditkort.

Vaccination

Vi anbefaler altid at søge vejledning hos egen læge, når det gælder rådgivning omkring vaccinationer.

Forsikring

Det gule og blå sygesikringsbevis gælder ikke på denne rejse. Det er en betingelse fra Kulturrejser Europas side, at deltagerne har en gyldig rejseforsikring, for at kunne rejse med til USA. Du kan ved bestilling af rejser hos Kulturrejser Europa tilkøbe såvel rejse- som afbestillingsforsikring via vores samarbejdspartner Gouda Rejseforsikring. 

El

Der kræves adaptor til el-stik i USA, da hoteller som regel bruger 110/120 volts AC, 60Hz som strømkilde.

Drikkepenge

Det er kutyme at give drikkepenge på restaurationer på land, samt til vores chauffør og lokale guider.

Mad og drikke på rejsen

På denne rejse er der inkluderet morgenmad på hotellet. Herudover har vi helpension ombord på skibet, hvor der serveres mad døgnet rundt. Rejsen inkluderer også skibets klassiske drikkepakke med rederiets udvalgte: øl, drinks, juice, speciallavet kaffe, sodavand og vin pr. glas.
På land anbefaler vi, at man ikke drikker vandet, men i stedet køber vand på flaske.

Transport på rejsen

På denne rundrejse har vi vores egen bus til rådighed på udflugterne, og når vi kører til/fra hotel, skib eller lufthavn.

Se andre populære rejser her