Lissabon set fra oven, Lissabon
Monumentet af opdagelser ved Tagus i Lissabon
Sporvogn i Lissabon
Lissabon Katedral, Lissabon
Lissabon by
Lissabon kort og vin, Lissabon
Sporvogn i Lissabon
Lissabon om aftenen
Status:
Udsolgt

LUKSURIØSE LISSABON

Det firestjernede Hotel Mundial, i Lissabons historiske centrum, er omdrejningspunktet for denne rejse. Et mere pragtfuldt udgangspunkt i Lissabon fås simpelthen ikke.

Mens de knirkende sporvogne kører forbi, indtager vi de brostensbelagte gader til fods, når rejselederen guider os gennem Lissabons forskellige kvarterer. Efter at have passeret et par af byens store pladser står det klart, hvorfor Lissabon er en af Europas smukkeste hovedstæder. Dagen afsluttes med en flot middag i hotellets fashionable og hyggelige panoramarestaurant, der har en betagende udsigt over byen.

Der er inkluderet en udflugt, hvor turen går over Tejo-floden og videre til det smukke landskab på Arrabida-halvøen, hvor vi besøger en kendt vingård samt et lille værksted, der fremstiller "azulejos" - de traditionelle portugisiske fliser.

For dig, der vil have flere oplevelser, er der mulighed for at følge med på ekstraudflugten til bydelen Belém, som huser nogle af Lissabons største attraktioner med stor historisk betydning; Bélem-tårnet, Jeronimus-kirken og monumentet til ære for de portugisiske opdagelsesrejsende. I Belém skal vi ligeledes smage en helt særlig kage. 

Nyd derefter fridagene på egen hånd og gå på opdagelse i Lissabon i dit eget tempo. Prøv f.eks. sporvognene og gadeelevatorerne, besøg et par af byens spændende museer eller hop på toget til de eventyrlige slotte i Sintra.   

Kort dagsprogram:

Dag 1: Ankomst til Lissabon. Byvanding.
Dag 2: Fridag eller eller ekstraudflugt til Belém m. kaffe og en helt særlig kage
            Middag i panoramarestaurant (M,A)
Dag 3-4: Fridage til egne oplevelser (M)
Dag 5: Udflugt til Arrabida-halvøen med bl.a. vingårdsbesøg (M)
Dag 6: Hjemrejse.(M)


M = morgenmad A = aftensmad

Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold.