Skip to main content

Opdateret 27. marts 2020 kl. 09:32

Kulturrejser Europa følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledning. Derfor rejser vi ikke til destinationer, hvortil Udenrigsministeriets rejsevejledning fråråder ikke nødvendige rejser. 


Hvordan skal jeg forholde mig, hvis jeg har bestilt en rejse?

Alle rejsende, hvis rejse annulleres, vil blive kontaktet af Kulturrejser Europa. Har har du ikke hørt fra os, betyder det at vi afventer situationen og at rejsen ikke er annulleret.

Skulle myndighederne ændre anvisninger, således at indrejse til et givent område frarådes, vil rejser med afrejse i umiddelbar fremtid blive aflyst. Ved umiddelbar fremtid menes der 14 dage frem i tiden.

I tilfældet af, at en rejse aflyses grundet Udenrigsministeriets rejsevejledning, og det er inden for 14 dage til afrejse, vil du blive tilbudt fuld refusion af rejsens pris, eller mulighed for frit at ombooke til en anden rejse. Du vil i sådan et tilfælde blive kontaktet direkte af Kulturrejser Europa. 

Ønsker du ikke at rejse, gælder vores almindelige afbestillingsregler.

Bliver du ramt af sygdom før afrejse, vil du kunne gøre brug af din afbestillingsforsikring, hvis du har en sådan, ligesom i alle andre sygdomstilfælde.

Har du spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os på telefon alle hverdage mlm. 10-13 eller på mail. OBS: Vores kontor holder lukket for besøgende t.o.m. 13. april 2020.


Hvad kan du gøre for at beskytte dig selv og andre mod COVID-19 smitte?

  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  • Host eller nys i ærmet
  • Begræns fysisk kontakt - hold afstand
  • Vær opmærksom på rengøring
  • Vær opmærksom i større forsamlinger


Du kan også altid selv holde dig opdateret her:

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt