Rejseformer

Solkysten til særpris

Solkysten til særpris

Hotel, halvpension, to udflugter, rejseleder og direkte fly.

Læs mere om rejsen til Solkysten
Kysten ved Algarve

Algarve Special - Tavira

8 dage

8 dage på Portugals solrige sydkyst til en usædvanlig god pris. Vi bor på 4* hotel med halvpension.

Læs mere om rejsen Algarve Special
Fra 5.495,-
Udsigt og globus, Nordkap

Kulturkrydstogt til Nordkap

12 dage

Rejs på krydstogt fra København til Nordkap. Oplev Norges kyst og kryds polarcirklen. Kun én afgang i 2017

Læs mere om krydstogt ettil Nordkap
Fra 17.995,-
Krydstogt på Donaufloden

Donaufloden på første klasse

Skønt krydstogt på Donaufloden spækket med komfort, god mad og store kulturelle oplevelser.

Læs mere om krydstogtet på Donaufloden
Milford sound, New Zealand

New Zealand - Naturligvis

Nyt og spændende rejsemål, hvor der venter uforglemmelige højdepunkter på den anden side af jordkloden.

Læs mere om rundrejsen på New Zealand

Hvilken måde vil du gerne rejse på?

Kulturrejser Europa tilbyder forskellige typer af rejser. Vi har delt rejserne op i et antal forskellige rejseformer, men vi gør opmærksom på, at mange af rejserne kan indgå i flere kategorier. Du kan læse om de fem rejseformer herunder.

A la carte rejser -

A la carte-rejsen er for dig, som ønsker selv at sammensætte programmet for din rejse. På de fleste rejser er der en eller flere udflugter inkluderede i prisen, mens du på andre rejser skal tilkøbe alle udflugter. Opholdet er stadig med dansktalende rejseleder.Læs mere om vores a la carte rejser »

Gastronomirejser -

Fabelagtige udsigter, imponerende kyststrækninger, billedskønne blomster og en fascinerende natur - alt sammen krydret med lokale madoplevelser. Det er essensen af vores rejser, hvor gastronomien er i fokus.Læs mere »

REJSER MED JULEMARKEDSBESØG TIL KRAKOW, RIGA OG MÁLAGA -

Nyd en forlænget juleweekend i enten Krakow, Málaga eller Riga, hvor juletræer, julegodter, varme drikke og spændende kultur giver det julesug i maven, som forvandler december til jul.Læs mere om vores rejser med julemarked »

Klassiske kulturrejser -

Vores klassiske kulturrejser er oplevelsesrige rejser, der giver dig et godt indblik i samt og tid til fordybelse på rejsemålene. På de klassiske kulturrejser er der et fastlagt program for rejsen, som også ofte inkluderer flere fællesmåltider. På flere af rejserne er der mulighed for at tilkøbe ekstra udflugter...Læs mere »

Langtidsferie med afslapning og kulturelt indhold -

En langtidsferie er oplagt til at få et afbræk fra den kolde, danske vinter. Derfor tilbyder vi langtidsrejser til rejsemål, som har en behagelig gennemsnits- temperatur i de kolde vintermåneder herhjemme. Langtidsrejserne er af tre og fire ugers varighed. På langtidsferierne er der en...Læs mere »

Nytårsrejser -

Vi gentager succesen og tilbyder igen i år nytårsrejser til to europæiske hovedstæder og til Atlanterhavets flydende have, Madeira. Både i Rom og Lissabon bor vi i hjertet af byen og efter en prægtig nytårsmenu i festligt lag vil hotellernes tagterrasser sikre os en uforglemmelig udsigt over byen og de lokales fejring af...Læs mere om vores nytårsrejser »

Operarejser -

En operarejse med Kulturrejser Europa er meget mere end en operarejse! Italien er de store operakomponisters hjemland, og Kulturrejser Europa har i mange år arrangeret uforglemmelige operarejser til både Verona og Puccini-festivalen i Lucca i Toscana. Selve opera-oplevelsen er naturligvis i højsædet, men man behøver ikke v...Læs mere »

Rundrejser - Indholdsrig rejse med rejseleder -

Søger du en oplevelsesrig rejse, med et indholdsrigt program, så er vores udvalg af rundrejser i og uden for Europas grænser lige noget for dig. På vores rundrejser bor vi flere forskellige steder undervejs - ja sågar på nogle rejser i flere forskellige lande. På den måde kan vi bedre udfo...Læs mere om vores rundrejser »

Specialrejser -

Specialrejsen er til dig, der ønsker at kombinere kulturelt indhold og frihed på din rejse. Det er forholdsvis kulturlette rejser, hvor der ikke er inkluderet så mange udflugter, og dermed giver det dig mere tid til egne oplevelser og fordybelse på rejsemålet. På vore specialrejser skifter vi ikke hotel undervejs, så der...Læs mere »

Storbyferie med kulturelle højdepunkter -

Vores storbyferie sætter fokus på byens kultur og historie. Nogle rejser er med en uges ophold, mens andre er af kortere varighed. Vi har valgt hoteller, som ligger i hjertet af byen, så vi har mere tid til at opleve de største seværdigheder.Læs mere »

Vandreferie - Oplev din næste ferie i fods -

Er du til aktiv ferie i form af vandringer i enestående omgivelser? Holder du af at komme væk fra turismens alfarvej og mærke duftene, lydene og roen på rejsemålet du besøger? Så på med dine mest behagelige sko og rejs med os til Azorerne, Madeira, Amalfikysten, Irland, Portugal, Korsika elle...Læs mere om vores vandreferier »