Rejseformer

Alhambra i Andalusien, Spanien

Andalusiens herligheder

8 dage

Direkte fly fra Aalborg og Kbh til Sydspanien. Solskin, hvide landsbyer, historie og lokal tapas.

Læs mere om Andalusiens herligheder
Fra 6.495,-
Basilika in Matera, Italy

Et syditaliensk eventyr

8 dage

Unik rundrejse i Syditalien. Oplev det autentiske og eventyrlige Syditalien.

Læs mere om rundrejsen i Syditalien
Fra 9.795,-
Kysten ved Algarve

Algarve Special - Tavira

8 dage

8 dage på Portugals solrige sydkyst til en usædvanlig god pris. Vi bor på 4* hotel med halvpension.

Læs mere om rejsen Algarve Special
Fra 5.495,-
Storbyferie til Dublin og Belfast

Dublin og Belfast

5 dage

Storbyferie i to irske hovedstæder og på tur i Nordirland.

Læs mere om rejsen til Dublin og Belfast
Fra 5.795,-
Hotel Duas Torres udsigt

Madeira Langtidsferie

22 dage

Tre uger på Madeira's lido - 3* hotel • Spændende udflugter.

Læs mere om Madeira langtidsferie
Fra 8.495,-
Vandringer på Mallorca, Banyalbufar

Vandringer på Mallorca

8 dage

Rejs med på vandreferie til øen med de mange solskinstimer. Vi bor i Port de Sóller midt i Mallorcas bedste vandreområde, Tramuntana-bjergene.

Læs mere om vandreferien på Mallorca
Fra 9.995,-

Hvilken måde vil du gerne rejse på?

Kulturrejser Europa tilbyder forskellige typer af rejser. Vi har delt rejserne op i et antal forskellige rejseformer, men vi gør opmærksom på, at mange af rejserne kan indgå i flere kategorier. Du kan læse om de fem rejseformer herunder.

A la carte rejser -

A la carte-rejsen er for dig, som ønsker selv at sammensætte programmet for din rejse. På de fleste rejser er der en eller flere udflugter inkluderede i prisen, mens du på andre rejser skal tilkøbe alle udflugter. Opholdet er stadig med dansktalende rejseleder.Læs mere om vores a la carte rejser »

Gastronomirejser -

Fabelagtige udsigter, imponerende kyststrækninger, billedskønne blomster og en fascinerende natur - alt sammen krydret med lokale madoplevelser. Det er essensen af vores rejser, hvor gastronomien er i fokus.Læs mere »

REJSER MED JULEMARKEDSBESØG TIL KRAKOW, RIGA OG MÁLAGA -

Nyd en forlænget juleweekend i enten Krakow, Málaga eller Riga, hvor juletræer, julegodter, varme drikke og spændende kultur giver det julesug i maven, som forvandler december til jul.Læs mere om vores rejser med julemarked »

Klassiske kulturrejser -

Vores klassiske kulturrejser er oplevelsesrige rejser, der giver dig et godt indblik i samt og tid til fordybelse på rejsemålene. På de klassiske kulturrejser er der et fastlagt program for rejsen, som også ofte inkluderer flere fællesmåltider. På flere af rejserne er der mulighed for at tilkøbe ekstra udflugter...Læs mere »

Langtidsferie med afslapning og kulturelt indhold -

En langtidsferie er oplagt til at få et afbræk fra den kolde, danske vinter. Derfor tilbyder vi langtidsrejser til rejsemål, som har en behagelig gennemsnits- temperatur i de kolde vintermåneder herhjemme. Langtidsrejserne er af tre og fire ugers varighed. På langtidsferierne er der en...Læs mere »

Nytårsrejser -

Vi gentager succesen og tilbyder igen i år nytårsrejser til to europæiske hovedstæder og til Atlanterhavets flydende have, Madeira. Både i Rom og Lissabon bor vi i hjertet af byen og nyder en prægtig nytårsmenu i festligt lag.Læs mere om vores nytårsrejser »

Operarejser -

En operarejse med Kulturrejser Europa er meget mere end en operarejse! Italien er de store operakomponisters hjemland, og Kulturrejser Europa har i mange år arrangeret uforglemmelige operarejser til både Verona og Puccini-festivalen i Lucca i Toscana. Selve opera-oplevelsen er naturligvis i højsædet, men man behøver ikke v...Læs mere »

Rundrejser - Indholdsrig rejse med rejseleder -

Søger du en oplevelsesrig rejse, med et indholdsrigt program, så er vores udvalg af rundrejser i og uden for Europas grænser lige noget for dig. På vores rundrejser bor vi flere forskellige steder undervejs - ja sågar på nogle rejser i flere forskellige lande. På den måde kan vi bedre udfo...Læs mere om vores rundrejser »

Specialrejser -

Specialrejsen er til dig, der ønsker at kombinere kulturelt indhold og frihed på din rejse. Det er forholdsvis kulturlette rejser, hvor der ikke er inkluderet så mange udflugter, og dermed giver det dig mere tid til egne oplevelser og fordybelse på rejsemålet. På vore specialrejser skifter vi ikke hotel undervejs, så der...Læs mere »

Storbyferie med kulturelle højdepunkter -

Vores storbyferie sætter fokus på byens kultur og historie. Nogle rejser er med en uges ophold, mens andre er af kortere varighed. Vi har valgt hoteller, som ligger i hjertet af byen, så vi har mere tid til at opleve de største seværdigheder.Læs mere om vores storbyferier »

Vandreferie - Oplev din næste ferie i fods -

Er du til aktiv ferie i form af vandringer i enestående omgivelser? Holder du af at komme væk fra turismens alfarvej og mærke duftene, lydene og roen på rejsemålet du besøger? Så på med dine mest behagelige sko og rejs med os til Azorerne, Madeira, Amalfikysten, Irland, Portugal, Korsika elle...Læs mere om vores vandreferier »