Skip to main content

Rejser til Hviderusland

Rejser til Hviderusland - Et overraskende og ukendt land

Kulturrejser Europa er stolte af at kunne introducere det overraskende og ukendte Hviderusland bag facaden. På vores fem dages rundtur med dansktalende rejseleder, kommer vi vidt omkring det gamle og det nye Hviderusland, og uden at skulle søge om visum

Hviderusland er en ung nation med ca. 10 millioner indbyggere, med en gammel kultur, eget sprog og traditioner som på godt og ondt, er præget af landene det har været underlagt i gennem tiderne -  Polen, Litauen, og ikke mindst Rusland.

Hviderusland betalte dyrt i de to verdenskrige, afbrudt af den Russiske Revolution, og det fylder stadig meget i historien og forståelsen af Hviderusland. Men Hviderusland er meget mere. Det er moderne storbyoplevelser i Minsk, og historiske borge. Det er arv og ar fra to verdenskrige og en revolution, og fødestedet for den klassiske avantgarde kunstner Marc Chagall. Folklore og smukke folkedragter og traditionelle håndværk som håndvævede Slutsk-bælter. Særegent og robust slavisk køkken. Det er gamle Kirker og storladen Sovjet-arkitektur.

Vi glæder os til at vise dig det ukendte og fascinerende Hviderusland bag facaden.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt