Skip to main content

Rejseforedrag om Irland - 14. marts

Dublin

Gratis rejseforedrag om Irland

Vil du opleve kelternes grønne ø? Irland er det ideelle rejseland og har det hele: Storslået natur, imponerende seværdigheder og en fascinerende og til tider voldsom historie. Irland er også et kulturelt slaraffenland med stolte traditioner inden for litteratur og musik. Sidst men ikke mindst består den irske befolkning i både syd og nord af mennesker, der er stolte af deres land og som er utroligt gæstfrie og imødekommende, når man besøger deres land uanset om det er i storbyerne eller i hyggelige småbyer med charmerende pubber.

Foredraget tager udgangspunkt i vores rejser til Irland:
Fortryllende Irland
Dublin og Belfast
Vandringer i det grønne Irland - Wicklow

Foredragsholder er John Gyllinge, som har rejst privat og som rejseleder i Irland siden 1993. John er cand.mag i historie og engelsk og har gennem mange år og i begge fag haft særligt fokus på Irlands og Nordirlands omskiftelige historie fra tidlig middelalder, hvor vikingerne hærgede, over kartoffelkrise og udvandring til ”The Troubles” - konflikten i Nordirland mellem katolikker og protestanter. Johns fokus er også på landets traditionsfyldte kultur og spændende litteratur.
En konsekvens af Johns store interesse for Irland er, at han er glad for at kunne formidle sin viden om landet til andre, både til de der skal gense og til de der skal opleve Irland og dets folklore for første gang.

Kom med og hør John dele ud af sin viden om at rejse i Irland.

Rejseforedraget er torsdag den 14. marts 2018 fra kl 17.00-18.30 hos Kulturrejser Europa,
Folke Bernadottes Allé 5, 1. sal, 2100 København Ø.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
14/3 - Se flytider KøbenhavnGratis rejseforedrag om IrlandBestil