Skip to main content

Rejseforedrag om Grækenland - 9. oktober

Gratis rejseforedrag om Grækenland

Det græske fastland er, for mange, et uopdaget vidunder og en velbevaret hemmelighed gemt væk fra masseturismen. Både i nord og syd kan du opleve legendariske seværdigheder og små skønne kulturperler i kombination med naturoplevelser af en sådan skønhed, at man ikke må forpasse chancen for at opleve dem.

Det sydlige Peloponnes huser flere af de græske fortællinges antikke attraktioner, som Olympia, Epidavros og Agamemnons hjemby, Mykene. Halvøen er spækket med fantastisk natur i form af vidunderskønne kyststrækninger, frodige bjergmassiver indhyllet i den karakteristiske krydrede duft af pinjetræer, vild oregano og timian. Det nordlige fastland byder på forrevne bjerge, store søer, dybe kløfter og rivende floder samt små autentiske bjerglandsbyer. Oplev Akropolis, Kap Suonio og Delfi, nogle af verdens største antikke monumenter og middelalderklostre som ”svæver” på himlen i Meteoras fortryllende landskab.

Kom med til rejseforedrag og høre mere om, hvilke oplevelser der venter på det græske fastland.

Foredraget tager udgangspunkt i vores rundrejser:
Nordgrækenland mellem himmel og hav
Unik rundrejse på Peloponnes

Foredragsholder er rejseleder Anette De Florie Maman. Anette har flere gange rejst rundt i fastlandets smukke regioner, og hun overraskes stadig over, hvor smukt, storslået, historiefyldt og venligt landet er. Anette elsker at fortælle om det klassiske og mytologiske Grækenland, som stadig fylder i vores hverdagsliv, sprog, litteratur, teater og politik i dag.

Glæd dig til høre Anette fortælle om ”det ægte” Grækenland, og hvad du kan opleve på vores rundrejser.

Rejseforedraget er tirsdag den 9. oktober 2018 fra kl 17.00-18.30 hos Kulturrejser Europa,
Folke Bernadottes Allé 5, 2100 København Ø.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
9/10 - Se flytider KøbenhavnGratis rejseforedrag om GrækenlandBestil