Prægtige Paris på 1. klasse

Louvre Museum og Ponts des arts, Paris

Unikt og intimt krydstogt på Seinen i Paris

Nu har du muligheden for at opleve Paris ad vandvejen på et helt enestående, intimt og komfortabelt krydstogt, der kombinerer de største kulturklassikere med raffineret kanalsejlads der emmer af atmosfære og storbystemning.

Luksuriøs flodpram – kun hos Kulturrejser Europa

Kulturrejser Europa har chartret flodprammen MS Raymonde med plads til blot 20 gæster, til et unikt og intimt krydstogt på Seinen i byernes by: Paris.

Byen er på top tre over de mest besøgte steder i verden, og man forstår sagtens, hvorfor folk fra hele kloden valfarter til denne romantiske og historiske by. 

Vores bud på en udsøgt parisertur foregår ombord på MS Raymonde fra 2014, hvor du forkæles med topmoderne indkvartering, høj service og måltider af bedste kvalitet.

Glem alt om trafikpropper og overfyldte metroer, når vi sejler stille afsted og betragter byen og dens befolkning fra vandet.

All Inclusive, fransk gastronomi og frihed til egne oplevelser

Der er inkluderet helpension på skibet og både frokost og middag serveres som 3-retters menu, der i den grad matcher landets fornemme gastronomiske historie. Der er desuden inkluderet gratis drikkevarer ombord hvilket både omfatter vine, øl og spiritus til såvel middage som ombord på skibet generelt.
Skibets beskedne størrelse gør at det ikke skal sammenlignes med traditionelle skibe der sejler på Seinen når det gælder plads og faciliteter, men det intime og personlige islæt sikrer os en helt igennem unik oplevelse. Skibet har soldæk, opvarmet jacuzzi og ikke mindst gratis udlån af cykler. Paris har et glimrende cykelstisystem der sikrer dig en sjov, effektiv og anderledes måde at tage dig rundt i byen på.

Hvad enten man har besøgt Paris før, eller er førstegangsrejsende, så er dette krydstogt en fornem måde at opleve byen på. Du kan enten vælge at bruge dagene på egen hånd - eller følge med på de inkluderede udflugter til Montmartre, Champs Elysées, latinerkvarteret og meget mere. Naturligvis med vores dansktalende rejseleder, der er med under hele turen.

Paris by night

Den sidste aften ”Paris By Night” er i en klasse for sig. For her nyder vi det historiske Notre Dame, Louvre, Pont Neuf og naturligvis Eiffeltårnet med aftenbelysning - fra allerførste parket på skibet.

Velkommen på denne enestående rejse - der fuldstændig forandrer den klassiske måde at tage på storbyferie på.

Kort dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Paris. Ombordstigning, middag og aftensejlads på Seinen. (A)
Dag 2: Udflugt til Paris' store seværdigheder samt eftermiddagssejlads på Seinen (M, F, A)
Dag 3: Udflugt til Latinerkvarteret. Paris By Night & Gallamiddag (M, F, A)
Dag 4: Hjemrejse (M)

Pris fra:
8.295,-
Dage:4
Bestil rejse »

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Paris og transport til MS Raymonde (A)

Fra København har vi blot en ganske kort flyvetur til Paris. Efter at have fået udlevereret bagagen stiger vi på bussen og begiver os ud i den parisiske trafik. Alt afhængig af den lokale trafiksituation, skal vi forvente en køretur på en lille times tid.

Vi ankommer til Qaui de Grenelle i det 15: Arrondissement, og her venter vores skib MS Raymonde og dens besætning os. Afhængig af ankomsttid kan der være lidt ventetid før skibets kahytter er klargjorte til check-in. Bagagen kan opbevares imens, hvis man vil udforske lidt af byen så længe. Skibet ligger til ved Grenelle-broen der er let genkendelig, da der er en kopi af Frihedsguidinden ved broen. Statuen er den ene af to kopier af Frihedsgudinden, og gave fra New York til Paris, da den oprindelige statue er udfærdiget af den franske skulptør Frederic Auguste Bartholdi.

Vel ombord på skibet hilser besætningen os velkommen og præsenterer sig, inden det er tid til middagen der indtages som tre-retters forudbestemt menu i restauranten. Under hele rejsen er der inkluderet all-Inclusive så der er rig mulighed for at sætte sig på dækket og nyde den parisiske aftenstemning med et glas vin eller cocktail. Hvis man vil ud på en aftenpromenade, ligger Eiffeltårnet 20 minutters gang derfra langs Seinen.

Frihedsgudinden ved Pont Grenelle
Billede: Frihedsgudinden ved Pont Grenelle

Dag 2: Sejlads på Seinen og mulighed for udflugt med bus til Paris store seværdigheder (M, F, A)

Morgenmaden består af brød, juice, æg, ost, og naturligvis friske croissanter. Derefter begynder dagens sejlads igennem hjertet af Paris. Den første time foregår på Seinen, Paris' pulsåre, hvor vi stille passerer Eiffeltårnet, Louvre, Nationalmusset, Pont-neuf, Notre Dame, Hotel de Ville og alle de andre historiske seværdigheder langs Seinens bredder.

MS Raymonde
Billede: MS Raymonde - vores luksus flodpram

Skibet ligger til kaj ved Quai Henry IV som er lige ved Pont de Sully og meget tæt på Bastille-pladsen.

Vi tilbyder en udflugt med bus, hvor vi ser på nogle af de store seværdigheder nord for Seinen. Vi kommer blandt andet forbi de store boulevarder, operaen, Place de la Madeilene samt Louvre. Vi tager på en rejse i tid og sted, når vi går igennem de gamle overdækkede butiksarkader i Opera. Arkaderne stammer tilbage fra 1800-tallet med formål, at folk skulle handle ind uden at blive generet af trafikken. I dag handler butikkerne mest med dyre mærkevarer og eksklusive antikviteter. Arkaderne emmer af atmosfære og er en sand oplevelse.


Vi retunerer til skibet, hvor der venter os en lækker frokost. Derfter sejler vi en kort sejlads langs Seinen til Quai Anatole de France, hvor skibet ligger til kaj resten af dagen og natten over. Vores flydende hotel har nu indtaget den absolut mest centrale beliggenhed i Paris. Fra skibets dæk kan vi se Louvre, obelisken på Place de la Concorde - og lige bag os det smukke og imponerende Musée d´Orsay.


Hvorfor ikke udforske byen på egen hånd? Det kan anbefales at låne en cykel kvit og frit ombord på skibet, for der er et glimrende cykelstisystem i Paris, og man kommer hurtigt rundt. Man får desuden en lås med, så man kan parkere, hvor man ønsker. Hvis man hellere vil gå rundt, så sikrer den centrale placering af skibet jer mange af byens seværdigheder indenfor få minutters gang.

Musée d´Orsay
Billede: Musée D´Orsay

Om aftenen nyder vi endnu en lækker middag ombord og kan fordøje dagens mange indtryk, eventuelt med et tur i den opvarmede jacuzzi på skibets dæk.   

Dag 3: Saint-Germain-des-Prés & latinerkvarteret, Paris by night med gallamiddag. (M, F, A)

I dag er arrangeret en busudflugt, hvor vi vil koncentrere os om de charmerende områder Saint-Germain-des-Prés og latinerkvarteret. Vi tager "Triumfvejen", og passerer Triumfbuen og fortsætter langs Champs-Elyseés mod Place de la Concorde.
Herefter ankommer vi til det charmerende Saint-Germain-des-prés kvarter. Vi er nu i et af byens mest legendariske kvarterer, hvor byens arv i form kunst, historie og arkitektur viser sig i fuldt flor. Området er også kendt som Paris' intellektuelle åre og spiller en vigtig rolle i den kulturelle genopbygning af Paris efter anden verdenskrig. I dag er bydelen meget mondæn og dyre juvelbutikker præger til dels bybilledet. For en stund kommer vi dog tilbage i tiden og fornemmer historiens vingesus, når vi passerer Paris' ældste cafe, The Procope. 

Paris by night
Billede: Pont Neuf og Eiffeltårnet

Vi returnerer til skibet, og rejsens sidste aften vil for mange stå som noget særligt. Vi skal nyde en "Paris by night" sejlads - og hvor imponerende de store bygningsværker er om dagen - er det ingenting målt op imod dem i aftenklæder. Den fine aftensbelysning skaber en helt unik atmosfære, og vi får endnu engang lejlighed til at nyde Notre Dame, Louvre og de andre store ikoner. Den største af dem alle, Eiffeltårnet, gemmer vi til kl. 21.00, hvor det imponerende lysshow starter, og hvor vi er tilskuere fra første parket på skibets dæk. I restauranten er der dækket op til behørig afskedsmiddag, hvor den lækre mad er blevet kræset lidt ekstra om i dagens anledning. En helt igennem fantastisk afslutning.

Dag 4: Hjemrejse (M)

På blot fire dage har vi stiftet et helt unikt bekendtskab med Paris. Vi har naturligvis set de største seværdigheder, men også fået en oplevelse som 99,9% af andre turister i byen ikke får. Efter rejsens sidste måltid i form af morgenmad, tager vi afsked med personalet der har taget så god hånd om os, og vi kører til lufthavnen og indleder hjemrejsen mod Danmark med en helt særlig oplevelse i bagagen. 

Vigtig information omkring navigering og sejlads:

Vandstanden i Seinen kan medføre afvigelser i rejsens program. Vi vil dog inkludere de programførte aktiviteter, om end det kan foregå i ændret rækkefølge. De angivne anløbskajer i Paris er baseret på tidligere rejser med MS Raymonde. Det er skibets kaptajn der suverænt bestemmer rute og anløb alt afhængig af vandstand, trafik og andre lokale forhold. 

Kort

Rejsen Prægtige Paris på 1. klasse

 

Vejret

HOLD DIG AJOURFØRT OMKRING VEJRET PÅ DIN REJSE

Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk

Afgange og priser

  Begræns søgning:
Afrejse Afrejsested Rejse Fra pris
1/11 - 4/11 København
Se flytider
Prægtige Paris på 1. klasse - 4 dage
8.295,- Bestil »
4/11 - 7/11 København
Se flytider
Prægtige Paris på 1. klasse - 4 dage
8.295,- Bestil »

Information


Denne rejse har et maksimum antal deltagere på 20

Prisen inkluderer:

 • Fly København - Paris t/r med SAS

 • Transport fra lufthavn til skib t/r

 • 3 nætter på MS Raymonde i udvendig kahyt med vindue

 • Helpension (Morgenmad, to frokoster og tre middage)

 • All-inclusive drikkevarer i henhold til nedenstående ombord på MS Raymonde

 • Udflugtspakke med dansktalende rejseleder bestående af to udflugter

 • Gratis lån af cykler

 • Dansktalende rejseleder

Prisen inkluderer ikke:

 • Enkeltværelsestillæg kr. 4495

 • Premium drikkevarer*

 • Drikkepenge til skibets besætning 15 euro pr. person (dette beløb er blot en vejledning, drikkepenge er ikke obligatorisk og et frivilligt anliggende)

All Inclusive drikkevarer:

*Ombord på skibet indgår drikkevarer såsom vand, sodavand, kaffe, te, juice øl, spiritus samt et udvalg af røde, hvide og mousserende vine. Premium drikkevarer såsom Champagne, årgangs vine og luksus spritius kan købes i baren mod ekstra tillæg

Påklædning:

Der er ingen dresscode om bord på skibet

Skib

Overnatning Dag 1 - 4

MS Raymonde
****+
luksuriøs flodpram i hjertet af Paris! MS Raymonde havde sin jomfrusejlads i foråret 2014 og er en såvel intim som luksiriøs oplevelse. Med blot 10 kahytter ombord er vi milevid ....
Source: https://www.kulturrejser-europa.dk/praegtige-paris-pa-1-klasse