Seinen i Paris med Eiffeltårnet i solnedgang
Pris fra:
8.295,-
Dage:4
Bestil rejse

Unikt og intimt krydstogt på Seinen i Paris

Nu har du muligheden for at opleve Paris ad vandvejen på et helt enestående, intimt og komfortabelt krydstogt, der kombinerer de største kulturklassikere med raffineret kanalsejlads der emmer af atmosfære og storbystemning.

Luksuriøs flodpram – kun hos Kulturrejser Europa

Kulturrejser Europa har chartret flodprammen MS Raymonde med plads til blot 20 gæster, til et unikt og intimt krydstogt på Seinen i byernes by: Paris.

Byen er på top tre over de mest besøgte steder i verden, og man forstår sagtens, hvorfor folk fra hele kloden valfarter til denne romantiske og historiske by. 

Vores bud på en udsøgt parisertur foregår ombord på MS Raymonde fra 2014, hvor du forkæles med topmoderne indkvartering, høj service og måltider af bedste kvalitet.

Glem alt om trafikpropper og overfyldte metroer, når vi sejler stille afsted og betragter byen og dens befolkning fra vandet.

All Inclusive, fransk gastronomi og frihed til egne oplevelser

Der er inkluderet helpension på skibet og både frokost og middag serveres som 3-retters menu, der i den grad matcher landets fornemme gastronomiske historie. Der er desuden inkluderet gratis drikkevarer ombord hvilket både omfatter vine, øl og spiritus til såvel middage som ombord på skibet generelt.
Skibets beskedne størrelse gør at det ikke skal sammenlignes med traditionelle skibe der sejler på Seinen når det gælder plads og faciliteter, men det intime og personlige islæt sikrer os en helt igennem unik oplevelse. Skibet har soldæk, opvarmet jacuzzi og ikke mindst gratis udlån af cykler. Paris har et glimrende cykelstisystem der sikrer dig en sjov, effektiv og anderledes måde at tage dig rundt i byen på.

Hvad enten man har besøgt Paris før, eller er førstegangsrejsende, så er dette krydstogt en fornem måde at opleve byen på. Du kan enten vælge at bruge dagene på egen hånd - eller følge med på de inkluderede udflugter til Montmartre, Champs Elysées, latinerkvarteret og meget mere. Naturligvis med vores dansktalende rejseleder, der er med under hele turen.

Paris by night

Den sidste aften ”Paris By Night” er i en klasse for sig. For her nyder vi det historiske Notre Dame, Louvre, Pont Neuf og naturligvis Eiffeltårnet med aftenbelysning - fra allerførste parket på skibet.

Velkommen på denne enestående rejse - der fuldstændig forandrer den klassiske måde at tage på storbyferie på.

Kort dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Paris. Ombordstigning, middag og aftensejlads på Seinen. (A)
Dag 2: Udflugt til Paris' store seværdigheder samt eftermiddagssejlads på Seinen (M, F, A)
Dag 3: Udflugt til Latinerkvarteret. Paris By Night & Gallamiddag (M, F, A)
Dag 4: Hjemrejse (M)