Skip to main content

Luksuskrydstogt fra Barcelona til Buenos Aires

Pris fra:
27.995,-
Dage:21
Bestil rejse

21 dages luksuskrydstogt fra Barcelona til Buenos Aires

Fra Middelhavets perler stævner vi ud over Atlanten mod eksotiske Sydamerika.  Undervejs kommer vi helt ned i tempo og i land nyder vi lune temperaturer og tager på spændende udflugter.

Derfor skal du rejse med os på krydstogt til Sydamerika:

 • 4* krydstogtskib og 4* hoteller
 • Inkluderer helpension og drikkepenge ombord
 • Inkluderer busrundtur Barcelona og Buenos Aires
 • Inkluderer besøg ved Corcovado-bjerget
 • Inkluderer besøg på ægte argentinsk ranch
 • Inkluderer middag med tangoshow
 • Dansktalende rejseleder under hele rejsen

Store seværdigheder i Barcelona, Rio de Janeiro og Buenos Aires

Glæd dig til at se Barcelonas største seværdigheder, når vi tager på busrundtur i den skønne by ved Middelhavet, og se frem til at komme til tops på Corcovad bjerget for at se Kristus-statuen og den betagende udsigt over Rio de Janeiro. I Buenos Aires er oplevelserne store og vi får ægte argentinsk stemning på vores ranch-besøg, når vi skal se de lokale cowboys, også kaldet Gauchos, demonstrere deres kundskaber på hesteryg. På byrundturen skal vi blandt andet høre om folkehelten Evitas historie, og så skal vi nyde de betagende argentinske rytmer, når vi skal se et klassisk tangoshow.

Luksuriøse rammer over Atlanten

I Barcelona er vi efter en overnatning i den skønne storby klar til at gå ombord på det firstjernede skib Celebrity Eclipse. De næste 16 dage danner det rammen om vores luksuriøse sejlads ved Middelhavet for efterfølgende at sejle os over Atlanten til Sydamerika. Ombord forkæles du med fantastisk service, helpension, afslappet stemning og rejselederens foredrag.

Læn dig tilbage og nyd dette enestående krydstogt.  

Krydstogt med Kulturrejser Europa

Deltager du på et krydstogt med Kulturrejser Europa, er programmets inkluderede udflugter eller mulige tilkøb altid arrangeret specielt til vores gruppe. Det betyder, at vi har håndplukket spændende oplevelser i land, som ikke har noget med rederiet at gøre. Kræver udflugterne bus eller lokal guide, er dette også arrangeret eksklusivt for vores gæster.  

Kort dagsprogram for krydstogtet over Atlanten:

Dag 1: Ankomst Barcelona
Dag 2: Byrundtur og afsejling kl. 17:00 (M,F,A)
Dag 3: På havet (M,F,A)
Dag 4: Cartagena, Spanien (M,F,A)
Dag 5: Lanzarote (M,F,A)
Dag 6: Gran Canaria (M,F,A)
Dag 7 – 13: På havet mod Brasilien (M,F,A)
Dag 14: Rio de Janeiro, byrundtur samt besøg på Corcovado-bjerget (M,F,A)
Dag 15: Santos, Brasilien (M,F,A)
Dag 16 – 17: På havet mod Argentina (M,F,A)
Dag 18: Ankomst i Buenos Aires, byrundtur, middag og tangoshow (M,A)
Dag 19: Besøg på ranch med frokost og møde med Gauchos (M,F)
Dag 20: Tid på egen hånd og hjemrejse (M)
Dag 21: Ankomst København

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Programmets tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer.

Information omkring tid på egen hånd og måltider

På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program.
De måltider, der er angivet under det korte dagsprogram, omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning, med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Barcelona

Vi ankommer til Spanien og Barcelona om eftermiddagen og kører direkte til vores hotel. Efter ankomst er der mulighed for at gå lidt rundt i Bacelona og spise aftensmad på egen hånd på en af de mange restauranter i byen.

Dag 2: Byrundtur i Barcelona (M,F,A)

Afsejling kl. 17:00
Efter morgenmaden tager vi på en busrundtur, der bringer os hele vejen rundt om Barcelona med små stop undervejs. Vi skal blandt andet se nogle af den verdensberømte arkitekt Antoni Gaudís velkendte bygningsværker udefra. Heriblandt La Pedrera, Casa Batlló og natuligvis også Sagrada Familia. Herefter kører vi mod vores krydstogtskib, der skal danne rammen om vores rejse de næste 16 dage. Ved ankomst til skibet tjekker vi ind, og herefter er der rig mulighed for at lære skibet bedre at kende og spise frokost i buffetrestauranten. Om aftenen mødes vi igen og nyder en middag i hinandens selskab.


Billede:
Sagrada Familia og udsigt over Barcelona.

Dag 3: Cartagena, Spanien (M,F,A)

Ankomst kl. 09:30 - afsejling kl. 16:00
I dag skal vi i land i den spanske by Cartagena, der ligger ved kysten mod Middelhavet. Vi lægger til i byens havneområde, hvor vi kan gå direkte i land i den gamle bydel og dagen kan bruges på at udforske området på egen hånd.

Cartagena blev grundlagt tidligere end 230 f.Kr. og gennem tiderne har byen været beboet af mange forskellige folkeslag, herunder romerne og fønikerne. Historiske skatte har ved flere lejligheder resulteret i spændende arkæologiske fund, hvoraf et velkendt eksempel er udgravningerne af det store romerske amfiteater. Besøg amfiteateret, gå en tur på havnepromenaden eller lad byens naval museum fange din interesse. Spis din frokost på skibet eller på egen hånd i land på en af byens små udendørs caféer langs vandet.

Dag 4: På havet (M,F,A)

Læn dig tilbage og nyd din første hele dag på havet. Det kan være du skal slappe af i kahytten, nyde udsigten fra et af fællesområdernes panoramavinduer eller måske frister en tur i den indendørs - eller udendørs pool. Mulighederne er mange, og det er bare med at nyde dem og ferien.

Dag 5: Lanzarote (M,F,A)

Ankomst kl. 13:00 - afsejling kl. 20:00
Spanien har syv vulkanske øer i Atlanterhavet og Lanzarote er en af dem. Med en gennemsnitlig temperatur på 20 grader håber vi på en lun dag, når vi lægger til lidt uden for Arrecife, der er øens største by med ca. 65.000 indbyggere. Dagen er til egne oplevelser, og du kan f.eks. tage ind til byen for at besøge San Gabriels gamle fæstning og krydse Las Bolas Bridge. Der er gode shoppingmuligheder i byen og hyggelige cafeer, hvor du kan hvile dine fødder og nyde udsigten over havet.


Billede: Arrecife på Lanzarote.

Dag 6: Gran Canaria (M,F,A)

Ankomst kl. 07:00 - afsejling kl. 15:00
Vi har i dag landgang lidt uden for De Kanariske Øers hovedstad, Las Palmas. Efter morgenmaden ombord kan det varmt anbefales at tage en tur ind til byen, der byder på en hyggelig atmosfære og spændende historiske seværdigheder. Besøg eksempelvis den gamle bydel La Vegueta, der i 1990 blev erklæret verdenskulturarv UNESCO. Vi kan også anbefale at besøge museet Casa de Colón, hvor Christoffer Columbus efter signede boede i 1492 inden han startede på sin færd mod 'den nye verden'. Om eftermiddagen er vi igen klar til at stævne ud mod nye eventyr, når vi vinker på gensyn til Europa og sætter kursen mod Sydamerika.


Billede: Casa de Colón i Las Palmas.

Dag 7 – 13: På havet mod Brasilien (M,F,A)

Det er blevet tid til at sætte tempoet ned og igen læne sig tilbage og nyde skibets afslappende atmosfære og den fantastiske service ombord. Start f.eks. dagen med havudsigt og morgenmad på dækket eller få en bakke leveret direkte til kahytten. Senere kan det være at en tur i poolen eller en god bog frister. Vil du være aktiv, så er der rig mulighed for det med fri adgang til skibets fitnesscenter og løbebane. Du kan også gå til frisøren, få massage eller gå en tur i spa (tillæg betales ombord).

Kulturrejser Europas rejseleder holder egne foredrag undervejs og arrangerer fælles aktiviteter ombord. Om aftenen er der reserveret bord til os i hovedrestauranten, og efter maden er der mulighed for at gå en tur i teatret eller høre livemusik. Den kahytsomdelte skibsavis oplyser præcis, hvilke arrangementer der er på plakaten den pågældende dag.


Billede: Vores skib Celebrity Eclipse.

Dag 14: Rio de Janeiro, byrundtur og udflugt til Corcovado (M,F,A)

Ankomst kl. 08:00 - afsejling kl. 18:00
Vel ankommet til Sydamerika og Brasilien er vi fra morgenstunden klar til at gå i land i Rio, som byen kaldes i daglig tale. Byen er kendt for international fodbold i verdensklasse og det er også her, der blev afholdt sommer-OL i 2016. Musik er en stor del af brasilianernes hverdag, hvor bossanova musik og sambarytmer flyder fra byens radioer rundt omkring. Heraf også det velkendte årlige store Rio-karneval, som mange valfarter til fra hele verden for at opleve. 

Det er ikke det eneste byen er kendt for. Den store Kristusstatue, der i dag er en del af ”de syv nye vidundere”, står på toppen af Corcovado-bjerget med udfoldede arme ud over byen og er endnu en attraktion, som mange skal se på tæt hold, når de besøger byen.

I dag er det lige præcis denne næsten ubeskrivelige fantastiske oplevelse, vi skal have, når vi fra morgenstunden tager op til 'vidunderet'. Vi stiger ombord på et lille tog, der kører os op ad det 710 meter høje bjerg. Ved toppen går vi de sidste trappetrin op til statuen, hvor der venter os en spektakulær udsigt. Efter besøget ved den 38 meter høje statue spiser vi den inkluderede frokost, og herefter er vi klar til at tage på en byrundtur i Rio, hvor vi i bus skal udforske både den nyere og ældre del af byen.


Billede: Copacabana beach og Kristus-statuen på Corcovado-bjerget.

Dag 15: Santos, Brasilien (M,F,A)

Ankomst kl. 08:00 - afsejling kl. 18:00
Også i dag skal vi beriges med et besøg i Brasilien, og denne gang besøger vi Santos. Byen blev grundlagt af portugiserne i 1500-tallet, og den fungerer i dag som en stor havneby og transporterer blandt andet landets velkendte brasilianske kaffe via vandvejene. Dagen er fri til egne oplevelser, og det kan være du vil tilkøbe en af skibets mange udflugter. Tager du ind til byen på egen hånd, så kan vi blandt andet anbefale at tage forbi byens kaffemuseum, hvor der i sin tid blev forhandlet kaffepriser. Det kan også være, at turen skal gå op til Monte Serrat bjerget via kabelvognene, for at få en fantastisk udsigt ud over byen. Du kan også nyde dagen ved stranden eller med en gå-tur ved verdens længste "strand-have-promenade".


Billede: Santos.

Dag 16 – 17: På havet mod Argentina (M,F,A)

Vi tilbringer dagen på havet mod Buenos Aires og nyder fortsat skibets faciliteter og afslappende atmosfære.

Dag 18: Ankomst Buenos Aires, byrundtur samt middag og tangoshow (M,A)

Vi er i dag ankommet til vores sidste stop på rejsen, nemlig Argentina og Buenos Aires. Efter morgenmaden vinker vi farvel til skibet og går i land. Her bliver vi hentet i bus og tager på en spændende busrundtur i den mægtige storby. Her skal vi opleve den nordlige del af byen og blandt andet besøge Evitas gravsten. Herefter indkvarterer vi os på vores hotel og pakker ud og om aftenen mødes vi igen. Vi skal i aften opleve den betagende tango, når vi sammen spiser på restaurant med dertilhørende tangoshow.


Billede: Farverige huse og tango Buenos Aires.

Dag 19: Besøg på ranch med frokost og møde med Gauchos (M,F)

I dag kører vi et stykke uden for Buenos Aires, da vi har æren af at besøge en lokal ranch, beliggende tæt ved San Antonio de Arco. Ved ankomst bliver vi mødt af ranchens Gauchos, Argentinas svar på cowboys. Efter vi har hilst på ejerne af ranchen, går vi en en tur i området og spiser herefter en solid frokost. Når vi er mætte møder vi igen de dygtige Gauchos, der vil  udfører nogle af deres omponerende færdigheder på hesteryg. Herefter underholdes vi af lokale dansere og musikere, der spiller lidt lokal folkemusik. Ved aftenstid kører vi tilbage til byen og herefter er den sidste aften til egne oplevelser.


Billede: De lokale cowboys - Gauchos.

Dag 20: Tid på egen hånd og hjemrejse (M)

Vi har en stille og rolig formiddag, inden vi kører mod lufthavnen for at flyve hjem til Danmark efter en begivenhedsrig rejse.

Dag 21: Ankomst København

Vi ankommer i dag til København efter en dejlig ferie, hvor bagagen er fyldt med efter en spændende rejse over Atlanterhavet.

Kort

Praktisk information

Pas og visum
Som dansk statsborger får man automatisk 90 dage visumfri ophold ved ankomst til både Brasilien og Argentina.

Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejsedato.

Tidsforskel
I vinterhalvåret er tidsforskellen i forhold til Danmark:
De Kanariske Øer: - 1 time
Brasilien: - 4 timer
Argentina: - 4 timer

Valuta
Valutaen på denne rejse vil hovedsageligt være Euro eller amerikanske dollars (USD), som er den valuta der afregnes i på skibet. I Spanien og på De Kanariske Øer anvendes Euro. Både i Brasilien og Argentina kan der anvendes USD eller veksles til lokal valuta, såfremt det skulle være nødvendigt.
Både på skibet og hotellet samt i de fleste større forretninger/restauranter kan der anvendes gængse internationale kreditkort.

Vaccination
Vi anbefaler altid at søge vejledning hos egen læge, når det gælder rådgivning omkring vaccinationer.

Forsikring
Det gule og blå sygesikringsbevis gælder ikke på denne rejse. Det er en betingelse fra Kulturrejser Europas side, at deltagerne har en gyldig rejseforsikring, for at kunne rejse med til Sydamerika. Du kan ved bestilling af rejser hos Kulturrejser Europa tilkøbe såvel rejse- som afbestillingsforsikring via vores samarbejdspartner Gouda Rejseforsikring. 

El
I Argentina bruges 220 v. Stikdåserne kan variere i forhold til danske stik og det anbefales at medbringe et adaptersæt. Ombord på skibet er det ikke nødvendig med adaptor.

Drikkepenge
Det er kutyme at give drikkepenge på restaurationer på land, samt til vores chauffør og lokale guider.

Mad og drikke på rejsen
På denne rejse er der inkluderet morgenmad på hotellerne i Barcelona og Buenos Aires og en middag med tangoshow i Buenos Aires. Herudover har vi helpension ombord på skibet, hvor der serveres mad døgnet rundt og ad libitum isvand, kaffe og te.
På land i Sydamerika anbefaler vi, at man ikke drikker vandet, men i stedet køber vand på flaske.

Transport på rejsen
På denne rundrejse har vi vores egen bus til rådighed på udflugterne, og når vi kører til/fra hotel, skib eller lufthavn.

Fysisk formåen
Rejsen er ikke egnet til gæster med rollatorer og gangbesvær. Der må forventes flere aktiviteter, hvor vi går en del.

Krydstogt
Du kan læse meget mere omkring det, at være på krydstogt ved at klikke HER
Her finder du nærmere information om at være på krydstogt - indkvartering, check-in, faciliteterne på skibet samt generel information.

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse

Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
22/11 - 11/12Se flytider KøbenhavnLuksuskrydstogt fra Barcelona til Buenos Aires - 21 dage
Nyhed
27.995,-Bestil

Rejsens pris inkluderer:

 • Direkte fly København - Barcelona og retur Buenos Aires - København via London
 • 16 nætter på Celebrity Eclipse 4* i delt indvedig kahyt
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te samt isvand på skibet
 • Drikkepenge ombord på skibet (værdi kr. 1.443 pr. person)
 • Én nat på 4*hotel i Barcelona inkl. morgenmad
 • To nætter på 4*hotel i Buenos Aires inkl. morgenmad
 • Busrundtur i Barcelona og Buenos Aires
 • Besøg ved Corcovado-bjerget og Kristusstatuen
 • Besøg på ægte argentinsk ranch
 • Middag og tangoshow i Buenos Aires
 • Dansktalende rejseleder under hele rejsen

Tilkøb/tillæg:

 • Udvendig kahyt til to personer, kr. 1.495 pr. person
 • Balkon kahyt  til to personer, kr. 2.995 pr. person
 • Indvendig kahyt til eget brug/enkeltværelse,  kr. 13.995
 • Udvendig kahyt til eget brug/enkeltværelse,  kr. 16.995
 • Balkonkahyt til eget brug/enkeltværelse, kr. 22.995

Rejsens pris inkluderer ikke:

 • Kahyttillæg
 • Evetuelle ekstraudflugter
 • Eventuelle drikkepenge til lokalguider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring*
 • Administrationsgebyr, kr. 95 pr. person


*OBS!
Vær opmærksom på at denne rejse har en værdi, der kan overstige sumbegrænsningen på din afbestillingsforsikring. Hos Gouda er sumbegrænsningen 30.000 kr. pr. person på årsrejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring med verdensdækning.

Hotel