Malaga By, Aften, Julekager, Malaga
Gadeudsmykning, jul, Malaga
Strandpromenade Malaga og Malaga Katedral
Malaga aften, Tapas
Riofrio floden, Caviar
Casares, Malaga. Udsmykket muldyr
Plaza de la Merced, Malaga, Spanien
Strandpromenade Malaga. Statue, H.C. Andersen
Julemarked, Malaga, Spanien
Status:
Udsolgt

Málaga - den bedste by i Spanien, du kan besøge i julemåneden

Picassos fødeby tilbyder et væld af kulturelle og gastronomiske oplevelser. Klimaet er behageligt selv i vintermånederne og mulighederne er mange for at nyde funklende julelys og juleboder i december. Natur og kultur kan også nydes udenfor byen, hvor floder og hvide byer pryder det bjergrige landskab nær Middelhavet. Málaga er kort sagt Solkystens svar på Barcelona.

Derfor skal du rejse med os på julerejsen til Málaga:

  • Direte fly fra København til Málaga
  • Firestjernt hotel centralt i Málaga
  • Der er udflugter og tid på egen hånd 
  • Oplev den smukke juleudsmykning.
  • Flere måltider inkluderet
  • Vidende dansktalende rejseleder

Hvad oplever du på rejsen?

Slå dig ned i Málaga centrum og lad dig forkæle med velkomstmiddag på en af byens hippe og moderne restauranter. Oplev landet, hvor havets sorte guld – kaviaren -  bliver til, og tag med på ekstra udflugt til den hvide bjergby Mijas, hvor æsler byder velkommen og udsigten over kysten er enestående. Nyd en cafe latte på en fortovscafe og fordyb dig i byens vifte af kulturelle oplevelser og muséer. Få julegaverne i hus og fyld kufferten med gastronomiske souvenirs og del dem med familie og venner i julen.

Spændende gastronomi

Kaviar og champagne sætter prikken over i'et ved festlige lejligheder. Jul og nytår er ingen undtagelse, og vi har derfor krydret denne rejse med et lidt anderledes kulturgastronomisk indslag. Måske forbinder du ikke lige Spanien med kaviar, men Spanien var engang storproducent af kaviar fra stør, der levede frit i de spanske floder. Dette omdømme er landet så småt ved at genvinde. Ved den lille landsby Loja, beliggende imellem Málaga og Granada, besøger vi Spaniens største kaviarproducent Riofrio ved floden af samme navn. På rejsens første aften er der inkluderet en velkomstmiddag på en af byens moderne restauranter, som servere varierede retter med rødder i såvel det spanske som verdensomspændende køkken, og vi lover at smagsløgene kommer på en rejse du aldrig glemmer. Vin og tapas høre sig til under et ophold i Spanien, og i forbindelse ekstraudflugt til Mijas er der inkluderet en vinsmagning med tilhørende tapasfrokost.  

Julestemning

Julemarkeder og julestemning findes i Málaga helt ind i det nye år til midt i januar. Børnene i Spanien tror på De Hellige Tre Konger fremfor julemanden og glæder sig mere til starten af januar end til selve juleaften. Her er det nemlig De Hellige Tre konger, der kommer med gaverne i forbindelse med helligtrekongesaften. Der er mange traditioner forbundet med netop denne tid, og diverse krybbespil og udsmykninger rundt i byen vil afspejle disse, og vores rejseleder kan fortælle meget mere om dét, at stille mad, drikke samt nypudsede sko ud til kongerne aftenen inden, samt andre traditioner forbundet med denne tid i Spanien.

Lad op til julen og det nye år

I en tid, hvor de kolde og mørke dage hænger over Danmark, byder Kulturrejser Europa velkommen under sydens sol til en anderledes storbyferie med en afstikker til landlige perler. Det er ikke uhørt at temperaturen sniger sig op omkring de 18 grader i december, så tag med os til Málaga og få ladet op til julen under lunere himmelstrøg - så føles vinteren knap så lang.

Kort dagsprogram for julestemning i Málaga:

Dag 1: Ankomst Málaga. Bustur, byvandring og velkomstmiddag (A)      
Dag 2: Udflugt til Riofrio med kaviar, champagne og frokost i Loja (M,F)
Dag 3: Fridag eller udflugt til Mijas inkl. vinsmagning og Tapas-frokost(M)
Dag 4: Fridag med god tid til julemarked, shopping, museumsbesøg m.m.(M)
Dag 5: Transfer og hjemrejse (M)
                                                                         
M=Morgenmad    F=Frokost    A=Aftensmad

Vi tager forbehold for ændringer i rejsens program og rækkefølge, grundet lokale forhold og afrejsedage.