Skip to main content

Rejseforedrag om Estland og Dannebrogsfejringen

estland, Tallinn

Gratis foredrag om Dannebrogsfejringen i Estland

Tallinn er omdrejningspunktet for legenden om vores fremmeste nationalsymbol, Dannebrog. Den 15. juni 2019 er det ifølge legenden 800 år siden vores flag efter sigende faldt fra himlen. Vi har en fantastisk mulighed for at invitere til fejringen af jubilæet i byen, hvor det hele skete. Det er en enestående historisk begivenhed, at en tidligere besættelsesmagt får lov til at fejre sit flag i et fremmed land. 

Estland og Tallinn er som rejsemål stadig lidt en hemmelighed for mange grundet landets fortid som tidligere Sovjetrepublik. Den forestilling gør foredragsholder og historiker Thomas Tram Pedersen op med, når han fortæller om, hvorfor Estland og Tallinn netop er fantastiske rejsemål, som emmer af kultur, historie og rigtig behagelig atmosfære. Han kommer også ind på, hvordan de tætte historiske bånd mellem landene har medvirket til udviklingen i landet, der er gået hurtig de sidste knap 30 år, så Estland i dag er hypermoderne og på mange måder ligner Danmark.

Til foredraget deltager også Estlands ambassadør Märt Volmer med et personligt oplæg om, hvordan det er at vokse op i det moderne Estland og leve i det mest digitaliseret land i Europa.

Kom med til foredrag og hør mere om Estland som rejsemål og bliv klogere på vores fem forskellige rejser, der alle mødes i Tallinn til Dannebrogsfejring den 15. juni.

Foredraget er den 27. februar kl. 17.00 og finder sted på Folke Bernadottes Allé nr. 5, 2100 København Ø.

Læs mere om vores rejser med Dannebrogsfejring her

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
27/2 - Se flytider KøbenhavnRejseforedrag om Estland og DannebrogsfejringBestil