Skip to main content

Rejseleder - Finn Andersen

Mandalay og det øvrige Burma/Myanmar er blandt de mange steder i verden, Finn har besøgt såvel privat som med grupper. Rejselivet blev tidligt til en passion og livsstil for Finn, og efter veloverstået Rejselederskole i 1989 blev det efterhånden også til utallige rejser for en håndfuld danske rejsebureauer.

Her gik turene til mange lande i hele Europa, men også oversøiske rejser til Sydøstasien, Australien, New Zealand, Canada og USA. En lang årrække var Finn desuden destinationsleder for danske skigæster i Salzburgerland, Østrig.

Det er igennem årene blevet til mange rejser til Italien, Grækenland, Spanien, Skotland, Island og de nordiske lande. Når der er mulighed for det, tager han også meget gerne sine gæster med på kortere vandreture. En del krydstogter er det også blevet til med både små og store skibe, foreløbig i Skandinavien, Kroatien og Canada/Alaska.

Om vinteren rejser Finn meget gerne med grupper til Indonesien, Malaysia/Borneo, Vietnam, Cambodia og Myanmar/Burma. På privatfronten er Finn fraskilt med 2 voksne børn og 2 børnebørn, som er det vigtigste på hans danske hjemmefront plus en lille flok gode venner, som for længe siden har vænnet sig til at Finn "er i et eller andet land", men ringer, når han er hjemme igen.

Du kan møde Finn på vores rejser til: Amalfikysten, Peloponnes og Kroatien Krydstogt.