Skip to main content

Flodkrydstogt i Belgien og Holland

6 dage - pris pr. person fra
10.995,-
Bestil rejse

Flydende forårsfornemmelser
- Flodkrydstogt i Belgien og Holland

Rejs med på vores spændende flodkrydstogt og forårsrejse, der starter og slutter i inspirerende Bruxelles.

Nyd komforten ombord på 4* flodkrydstogtskib MS Crucevita, hvor du forkæles med helpension, drikkepakke, live-musik og komfortable kahytter.

På land har du mulighed for at følge med din dansktalende rejseleder på tre inkluderede guidede byrundture i hhv. Antwerpen, Rotterdam og Gent. Vi slutter af med en bustur i Bruxelles, hvor du får et indblik i den dejlige by.

Belgiens hovedstad er en skøn blanding af historisk charme og moderne kosmopolitisk flair og er kendt for sin smukke arkitektur. Samtidig er Bruxelles hjertet af både EU og NATO, hvilket får byen til at summe af internationalt liv, der kan både ses, høres og smages.

Derfor skal du rejse med os på flodkrydstogt i Belgien og Holland

  • Mulighed for 4 spændende byrundture
  • 4* flodkrydstogtskib
  • Helpension og drikkepakke ombord
  • Tid til afslapning og egne oplevelser
  • Dansktalende rejseleder

Bruxelles, Antwerpen og Rotterdam

Vi sejler fra den belgiske hovedstad Bruxelles via landets vandveje til Holland og retur igen. Undervejs anløber vi Antwerpen, Rotterdam, Willemstad og Gent, hvoraf vi i tre af byerne får mulighed for en spændende byrundtur sammen med vores dansktalende rejseleder. Ved vejs ende er der desuden inkluderet en bustur rundt i Bruxelles, så vi kan se hovedstaden.

Flodkrydstogtskibet MS Crucevita

Under hele din rejse er du indlogeret på det 4+ flodkrydstogtskib MS Crucevita. På skibet er komfort og afslappende omgivelser i højsædet, både på fællesarealerne og i din kahyt. I rejsens pris er bl.a. inkluderet helpension, som serveres i skibets restaurant, og drikkepakke undervejs. Kahytterne er rummelige og godt indrettede med udsigt til vandet. Mod tillæg kan du vælge at bo i skibets kahytter på promenadedæk med fransk altan.

Kort dagsprogram for flodkrydstogtet til Belgien og Holland

Dag 1: Ankomst Bruxelles, indkvartering på MS Crucevita og middag (A)
Dag 2: Antwerpen – mulighed for byrundtur (M,F,A)
Dag 3: Rotterdam – mulighed for byrundtur (M,F,A)
Dag 4: Willemstad (M,F,A)
Dag 5: Gent – mulighed for byrundtur (M,F,A)
Dag 6: Ankomst Bruxelles – busrundtur og hjemrejse (M)

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

*Programmets tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer.

Praktisk information om dit flodkrydstogt:

På anløbsdage, uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle transportudgift ikke inkluderet - og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program. Deltager du i udflugterne, så skal du være opmærksom på, at de kan være strabadserende og kan foregår i kuperet terræn.

De måltider, der er angivet under det korte dagsprogram, omfatter måltider ombord på skibet, hvor der er helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.

I samarbejde med rederiet gør vi vores bedste for, at det annoncerede program gennemføres. Eventuelle vejrmæssige udfordringer kan dog have indflydelse på strømforhold og vandstand i floden, og derved påvirke sejlrute, slusesejlads og havne-anløb. I tilfælde af sådanne uforudsete hændelser kan det blive nødvendigt at justerer dagsprogrammet på stedet.

Vi gør opmærksom på, at skibet grundet sikkerhedsmæssige årsager ikke tillader at benytte rollator eller kørestol ombord.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Bruxelles, indkvartering på MS Crucevita og middag (A)

Afsejling kl. 20:00
Efter ankomst til den belgiske hovedstad, kører vi direkte til skibet og kan nyde de fælles faciliteter, inden vi om eftermiddagen får tildelt vores kahytter. Vi bydes velkommen af skibets besætning, der tager sig særligt af os i de næste 6 dage. Når vi er kommet på plads i kahytterne, er det tid til at gå til bords i skibets restaurant og nyde en skøn, fælles middag. Aftenen er herefter på egen hånd til at nyde på skibet – i de skønne fællesfaciliteter eller i ro og mag i din egen kahyt.

Dag 2: Antwerpen – byrundtur (M,F,A)

I ly af natten ankommer vi til Antwerpen, hvor vi vågner og har hele dagen til vores rådighed. Antwerpen, der hører til den flamske del af Belgien, har eksisteret siden Romertiden og er i dag kendt som verdens diamanthovedstad. Og så er den hjemby for kunstneren Rubens fra 1600-tallet. Her er således både en rig kulturarv og en livlig, international atmosfære. 


Vi tager i dag sammen med vores rejseleder på en gåtur, hvor du går forbi og får fortællinger om det du ikke må gå glip af i byen. Herunder Grote Markt, hvor du kan beundre den storslåede rådhusbygning, samt den majestætiske Onze-Lieve-Vrouwekathedraal – Vor Frue Domkirke – som huser flere af Rubens’ mesterværker, herunder de store altertavler. 


Billede: Grote Markt i Antwerpen. 

Efter gåturen har du tid på egen hånd. Brug den i den hyggelige by, hvor du f.eks. kan besøge MAS-museet (Museum aan de Stroom), og hvor du kan blive klogere på Antwerpens maritime historie og nyde en fantastisk udsigt over byen. Du kan også slå vejen forbi ’Jernbanekatedralen’, byens banegård, der måske nok er en af de smukkeste i verden, besøge en af byens mange lækre chokoladebutikker eller vælge at gå tilbage til MS Swiss Splendor og gøre brug af de skønne faciliteter ombord. 


Billede: Hyggelig gade og katedralen i Antwerpen. 

Dag 3: Rotterdam – byrundtur (M,F,A)

Når du slår øjnene op her til morgen, er vi ankommet til den moderne hollandske storby Rotterdam. Og efter en dejlig morgenmad er vi klar til at gå i land og udforske byen. Glæd dig til en gåtur, der giver en god introduktion til byen. Så er det også nemmere at finde rundt på egen hånd bagefter.

Særligt byens arkitektur er værd at bemærke, og på vores gåtur går vi blandt andet forbi den ikoniske De Rotterdam-bygning, der strækker sig hele 150 meter op i luften, og den smukke ’Svanen’ – Erasmus-bro. Vi sejler fra Rotterdam om eftermiddagen, og aftensmaden nydes i skibets restaurant.


Billede: Erasmus-broen i Rotterdam. 

Vi anløber hollandske Willemstad til aften. Her kan du enten gå på opdagelse i byen med det samme eller glæde dig til i morgen, hvor vi har morgenen og formiddagen til at udforske den skjulte perle. 

Dag 4: Willemstad (M,F,A)

Efter endnu en dejlig morgenmad i skibets restaurant kan du begive dig ud i historiske Willemstad. Byen ligger smukt ved floden Hollands Diep og byder på historiske fæstningsværker og charmerende kanaler. Gå gennem de smalle gader i den velbevarede gamle bydel, og måske frister et besøg ved Mauritshuis, et tidligere palæ, der i dag fungerer som kulturhus og museum. Og spadsér langs de brede bastioner, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over vandet og det omkringliggende landskab. Du kan også gå forbi Koepelkerk, en smuk kirke med unik arkitektur.

Til eftermiddag drager vi videre. Resten af dagen tilbringes ombord på skibet, hvor du kan nyde de mange faciliteter og de skiftende udsigter, der glider forbi. Der er god tid til at slappe af ombord – måske fra en plads på soldækket?

Dag 5: Gent – byrundtur (M,F,A)

Skibet anløber Gent i Belgien tidlig morgen, og når din dag er begyndt, og du har spist morgenmad, er det tid til at opleve byen. Her tager vi med vores rejseleder på gåtur i byen. Vi besøger det historiske centrum og går forbi katedraler, middelalderbygninger og charmerende kanaler og oplever byens hyggelige summen af liv.

Efter byrundturen har du tid til at gå på opdagelse i byen på egen hånd. Gent er en fortryllende by, der kombinerer middelalderlig charme med en moderne atmosfære. Den imponerende middelalderborg Gravensteen midt i byen er et besøg værd. Borgen fungerede som fæstning i 1100-tallet og som fængsel i 1400-tallet, men er i dag noget mere fredsommelig. Den er nemlig omdannet til museum med historiske udstillinger, og så har den en fantastisk udsigt over Gent fra borgens tårne.

Langs floden Leie ligger de maleriske kajer Graslei og Korenlei, hvor du finder nogle af de mest ikoniske bygninger i byen. Du kan også fortsætte til St. Bavo-katedralen, og hvis der er åben for adgang, kan du se hvor Van Eyck-brødrenes verdensberømte maleri ’Tilbedelsen af det mystiske lam’ hænger. 


Billede: Borg og hyggelig gade i Gent. 

Dag 6: Bruxelles (M)

Efter morgenmaden tjekker vi ud fra skibet, går fra borde og siger tak for denne gang. Vi bliver hentet i bus og kørt en tur rundt i spændende Bruxelles, hvorefter turen går til lufthavnen, og vi vender næsen hjem mod Danmark.

Kort

Vejret

Hold dig ajour omkring vejret på din rejse

Se den aktuelle vejrudsigt i Bruxelles på dmi.dk her

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
30/3 - 4/4Se rejsetider KøbenhavnFlodkrydstogt i Belgien og Holland - 6 dage
Inkl. 4 udflugter og drikkepakke ombord
10.995,-Bestil

Rejsens pris inkluderer:

•    Fly København - Bruxelles t/r inkl. bagage
•    Transport fra lufthavn til hotel t/r
•    Fem nætter på MS Crucevita i delt standardkahyt på main dæk
     Tre byrundture undervejs i Antwerpen, Rotterdam og Gent  
•    En busrundtur i Bruxelles ved rejsens afslutning
•    Helpension ombord på skibet 
•    Drikkepakke ombord på skibet 
•    Transport ifølge program
•    Dansktalende rejseleder 

Pris inkluderer ikke:

•    Kahyttillæg
•    Eventuelle ekstra arrangementer ud over programmet
•    Administrationsgebyr kr. 95 pr. person
•    Alt ikke nævnt under ”prisen inkluderer”
•    Afbestillings- og rejseforsikringer (Gouda), se pris ved bestilling af rejsen

Tilkøb på denne rejse:

•    Kahyt på main dæk til en person, kr. 4.195 - (få tilgængelige)
•    Kahyt på promenadedæk til to personer, kr. 1.795  pr. person
•    Kahyt på promenadedæk til én person, kr. 5.495 (få tilgængelige)
•    Afbestillings- og rejseforsikringer (Gouda), se pris ved bestilling af rejsen

Særlig information på denne rejse: 

•    Den inkluderede drikkepakke er et udvalg af skibets drikkevarer. Specifikationer gives ombord
•    Brorabat: Vi giver alle gæster der rejser over bæltet kr. 250 i rabat per person, når der er flyafrejse fra København
•    Har du særlige ønsker til seating på flyet, så ring og hør nærmere for pris og muligheder
•    Der tillades ikke rollatur/kørestol på skibet
•    Udflugter kan foregå i kuperet terræn

Hotel