Skip to main content

Rejseleder - Annette Boolsen

Det har været en del af Annettes liv at rejse, lige fra hun var barn, hvor det især var Europa og det klassiske Italien og Grækenland, hun brugte tid i, for her var hendes far rejseleder, så interessen for den historie, man kan grave op af jorden ligger i hendes gener.

Østeuropa bag jerntæppet fik Annette tidligt ind under huden. Hendes far læste russisk, da hun var barn, og i gymnasiet blev interessen for alvor vakt. Hun har boet i Rusland før murens fald og i Bulgarien både før og efter 1989.

I 1982 studerede Annette russisk og begyndte at interessere sig for det lille kommunistiske land på Balkan med dets slaviske og spændende historie lige fra oldtiden og op til i dag, hvor Bulgarien er medlem af EU. Hun er siden kommet tilbage til Bulgarien og været vidne til de store forandringer – især i de store byer. I 2007 købte Annette bolig i Bulgarien, og i 2010 kom hun til universitetet i Sofia for at undervise i dansk.

Balkan har en stor plads i Annettes hjerte - med sin uendeligt betagende natur, bjerge, den rå skønhed og gode madkultur. Hun er fascineret af de mange forskellige ting, du oplever, når du rejser rundt i Bulgarien lige fra det moderne liv i Sofia og andre store byer til Bulgariens landsbyer, hvor det næsten er som at rejse langt tilbage i tiden og møde et helt andet liv.

Annette startede i rejsebranchen som rejseleder på teaterrejser til Rusland tilbage i 1978. Efter mange år i undervisningsverdenen med formidling af viden og kultur både i Danmark og i udlandet, startede hun igen som rejseleder i 2007 drevet af en lyst til at rejse og formidle både viden og drømme.

Rejser starter med drømme, drømme om oplevelser og nye indtryk. Som rejseleder er Annette dedikeret til at sørge for den bedste oplevelse for sine gæster, såvel i formidlingen af viden som at yde den service, der også forventes af en rejseleder. Hun ser det som sin fornemste opgave at sørge for, at gæsterne rejser hjem med fantastiske og glade minder i bagagen.

Du kan møde Annette på vores rejser til: Bulgarien.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt