Skip to main content

Rejseleder - Anette De Florie Maman

Efter Anettes voksne børn var godt på farten ude i verden -  påbegyndte hun uddannelsen som autoriseret turistfører på RUC. Den færdiggjorde hun i 2008 -  og var som en fisk i vandet, når hun guidede udenlandske engelsktalende turister i Danmark.

Ved et tilfælde fik hun en tur som rejseleder til Israel. Et land som hun har haft et nært, familiært kendskab til gennem 35 år. Derefter blev det Jordan. Så Marokko, Istanbul og Tyrkiet.  Derefter Caribien og Balkan-landene. Senere kom Grækenland og England også til, for slet ikke at nævne Krydstogter på de Vest- og Centraleuropæiske floder samt Sydafrika og Vietnam. For Anette elsker at udforske og lære om nye lande -

helt ned i detaljen. Sproget. Kulturen. Maden. Musikken. Men bedst af alt synes hun, at det er et privilegium at rejse med så mange søde, interessante og positive mennesker.

Alle der har rejst med Anette ved, at hun har en sprudlende energi fra tidlig morgen til sen aften – og at hun elsker at være sammen med sine gæster. Om det er karaoke i Montenegro, fortælling om Romerrigets storhed og fald, Berbersprogets oprindelse, gåsehudsoplevelser i Sarajevo, de tre verdensreligioner i Jerusalem, på rundrejse i Vietnam avet eller på store europæiske floder - ja, så er målet altid, at Anettes gæster kommer hjem med en oplevelse for livet.

Du kan møde Anette på vores rejser til: Vietnam, Sydafrika, Grækenland, Klassiske England, Balkan, Georgien og Armenien samt på vores Flodkrydstogter. 

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt