Skip to main content

Rejseleder - Teresa Borges Nielsen

Teresa er født og opvokset i Lissabon, indtil kærligheden sendte hende til Danmark i 1989, hvor hun stiftede familie og har boet siden. Hun har arbejdet 15 år på Portugals turistbureau i København, hvor hun har vejledt mange danske kunder med deres rejse på kryds og tværs i Portugal.

Teresa er uddannet statsautoriseret turistfører i Portugal, og har arbejdet i turismebranchen i knap 30 år, først som turistfører i Portugal, som turistbureau- og informationsmedarbejder, og senere som foredragsholder og rejseleder i Danmark. Teresas store passion og speciale er Portugal, som hun kender ud og ind.

Siden begyndelsen af 80erne har hun med stor kærlighed og begejstring bidraget til, at hendes rejsegrupper har fået en uforglemmelig, lærerig og fornøjelig rejseoplevelse med hjem fra det smukke, kontrastfulde og gæstfrie Portugal.

Hendes mål er at binde en kulturel og historisk bro mellem Danmark og Portugal, som hun mere end gerne dele med sine gæster, og som kun kan opleves på stedet med bussen (som hun kalder for ”Karavellen”) – og meget gerne til fods! Teresa brænder meget for at fortælle sine danske gæster om landets rige historie, traditioner, seværdigheder, mad og vin kultur.

Du kan møde Teresa på vores rejser til: Portugal.