Skip to main content

Rejser til Lissabon

Kulturrejser til Lissabon

Lissabon er Europas næstældste hovedstad, kun overgået af Athen. I Lissabon finder du over 3000 års historie, hvor forskellige kulturelle indflydelser og respekten for den portugisiske historie og kultur blandes med moderne trends og livet i storbyen. Dette skaber i sandhed spektakulære kontraster. Byen byder på alt, hvad der forventes på en ferie i en moderne europæisk storby og lidt til. Du finder imponerende monumenter og bygninger, museer, brede boulevarder, idylliske smalle og snoede gader, parker og haver. Byen har et vidunderligt caféliv, et væld af gode restauranter, fantastiske shopping-muligheder og såmænd også kulturoplevelser i form at teater, koncerter og kunst for enhver smag.

Mad og vin på vores rejser til Lissabon

En af de bedste måder du kan lære et land og et folkefærd at kende på, er gennem den lokale mad og vin og de traditioner og ritualer der er forbundet med et måltid. Portugal byder på rigtig gode mad- og vinoplevelser. Desværre bliver det portugisiske køkken ofte glemt når der tales om middelhavskøkkenet. Vi lægger derfor vægt på, at du også oplever landet fra den gastronomiske side. Når du rejser til Lissabon med Kulturrejser Europa, er du sikker på, at mad og vin også er en del af rejsens indhold og vores lokale rejseleder kender naturligvis til de steder, hvor du får de bedste portugisiske mad- og vinoplevelser.

Bemærk dog at maden på hotellerne ofte består af en buffet, hvor der er tænkt på, at der er noget for enhver smag, fordi hotellerne modtager mange internationale gæster. Derfor vil det oftest ikke være på hotellet, at du kommer tæt på den lokale gastronomi, med mindre det mad og vin er en del af rejsens tema, for så vil hotellet også være udvalgt på denne baggrund.

Når vi kommer på de lokale restauranter, som vi har udvalgt, er det naturligvis portugisisk mad som er på menuen. Ligeledes kan du på de aftener, hvor du kan tage ud og spise på egen hånd, altid lade dig guide hen til de gode restauranter af vores dansktalende rejseledere. De vil med glæde hjælpe dig med at finde et godt spisested, hvor du til en fornuftig pris kan finde god portugisisk mad af god kvalitet.

Udflugter omkring Lissabon

Vi kommer også vidt omkring på alle vores rejser, hvor Lissabon indgår. Vi har nøje udvalgt interessante og indholdsrige udflugter, som giver dig mulighed for at opleve det ægte Portugal, herunder landets historie og skønne natur. Ofte har vi inkluderet udflugter til byer som Cascais, Sintra og Óbidos i programmet, når vi besøger Lissabon sammen med vore gæster. Ønsker du at opleve nogle af Portugals andre spændende områder arrangerer vi også rejser til Nordportugal, rejser til Porto og rejser til Algarve. For ikke at nævne Madeira og Azoerne.

Hoteller - komfort, beliggenhed og et godt serviceniveau

Når vi hos Kulturrejser Europa udvælger hoteller, sker det efter nogle strenge kvalitetskrav. En rejse er ikke kun indholdet, oplevelserne, maden og vinen. Vi mener, at et hotel med en god beliggenhed og et godt serviceniveau er essentielt for, at du får en god ferieoplevelse. Alle vores hoteller er derfor omhyggeligt håndplukket af vores personale, som kender hotellerne, for de har selv været der.

Ønsker du at læse mere om Lissabon og Portugal, kan du her finde en oversigt over alle vores rejser til Portugal.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt