Skip to main content

Rejser til Lissabon

Storbyferie i Lissabon som er Europas næstældste hovedstad, kun overgået af Athen. I Lissabon finder du over 3000 års historie, hvor forskellige kulturelle indflydelser og respekten for den portugisiske historie og kultur blandes med moderne trends, sydens sol og livet i storbyen. Dette skaber i sandhed spektakulære kontraster. En tur til det spektakulære rejsemål Lissabon byder på alt, hvad der forventes på en ferie i en moderne europæisk storby og lidt til. Du finder imponerende seværdigheder, alt fra, monumenter og bygninger, museer, brede boulevarder, idylliske smalle stræder og snoede gader, parker og haver. Byen har vidunderlige caféer, et væld af mange restauranter, fantastiske shopping-muligheder og såmænd også kulturoplevelser i form at teater, koncerter og kunst for enhver smag.


Billede: En af de klassiske gule sporvogne i Lissabon som er ét af deres offentlig transportmidler.

Nyd den gode mad og vin på vores pakkerejser til Lissabon

En af de bedste måder du kan lære et land og et folkefærd at kende på, er gennem lokale specialiteter, den lokale mad og vin og de traditioner og ritualer der er forbundet med et måltid, har sin charme. På rejser til Portugal venter der rigtig gode mad- og vinoplevelser. Desværre bliver det portugisiske køkken ofte glemt når der tales om middelhavskøkkenet. Vi lægger derfor vægt på, at du også oplever landet fra den gastronomiske side. Med en rejse til Lissabon med Kulturrejser Europa, er du sikker på, at mad og vin også er en del af rejsens indhold og vores lokale rejseleder kender naturligvis til de steder, hvor du får de bedste portugisiske mad- og vinoplevelser. I den gamle bydel kan du finde de portugisiske kager Pastéis de Nata.


Billede: Gå ombord i de lækre kager Pastéis de Nata og nyd et glas af den gode portugisiske portvin.

Bemærk dog at maden på hotellerne ofte består af en buffet, hvor der er tænkt på, at der er noget for enhver smag, fordi hotellerne modtager mange internationale gæster. Derfor vil det oftest ikke være på hotellet, at du kommer tæt på den lokale gastronomi, med mindre det mad og vin er en del af rejsens tema, for så vil hotellet også være udvalgt på denne baggrund.

Når vi kommer på de lokale restauranter, som vi har udvalgt, er det naturligvis portugisisk mad som er på menuen. Ligeledes kan du på de aftener, hvor du kan tage ud og spise på egen hånd, altid lade dig guide hen til de gode restauranter af vores dansktalende rejseledere, hvor du vil være sikker på en god middag. De vil med glæde hjælpe dig med at finde et godt spisested, hvor du til en fornuftig pris kan finde god portugisisk mad af god kvalitet.

Storbyferie i Lissabon med fantastisk udsigt

Rejs til Lissabon og oplev hvor vidt omkring vi kommer på alle vores rejser, hvor Lissabon indgår hvor byens seværdigheder bliver udforsket. Vi har nøje udvalgt interessante og indholdsrige udflugter, som giver dig mulighed for at opleve det ægte Portugal, herunder landets historie og skønne natur. Ofte har vi inkluderet udflugter til byer som Cascais, Sintra og Óbidos i programmet, når vi besøger Lissabon sammen med vore gæster. Vores rejser til Portugal, hvor du kan opleve Lissabon og - på nogle af rejserne - også bo er; rundrejserne På opdagelse i Portugal og Prægtige Portugal, samt på vores nytårsrejse til Cacais. På rejsen Cascais - Portugals riviera kan du nemt besøge storbyen og som en ekstra bonus vandreferie på Azorerne får du i 2024 et par overnatninger i den dejlige portugisiske hovedstad, Lissabon, i starten af rejsen.


Billeder: Skønne Lissabon.

Ønsker du at opleve nogle af Portugals andre spændende områder arrangerer vi også rejser til Nordportugal, rejser til Porto og rejser til Algarvekysten. For ikke at nævne Madeira og Azoerne.

Dejlig ferie på gode hoteller i Lissabon

Når vi hos Kulturrejser Europa udvælger hoteller, sker det efter nogle strenge kvalitetskrav. En rejse er ikke kun indholdet, oplevelserne, maden og vinen. Vi mener, at et hotel med en god beliggenhed og et godt serviceniveau er essentielt for, at du får en god ferieoplevelse. Alle vores hoteller er derfor omhyggeligt håndplukket af vores personale, som kender hotellerne, for de har selv været der.

Tips til din ferie i Lissabon

Vil du vide mere om Lissabon kan du finde lidt inspiration fra vores eget univers. Læs med på vores blog og få gode tips til din næste rejse til Lissabon og omegn:

Rejser til Portugal

Oplev alle vores rejser til pragtfulde Portugal. Du kan rejse på rundrejser, flodkrydstogter, kulturrejser og langtidsferier. Med Kulturrejser Europa kan du rejse fra Braga i nord til Lissabon i syd - mulighederne er mange. Find alle rejser til Portugal.