Skip to main content

Rejseleder - Lisa Isling Thorvaldsen

Da Lisa tog et års orlov fra sit arbejde i Danmark for at besøge de græske øer, havde hun ingen anelse om, at det var begyndelsen på et helt nyt liv. Første stop på rejsen var Kreta, og det skulle vise sig også at blive det sidste. Hun faldt pladask for den vidunderlige atmosfære, kulturen, maden og lokalbefolkningen.

Efter at have boet på øen i et år, drog hun hjem og sagde sit job som privatskolelærer op, samlede sine Ikea-møbler i en skibscontainer og drog tilbage til Chania, hvor hun nu har boet siden 2000. I den tid har Lisa også arbejdet inden for turistbranchen i forskellige stillinger, og har i alle årene været tilknyttet et lokalt turistbureau. Her har hun arrangeret og kørt ture rundt på øen, for både bureauet og som freelancer.

Udover engelsk, dansk, norsk og svensk mestrer Lisa også græsk. Denne egenskab - i kombination med hendes sprudlende humør - gør, at hun er blevet accepteret og integreret på øen, selv i de mindste landsbyer. Hun har derfor et godt indblik i kulturen og dens mange særpræg.

Lisas mål er, at hendes gæster på Kreta ikke kun skal præsenteres for øens seværdigheder, men også dykke ned i hverdagslivet og opleve den atmosfære, som hun selv blev så betaget af, da hun flyttede til øen.

Du kan møde Lisa på vores rejser til: Kreta.