Skip to main content

Rejseleder - Grethe Disén

Flere års studieophold i henholdsvis England, Frankrig og Østrig førte til ansættelse i Flying Enterprise/Conair (med subcharters o.a.) efterfulgt af en 5-årig periode i de glade 60ere som stewardesse i SAS.

Med SAS fløj Grethe verden rundt i flere år, før hun blev uddannet i Stockholm til instruktør med udstationering i Portugal, Sydamerika og Kenya til følge. Under en orlov i 1967 blev hun uddannet på Mallorca til rejseleder efterfulgt af en senere uddannelse til Autoriseret Turistfører på RUC i 1995.

Med mere end 20 års erfaring fra rejsebranchen som booking- produkt- og/eller produktionschef for Nordisk Ferie/Novasol og FBC, har Grethe stor forkærlighed for Sydeuropa, og gennem studier, arbejde og megen rejseaktivitet har hun et dybtgående kendskab til forskelligartede samfundsforhold, kultur, kunst og arkitektur.

Grethe er dybt engageret i alt, hvad hun har med at gøre. Hendes viden og formidlingsevne er værdsat blandt gæsterne, og hun er desuden venlig, serviceminded og omsorgsfuld. I Danmark guider hun også freelance til stor fornøjelse for udenlandske turister samt erhvervskunder.
Hun har gennem flere år har været formand for TFF (Turistførerforeningen) samt aktiv i internationalt samarbejde bl.a. i FEG og WFTGA.

Du kan møde Grethe på vores rejser til: Sicilien, Amalfikysten og Toscana.