Skip to main content

REJSER TIL SYDAFRIKA

Oplev Sydafrika på kulturrejse med dansktalende rejseleder

På Jordens sydlige halvkugle findes et land, der er spækket med storslået natur, rig historie, fantastisk dyreliv samt en lokalbefolkning med en smittende livsglæde. Udlev rejsedrømmen i Sydafrika - Afrikas mest mangfoldige land, der både byder på safarioplevelser, bjergtagende kystrækninger og imponerende farverige byer. 

Oplev når verdenshavene (næsten) mødes ved Kap Det Gode Håb og rejs gennem historien med et besøg i det berygtede fængsel på Robben Island, hvor flere sorte politiske aktivister sad fanget under Apartheidstyret.

Udover en spændende kultur byder Sydafrika også på hæderkronede vine og spændende gastronomi, så der er garanti for at alle rejsesanser bliver stimuleret.

Med Kulturrejser Europa i Sydafrika får du rejseoplevelser ud over det sædvanlige. Vores dansktalende rejseleder følger med på turen fra København, og sammen oplever I mange facetter af det mangfoldige land på vores 14 dages rundrejse i Sydafrika. Er det safari, du drømmer om tilbyder vi også en 10 dages ren safarirejse i malariafri omgivelser på en hyggelig, lille danskejet safari lodge.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt
Safari i Sydafrika med Kulturrejser

Safari i Sydfrika

SAFARI I SYDAFRIKA Mageløse oplevelser på safari i Sydafrika - ophold på danskejet lodge - Drømmer du om safari i trygge rammer? Så er denne rejse noget for dig. Turen går til den danskejede safarilodge, Temba (på zulu bety...

10 dage Fra 16.995,- Læs mere om Safari i Sydafrika
Sydafrika - vinsmagning

Sydafrika - for alle sanser

RUNDREJSE I SYDAFRIKA 14 dages rundrejse med Safari, Pretoria, Garden Route, vinlandet og Cape Town - Vi er stolte af at kunne tilbyde en komplet rejse til Afrikas mest mangfoldige land, Sydafrika. For her på jordens sydlige...