Skip to main content

Rejser til Sydafrika

Kulturrejser til Sydafrika

På Jordens sydlige halvkugle findes et land, der er spækket med storslået natur, rig historie, fantastisk dyreliv samt en lokalbefolkning med en smittende livsglæde. Udlev rejsedrømmen i Sydafrika - Afrikas mest mangfoldige land, der både byder på safarioplevelser med 'The Big Five', bjergtagende kystrækninger og imponerende farverige byer. 

Oplev når verdenshavene (næsten) mødes ved Kap Det Gode Håb og rejs gennem historien med et besøg i det berygtede fængsel på Robben Island, hvor flere sorte politiske aktivister sad fanget under Apartheidstyret.

Udover en spændende kultur byder Sydafrika også på hæderkronede vine og spændende gastromi, så der er garanti for at alle rejsesanser bliver stimuleret.

Med Kulturrejser Europa i Sydafrika får du en rejseoplevelse ud over det sædvanlige. Vores dansktalende rejseleder følger med på turen fra København og sammen oplever I mange facetter af det mangfoldige land på en 14 dages rundrejse i Sydafrika.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Sydafrika - for alle sanser

14 dage Fra 24.995,-
Sydafrika - vinsmagning

Sydafrika for alle sanser - 14 dages rundrejse - Safari, Pretoria, Garden Route, vinlandet og Cape Town - Vi er stolte af at kunne tilbyde en komplet rejse til Afrikas mest mangfoldige land, Sydafrika. For her på jordens sydlige halvkugle findes et land, der er spækket med storslået natur, rig historie, fantastisk dyreliv, hæderkronede vine og gastronomi, samt en lokalbefolkning med en ukuelig og smittende livsglæde. Derfor skal du rejse med os på rundrejse i Sydaf...Læs mere om rejsen til Sydafrika