Skip to main content

Rejseleder - Kira Løve

Kira har arbejdet med grupperejser siden 2013. Blandt de mange steder, hvor Kira har haft grupper med til, har Madeira en særlig plads i hendes hjerte.

Hendes uddannelsesmæssige baggrund er en cand. merc. som blev efterfulgt at 6 år i konsulentbranchen. Derefter fandt Kira ud af, at hun kunne leve af sin hobby og i 12 år var hun yogalærer på fuld tid og uddannede i disse år mere end 100 af de danske yogalærere.

Kira har rejst meget og mange steder i hele sit liv. Hun besøgte første gang Madeira i 2013, hvor hun stod for en yogarejse, og allerede der gjorde øen et særligt indtryk på Kira. Efter at have besøgt øen mere end 30 gange – de fleste gange med grupper – opholder hun sig nu så meget som muligt på Madeira.

Når Kira har fri kan du møde hende på en vandresti. Her tages der mange billeder af smukke steder, blomster og andre ’øjebliksbilleder’ – som hun efterfølgende ofte deler på de sociale medier.

Når du rejser på en rejse, hvor Kira er rejseleder, kan du forvente, at hun er forberedt og at hun vil dele sin viden om destinationen med dig. Hun vil gøre, hvad der er muligt for, at der skabes en god stemning i gruppen, hvor der er plads til alle, så rammerne er på plads for, at du kan få en god ferie.

Kiras mål er, at ferien er så god en oplevelse, at rejser med Kulturrejser bliver vanedannende.

Du kan møde Kira på vores rejser til: Madeira