Skip to main content

Rejseleder - Morten Bille

Morten er 50 år og har rejst hele sit liv. Til sin konfirmation fik han en interrailbillet, hvorefter han som 15 år gammel rejste Europa rundt på egen hånd - og dermed grundlagde et langt rejseliv. Han har en særlig kærlighed til Skotland, Slovenien og Asien.

Morten er en levende fortæller, der er supergod til at finde de spændende historier og de små kringlede vinkler, der gør, at man husker sine rejser. Han er også god til at komme i kontakt med lokalbefolkningen, hvad enten det er en børnehave i Vietnam, bønder i Indien eller et plejehjem i Tibet. Humor og hygge er vigtige elementer i Mortens formidling.

Morten har en baggrund i det danske forsvar, hvor han i godt 10 år gjorde tjeneste, herunder også for FN. Efter forsvaret han haft en erhvervskarriere og arbejdet for både danske og amerikanske firmaer på ledelsesniveau. Privat er han bosat i Sorø med sin hustru, tilsammen har de 6 voksne børn.

Når Morten selv rejser, er det gerne vandreferier, og i 2010 gik han ad Camino de Santiago. Også de store vidder i Norge trækker.

Du kan møde Morten på vores rejser til: Italien, Balkan, Tyskland herunder Berlin & Jordan.