Porto Havn, Portugal
Porto by, Clerigos-tårnet
Porto, stemningsbillede, sporvogn
Porto havn, aften
Porto, vinmarker
Livraria Lello, boghandel, Porto Havn
Huse, Porto
Porto Havn, aften
Vinkælder, Porto
Status:
Udsolgt

Pragtfulde Porto - Storbyferie i portvinens hovedstad

Følg med til Porto, en af de mere ukendte storbyferie-destinationer og oplev denne unikke storby, hvor vi har sørget for et perfekt beliggende hotel midt i det historiske centrum, spændende udflugter, portvinssmagning og god tid på egen hånd.

Vi er indkvarteret ved den store handelsgade, og herfra begynder Porto-eventyret til fods med en byvandring. Porto er særdeles betagende med det pittoreske flodkvarter ved Cais de Ribeira, broerne over Douro samt det historiske centrum med prægtige bygningsværker som Clerigos-tårnet, domkirken og børsen. Derudover fascinerer de imponerende og livlige pladser, der binder byen sammen.

Et besøg i Porto, er ikke fuldendt, før et besøg i et af de berømte portvinshuse i Vila Nova de Gaia. Det gør vi på en aftentur, hvor vi kombinerer rundvisning i de “hellige” haller med smagning og efterfølgende middag i vinhusets restaurant samt en lille overraskelse på vejen tilbage.

Der er også mulighed for at deltage i en dagsudflugt ind i hjertet af Douro-dalen med de fine terrasseskråninger, der er grobund for hele portvin- og bordvinsproduktionen af Douro-vine. Landskabet er fascinerende med Douro-floden, der smyger sig gennem dalen omkring småbyerne. Vi har indlagt et frokoststop på en af de lokale vingårde med en god regional frokost med tilhørende lokale vine.

Nyd fridagene i dit eget tempo til at gå på opdagelse i byen med de mange kulturelle tilbud, mærk stemningen og oplev det lokale liv. Måske er der også plads til at shoppe og prøve nogle spændende kulinariske oplevelser fra det lokale køkken. Uanset hvad, så byder vi velkommen til pragtfulde Porto.

KORT DAGSPROGRAM:
Dag 1: Ankomst Porto via Lissabon. Indkvartering. 
Dag 2: Byvandring i Porto.  Middag på lokal restaurant (M,A)
Dag 3: Fridag. Aftentur til Portvinshus med rundvisning,
            smagning og middag (M,A)
Dag 4-5: Fridage (M)
Dag 6: Udflugt til Douro-dalen med frokost på vingård (M,F)
Dag 7: Hjemrejse via Lissabon (M)


M = Morgenmad F = Frokost A= Aftensmad

Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold. Alle rejsens elementer vil fremgå, såfremt der byttes rundt på programmet.