Klassiske kulturrejse til Peloponnes i Grækenland
Pris fra:
9.995,-
Dage:8
Bestil rejse

ET ÆGTE GRÆSK EVENTYR

Denne rundrejse foregår på autentiske naturskønne Peloponnes, den sydlige del af det græske fastland. En rejse som denne, er milevidt fra den typiske grækenlandsrejse f.eks. til de mere kendte og besøgte græske øer. Her er det ikke masseturisme som dominerer. Peloponnes er dækket af frodige foldebjerge og er, for mange, et uopdaget vidunder og en velbevaret hemmelighed. En fantastisk del af Grækenland der er af en sådan skønhed, at man ikke må forpasse chancen for at opleve den. Landsdelen er spækket med fantastisk natur i form af vidunderskønne kyststrækninger, frodige bjergmassiver indhyllet i den karakteristiske krydrede duft af pinjetræer, vild oregano og timian. Det græske køkken viser sig også fra nye sider. Spændende og velsmagende egnsretter gør, at alle sanser kommer i spil. Peloponnes er desuden uendelig rig på spændende historie og monumenter, fra før stenalderen og frem til i dag med præg af mange forskellige folkeslag.

Vores eventyr gennem 7 vidunderlige regioner begynder i havnebyen Nafplio, hvorfra vi går på historisk opdagelse og besøger nærliggende Epidavros og Mykene. Rejsen fortsætter sydover til en fortryllende afsides liggende skjult fæstningsby som er udgangspunkt for en tur til Mani-halvøen med sine tårnbyer og rå natur samt for besøget på en tidligere byzantinsk højborg. Antikke Olympia kommer vi ikke udenom, før opholdet i en rigtig bjergby og et klosterbesøg. Et minitog tager os gennem smukke bjerge og kløfter tilbage mod kysten og rejsens sidste etape. Athen venter forude som en fabelagtig afslutning.

Rundrejsen foregår ofte i kuperet og ujævnt terræn hvorfor det kræves at man er godt gående for at få det fulde udbytte af rejsen. Husk solhat!

KORT DAGSPROGRAM:


Dag 1: Ankomst Athen. Kørsel til Nafplio
Dag 2: Udflugt til Epidavros, Nafplio og Palamidi fæstningen (M, F)
Dag 3: Mykene og kørsel til Monemvasia (M,F) 
Dag 4: Manis natur og tårnbyer, Aeropolis og grotter(M,F)
Dag 5: Mystras og kørsel mod Olympia (M,F)
Dag 6: Antikke Olympia, kørsel til Kalávryta, Mega Spileo Klostret (M,F)
Dag 7: Togtur gennem Vouraikos-kløften, Korinthkanalen og Athen (M,F)
Dag 8: Byvandring til Akropolis, hjemrejse(M,F)

M = Morgenmad F = Frokost A = Aftensmad