Skip to main content

Førsteklasses krydstogt fra Argentina til Chile via Kap Horn

Krydstogt på fjordene i Chile
Puerto Madryn pingviner i Argentina
Par på krydstogt
Petroue vandfaldet i chile
Tango i Argentina
Santiago i Chile
Punta del este i Uruguay
Punta arenas i chile
Plaza de Armas i Santiago i Chile
Pris fra:
39.995,-
Dage:18
Bestil rejse

Krydstogt fra argentina til chile via kap horn i 2024

Eventyrsejlads langs Sydamerikas naturskønne vandveje

Fra Buenos Aires i Argentina i øst til Santiago i Chile i vest runder du på denne sejlads Sydamerikas sydligste punkt; Kap Horn. Vi starter rejsen i storbyen Buenos Aires. Herfra stævner vi sydover på Atlanterhavssiden, hvor vi undervejs oplever Patagonien og Ildlandet og dets bjergtagende omgivelser. 

Forude venter den chilenske skærgård, hvor du kan glæde dig til at have udsigt til søer, sneklædte vulkaner, gletsjere, skove og varme kilder. Det imponerende Magellan-stræde betager også, og det samme gælder, når du når verdens sydligste by; Ushuaia. Vores skib runder også Sydamerikas sydligste punkt Kap Horn og "verdens ende", hvor Stillehavet og Atlanterhavet mødes. 

Det rige dyreliv giver anledning til at kalde området for "Østkystens Galápagos". Der er mulighed for at se både søløver, pingviner, hvaler samt et utal af fugle. Den sidste del af rejsen nydes på skibet, når vi sejler mod nord på Stillehavssiden op imod byen Santiago.

På én og samme rejse serverer vi den bedste og mest fascinerende måde at opleve og udforske områderne på - nemlig fra et krydstogtskib med dansktalende rejseleder.

Derfor skal du rejse med på vores krydstogt fra Chile til Argentina:

 • Inkluderer byrundtur i Buenos Aires, Valparaiso og Santiago
 • Inkluderer middag med tangoshow
 • Inkluderer udflugt til Ranch
 • Inkluderer førsteklasses krydstogtskib 
 • Inkluderer klassisk drikkepakke, helpension, wifi og drikkepenge ombord
 • Dansktalende rejseleder 

Inkluderet drikkepakke, wifi og helpension ombord

Vi nyder en af de mest naturskønne vandveje i verden, og det gør vi med stil, når vi stiger ombord på vores førsteklasses skib. Her forkæles du med helpension og indvendig kahyt - og ønsker du at opgradere til udvendig- eller balkonkahyt, er der også mulighed for det. Prisen inkluderer skibets klassiske drikkepakke og wifi ombord.

Eventyrlige oplevelser undervejs

Vi har inkluderet fem spændende udflugter på rejsen, og du kan derfor se frem til byrundture i Santiago, Valpariso og Buenos Aires samt en musikalsk oplevelse, når vi i Buenos Aires spiser middag og ser tangoshow. Herudover skal du opleve en ægte argentinsk ranch. 

Undervejs på krydstogtet er der også mulighed for at tage med vores danske rejseleder i land og få et hav af oplevelser i de forskellige havne. Tilkøber du udflugtspakken, skal vi nemlig opleve alt lige fra nationalparker til pingvinkolonier.

Krydstogt med Kulturrejser Europa

Deltager du på et krydstogt med Kulturrejser Europa, er programmets inkluderede udflugter eller mulige tilkøb altid arrangeret specielt til vores gruppe. Det betyder, at vi håndplukker spændende oplevelser i land, som ikke har noget med rederiet at gøre. Kræver udflugterne bus eller lokal guide, er dette også arrangeret eksklusivt for vores gæster.

Kort dagsprogram for krydstogtet fra Argentina til Chile:

Dag 1: Afrejse og ankomst
Dag 2: Buenos Aires og byrundtur (M,F)
Dag 3: Buenos Aires, Argentina, tangoshow og besøg på ranch (M,F,A)
Dag 4: Buenos Aires, afsejling (M,F,A)
Dag 5: Montevideo, Uruguay, mulighed for busrundtur (M,F,A)
Dag 6: Punta del Este, Uruguay, tid på egen hånd (M,F,A)
Dag 7: På havet (M,F,A)
Dag 8: Puerto Madryn, mulighed for at besøge pingvinkoloni (M,F,A)
Dag 9: På havet (M,F,A)
Dag 10: Kap Horn, Chile (M,F,A)
Dag 11: Ushuaia, Argentina, mulighed for at besøge Tierra del Fuego nationalpark (M,F,A)
Dag 12: Punta Arenas, mulighed for byrundtur (M,F,A)
Dag 13: Sejlads ved Magellan-strædet (M,F,A)
Dag 14-15: På havet på vej mod Valparaiso (M,F,A)
Dag 16: Valparaiso, Chile, ankomst (M,A)
Dag 17: Byrundtur i Santiago og hjemrejse (M)
Dag 18: Ankomst

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Programmets tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer.

Information omkring tid på egen hånd og måltider

På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program.
De måltider, der er angivet under det korte dagsprogram, omfatter måltider ombord på skibet, hvor du har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning medmindre andet fremgår af dagsprogrammet.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse

Vi møder vores rejseleder i lufthavnen og er klar til at flyve mod eventyrlige oplevelser. Vi ankommer samme aften lokal tid, og kører direkte til vores hotel i Buenoas Aires, hvor vi kan slappe af og få en god nats søvn, inden morgendagens oplevelser står klar til os.  

Dag 2: Buenos Aires og byrundtur (M,F)

I dag venter der en spændende busrundtur i den mægtige storby. Her kører du forbi byens største seværdigheder og gør nogle stops undervejs.
Glæd dig blandt andet til at se katedralen, teatret og regeringshuset udefra, samt se det farverige og berømte La Boca område. Vi spiser en frokost undervejs, inden vi returnerer til vores hotel, hvor aftenen er til egne oplevelser.  

Buenos Aires farverige gader. Argentina
Billede: Buenos Aires farverige gader.

Dag 3: Buenos Aires, Argentina, tangoshow og besøg på ranch (M,F,A)

Efter morgenmaden skal vi i dag på endnu en spændende udflugt. Vi skal nemlig på besøg på en lokal ranch.
Vi sætter os tilrette i vores bus og kører et stykke uden for Argentinas hovedstad, Buenos Aires. Ved ankomst til ranchen bliver du budt velkommen og kan herefter sætte dig til bords for at nyde de indbagte og velsmagende empanadas. Herefter får du en rundvisning på gården, og så er det tid til lidt lokal underholdning og mulighed for at "lege lidt med". Herefter underholder lokale dansere og musikere, der spiller lokal folkemusik. Der er frokost inkluderet på ranchen, og ved aftenstid kører vi tilbage til hotellet.

Om aftenen kan du glæde dig til endnu en fantastisk oplevelse. Argentina klinger næsten på ordet tango, så det er derfor et must at se et af de populære tango-shows. Vi nyder showet imens vi spiser en middag, og omkring midnatstid returnerer vi igen til vores hotel.  

Dag 4: Buenos Aires, Argentina, afsejling (M,F,A)

Afsejling kl. 18.45
Efter vi har spist morgenmad på hotellet, kører vi ud til vores skib, Celebrity Eclipse, som er vores hjem de næste 12 nætter. Rejselederen vil efter check-in, tage jer med på en rundvisning ombord på skibet.

Dag 5: Montevideo, Uruguay, mulighed for busrundtur (M,F,A)

Ankomst kl. 08:00 - afsejling kl. 18:00
Omringet af vidtstrakte marker med store ranches ligger Uruguays charmerende hovedstad, Montevideo, på den nordlige kyst af floden Río de la Plata. Byen vrimler med udendørs caféer på europæisk inspirerede pladser, kunstgallerier, teatre og museer. Det berømte Museo de Gaucho giver et fascinerende indblik i en sydamerikansk cowboys hverdag. Den gamle bydel har et væld af arkitektur fra den spanske kolonitid og gamle historiske bygninger, og langs havnefronten finder du utallige dejlige sandstrande.


Billede: Montevideo.

Ved køb af udflugtspakken tager vi i dag på en ca. tre timers busrundtur i Montevideo med forskellige fotostops undervejs.

Dag 6: Punta Del Este, Uruguay, tid til egne oplevelser (M,F,A)

Ankomst kl. 08:00 - afsejling kl. 17:00
I dag ankommer du til Uruguay og Punta del Este. Byen er om sommeren et yndet tilholdssted for kendte politikere, filmstjerner og andre berømtheder. Overdådig og prangende arkitektur, imponerende herskabsvillaer og prominente bygninger står side om side. Byen har en lang uberørt kyststrækning med gode strande. La Brava-stranden er et paradis for surfere, mens La Mansa-stranden er mere rolig. Dagen er til egne oplevelser og skibets tenderbåde sejler jævnligt til og fra land og skib.


Billede: Puenta del Este.

Dag 7: På havet

Det er i dag tid til at slappe af på skibet og fordøje de oplevelser, som vi indtil videre har haft på rejsen. Rejselederen vil samle gruppen og arrangere aktiviteter og foredrag, som alle kan deltage i, ligesom det er muligt at benytte skibets mange faciliteter.

Dag 8: Puerto Madryn, Argentina, mulighed for at besøge pingvinkoloni (M,F,A)

Ankomst kl. 08:00 - afsejling kl. 17:00
Argentinske Puerto Madryn er porten til Patagonien, og det omkringliggende rige dyreliv med søløver, søelefanter, pingviner og hvaler har givet området tilnavnet ”Østkystens Galápagos”. Walisiske indvandrere grundlagde i 1880’erne Puerto Madryn, og de har siden sat deres keltiske præg på en af de hurtigt voksende byer i Patagonien. Her findes både traditionelle antikke huse og en lang smuk strandpromenade.

Har du tilkøbt udflugtspakken, tager vi i dag på en heldagsudflugt (inkl. frokostboks) og køretur langs Patagoniens stepper og de betagende kystområder. Vi ender ved pingvinkolonien i naturreservatet Punta Tombo. Punta Tombo imponerer med millionvis af flora og fauna - og så er det blandt andet hjemsted for tusindvis af de små Magellanic pingviner. Vi får pingvinerne at se på tæt hold og går en tur i området, inden vi returnerer til skibet.


Billede: Pingviner, Puerto Madryn.

Dag 9: På havet (M,F,A)

I dag er vi på havet, og du har mulighed for at deltage i skibets egne aktiviteter, læse en god bog, nyde soldækket, tage en tur i spaen eller noget helt andet? Mulighederne er mange – du sætter selv tempoet for dagen.

Dag 10: Sejlads rundt om Kap Horn, Chile (M,F,A)

Kl. 16:00 - kl. 18:00
At runde Kap Horn, hvor Stillehavet og Atlanterhavet mødes, er stadig den ultimative præstation for enhver sejler. Ingen andre steder i verden har førhen forlist så mange skibe og taget modige sømænds liv, som her. Udfordringen var stor, og belønningen var det størst tænkelige - nemlig ære. Nogle kalder det derfor for søfartens bestigning af Mount Everest. Hør skibets egen naturforsker fortælle om økosystemerne og dyrelivet her, mens du trygt om bord på Celebrity Eclipse runder Sydamerikas sydligste punkt.

Dag 11: Ushuaia, Argentina - mulighed for at besøge Tierra del Fuego nationalpark (M,F,A)

Ankomst kl. 07:00 - afsejling kl. 17:00
Vi ankommer i dag til Argentina og verdens sydligste by, Ushuaia. Byen har bjerge til tre sider og vender ud mod Beagle-strædet, hvor Charles Darwin i 1832 mødte de nu uddøde Yahgan-indianere. I denne øde og vindblæste del af verden er landskabet og dyrelivet imponerende. I starten af det 20. århundrede var Ushuaia et fængsel for politiske fanger og stærkt kriminelle. Fangerne havde blandt andet til opgave at bygge verdens sydligste jernbane, som forbandt fængslet med skoven og nationalparken, og det er stadig muligt at køre med ”Tren del Fin del Mundo” – ”Toget til Verdens Ende”.

Har du købt udflugtspakken, så kan du godt glæde - for i dag skal du besøge nationalparken Tierra del Fuego. Efter at have sejlet med skibets tenderbåde i land, venter vores bus, der skal køre os til nationalparken, der ligger lidt uden for Ushuaia. Tierra del Fuego (nationalparken) byder på storslåede bøgeskove, smukke høje bjerge, bundløse sumpe og krystalklare søer. Naturen er smuk, luften er ren og her er et imponerende fugleliv.


Billede: Nationalparken Tierra del Fuego. 

Dag 12: Punta Arenas, mulighed for byrundtur (M,F,A)

Ankomst kl. 09:00 - afsejling kl. 18:30
Godt gemt væk i en smal dal mellem de imponerende Andesbjerge og Magellanstrædet ligger chilenske Punta Arenas – helt isoleret fra det øvrige Chile. I dag er Punta Arenas et større marinecenter og forsyningsbase for arktiske ekspeditioner.

Har du tilkøbt udflugtspakken, tager vi skibets tenderbåde i land og starter dagen med sightseeing i Punta Arenas. Her besøger du blandt andet det historiske Maggiorino museum samt udsigtspunktet Cerro la Cruz, hvor du kan nyde udsigten over byen og Ildlandet. Du er tilbage på skibet til at kunne spise en frokost ombord.


Billede: Punta Arenas. 

Dag 13: Sejlads ved Magellanstrædet (M,F,A)

I dag sejler vi ved det imponerende Magellanstræde for at nå frem først til Chiles sydligste by; Punta Arenas. Navnet på strædet har den fået efter den ambitiøse portugisiske sømand og opdagelsesrejsende Ferdinand Magellan, der opdagede det i år 1520. Strædet, der strækker sig over 600 km, havde især sin storhed før Panamakanalen blev bygget. Mange skibe runder dog fortsat Sydamerikas spids.

Dag 14-15: På havet (M,F,A)

Glæd dig til en afslappende dag på havet. Celebrity Eclipse er et fantastisk skib og giver adgang til massere af faciliteter, restauranter og underholdning af høj kvalitet. Vores rejseleder sørger undervejs for fælles foredrag om relevante emner for denne rejse.

Dag 16: Ankomst San Antonio og byrundtur i Valparaiso, Chile samt afskedsmiddag (M,A)

Ankomst kl. 05:00
Vi er nu ankommet til San Antonio i Chile, der er placeret sydvest i Sydamerika - mellem Andesbjergene og Stillehavet. Chile grænser op til Peru, Argentina og Bolivia og byder på en utrolig diversitet, hvad angår natur og kultur.

Vi tjekker ud fra skibet og går samlet fra borde til vores bus. På turen til Santiago, gør vi et stop i byen Valparaiso. Her besøger vi ”Havernes By” Viña del Mar efterfulgt af en byrundtur i Valparaiso. Byrundturen bringer dig forbi den afdøde chilenske poet og nobelprisvinder Pablo Nerudas hus, La Sebastiana. Huset fungerer i dag som museum, og udover det poetiske vingesus byder det på en spektakulær udsigt over byen og havet. Vi går herefter en tur ned til havnepromenaden, hvor du blandt andet skal opleve de mange farverige huse. Turen slutter på Plaza Sotomayor.

Vi kører nu videre mod vores hotel i Santiago. Efter indtjekningen på hotellet tager vi ud og får en middag i hinandens selskab på en god restuarant. 

Dag 17: Santiago, Chile, byrundtur og hjemrejse (M)

I dag vågner vi tæt ved Chiles hovedstad, Santiago de Chile. På hotellet spiser vi en god morgenmad, inden vi kører på byrundtur i den charmerende storby. Du skal blandt andet forbi regeringspaladset og byens hovedtorv, Plaza de Armas, samt se det lille Santa Lucia-bjerg, hvor spanierne grundlagde byen i 1541 efter erobringen i 1540. Turen går også over byens bro og Mapocho-floden, hvorefter du kommer til foden af det lille bjerg San Cristóbal. Her har du mulighed for at gå til bakketoppen, hvor byrundturen slutter af med en smuk udsigt over byen.


Billede: Santiago by. 

Efter byrundturen, bliver vi kørt til lufthavnen, hvor vores fly venter.

Dag 18: Ankomst

Du ankommer i dag til Danmark efter en spændende og oplevelsesrig rejse.

 

Kort

Kort over rundrejsen i Sydamerika

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse


Se den aktuelle vejrudsigt i Santiago på dmi.dk her

Vejret i Santiago

Vejret i Punta Arenas

Vejret i Buenos Aires

Praktiske oplysninger

Pas og visum
Som dansk statsborger får man automatisk 90 dage visumfri ophold ved ankomst til både Chile og Argentina.

Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejsedato.

Tidsforskel
I januar er tidsforskellen i forhold til Danmark:
Chile: - 5 timer
Argentina: - 4 timer

Valuta
Valutaen på denne rejse vil hovedsageligt være amerikanske dollars (USD), som er den valuta der afregnes i på skibet. Både i Chile og Argentina kan der anvendes USD eller veksles til lokal valuta, såfremt det skulle være nødvendigt.
Både på skibet og hotellet samt i de fleste større forretninger/restauranter kan der anvendes gængse internationale kreditkort.

Vaccination
Vi anbefaler altid at søge vejledning hos egen læge, når det gælder rådgivning omkring vaccinationer.

Forsikring
Det gule og blå sygesikringsbevis gælder ikke på denne rejse. Det er en betingelse fra Kulturrejser Europas side, at deltagerne har en gyldig rejseforsikring, for at kunne rejse med til Sydamerika. Du kan ved bestilling af rejser hos Kulturrejser Europa tilkøbe såvel rejse- som afbestillingsforsikring via vores samarbejdspartner Gouda Rejseforsikring. 

Vær opmærksom på at denne rejse kan have en værdi der kan overstige sumbegrænsningen på din afbestillingsforsikring. Hos Gouda er sumbegrænsningen 30.000 kr. pr. person på årsrejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring med verdensdækning. Kontakt os gerne for mere information.

El
Chile bruger 220 v. Stikdåserne kan variere i forhold til danske stik og det anbefales at medbringe et adaptersæt. Ombord på skibet er det ikke nødvendig med adaptor.

Drikkepenge
Det er kutyme at give drikkepenge på restaurationer på land, samt til vores chauffør og lokale guider.

Mad og drikke på rejsen
På denne rejse er der inkluderet morgenmad på hotellerne, en middag med tangoshow i Buenos Aires samt en afskedsmiddag i Chile.
Herudover har vi helpension ombord på skibet, hvor der serveres mad døgnet rundt. Rejsen inkluderer også skibets klassiske drikkepakke med rederiets udvalgte: øl, drinks, juice, speciallavet kaffe, sodavand og vin pr. glas.
På land anbefaler vi, at man ikke drikker vandet, men i stedet køber vand på flaske.

Transport på rejsen
På denne rundrejse har vi vores egen bus til rådighed på udflugterne, og når vi kører til/fra hotel, skib eller lufthavn.

Fysisk formåen
Rejsen er ikke egnet til gæster med rollatorer og gangbesvær. Der må forventes flere aktiviteter, hvor vi går en del.

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
28/2 - 15/3Se rejsetider KøbenhavnFørsteklasses krydstogt fra Argentina til Chile via Kap Horn - 18 dage39.995,-Bestil

Rejsens pris inkluderer:

 • Fly t/r
 • Tre nætter på hotel i Buenos Aires inkl. morgenmad
 • En nat på hotel i Santiago de Chile inkl. morgenmad
 • 12 nætter i indvendig kahyt 4* Celebrity Eclipse
 • Klassisk drikkepakke og wifi ombord på skibet
 • Helpension ombord på skibet
 • Drikkepenge ombord på skibet
 • Byrundture i Santiago, Valpariso og Buenos Aires
 • Tangoshow med middag i Buenos Aires
 • Besøg på Ranch i Argentina
 • Afskedsmiddag
 • Transport ifølge program
 • Dansktalende rejseleder under hele rejsen

*Den klassiske drikkepakke inkluderer rederiets udvalgte: øl, drinks, juice, speciallavet kaffe, sodavand og vin pr. glas. Specifikationen tildeles ved ankomst til skibet.
*Wifi er tilgængelig ved almen brug

Tilkøb/tillæg:

 • Udvendig kahyt/dobbeltværelse, kr. 3.495 pr. person
 • Balkonkahyt/dobbeltværelse, kr. 4.495 pr. person
 • Indvendig kahyt til eget brug/enkeltværelse, kr. 17.995
 • Udvendig kahyt til eget brug/enkeltværelse, kr. 24.995
 • Balkonkahyt til eget brug/enkeltværelse, kr. 26.995


Udflugtspakke, kr. 4.995 pr. person

Udflugtspakken er altid sammen med vores dansktalende rejseleder og inkluderer på denne rejse følgende:

 • Busrundtur i Montevideo
 • Besøg ved naturreservatet Punta Tombo og pingvinkoloni
 • Besøg Tierra del Fuego nationalpark
 • Byrundtur i Punta Arenas

Rejsens pris inkluderer ikke:

 • Kahyttillæg
 • Udflugtspakke
 • Eventuelle drikkepenge til lokalguider, beregn ca. 70 USD pr. person ved køb af udflugtspakke
 • Rejse- og afbestillingsforsikring*
 • Administrationsgebyr, kr. 95 pr. person

 

*Vær opmærksom på at denne rejse har en værdi, der kan overstige sumbegrænsningen på din afbestillingsforsikring. Hos Gouda er sumbegrænsningen 30.000 kr. pr. person på årsrejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring med verdensdækning.

Hotel

Se andre populære rejser her