Skip to main content

rejser til Australien

Rejs med Kulturrejser Europa til verdens måske mest mangfoldige land - Australien. Sammen med vores danske rejseleder, venter der os et fantastisk og gæstfrit folkefærd, når vi rejser om på den anden side af jorden.

Australien byder på en bred vifte af imponerende højdepunkter, og på vores rejser kombinerer vi landets spændende kultur og historie med smukke naturoplevelser og et rigt dyreliv.

Den store rundrejse

Rejs med på rundrejse gennem fem stater og besøg Australiens mest kendte byer; Sydney med det ikoniske operahus, Melbourne, Adelaide og Cairns og lad dig betage at de imponerende naturvidundere, når vi på ruten kommer forbi Ayers Rock, Great Barrier Reef og De 12 Apostle.   

Krydstogter - bl.a. i kombination med New Zealand

Med Kulturrejser Europa har du også mulighed for at opleve Australien fra vandsiden på et krydstogt langs den smukke østkyst, eller du kan opleve Australien i kombination med naturskønne New Zealand.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Australien og New Zealand på første klasse

19 dage Fra 39.995,-
Krydstogtrejse til New Zealand og Australien

Krydstogt fra Australien til New Zealand 19 dages oplevelsesrigt krydstogt inklusive balkonkahyt og klassisk drikkepakke - Nu har du chancen for at opleve både Australien og New Zealand i én og samme rejse på vores førsteklasses krydstogt til landene "Down Under". Derfor skal du rejse med os på krydstogt til Australien og New Zealand: Du får spændende udflugter arrangeret specielt til vores gruppe Inkluderer balkonkahyt, helpension og drikkepenge ombord Klass...Læs mere om rejsen til Australien og New Zealand