Skip to main content

Rejser til Australien

Krydstogtrejser til Australien og New Zealand

Rejs med Kulturrejser Europa til verdens måske mest mangfoldige land - Australien. Sammen med vores danske rejseleder, venter der os et fantastisk og gæstfrit folkefærd, når vi rejser om på den anden side af jorden.

Australien byder på en bred vifte af imponerende højdepunkter, hvor vi kombinerer landets spændende kultur og historie med smukke naturoplevelser og et rigt dyreliv.

Med Kulturrejser Europa har du mulighed for at opleve Australien på en krydstogt langs den smukke østkyst, eller du kan opleve Australien i kombination med naturskønne New Zealand på vores krydstogtsnyhed i 2019.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt
Krydstogtrejse til New Zealand og Australien

Australien og New Zealand på første klasse

Krydstogt fra Australien til New Zealand - - 19 dages oplevelsesrigt krydstogt inklusive balkonkahyt og klassisk drikkepakke Nu har du chancen for at opleve både Australien og New Zealand i én og samme rejse på vores førsteklasses krydst...

Operahuset i Sydney, Australien

Drømmekrydstogt Down Under

Australien - førsteklasses krydstogt med dansk rejseleder - Dette enestående krydstogt i Australien kan med al rimelighed kun betegnes som en drømmerejse. Her forenes komfort og kvalitet i en rejse der er rig på store oplevelser, både til...