Pris fra:
9.995,-
Dage:22
Bestil rejse

LANGTIDSFERIE I Andalusien - SOL, kultur og natur

AFREJSER I PERIODEN JANUAR - MARTS 2019 BLIVER LAGT TIL SALG ULTIMO APRIL/PRIMO MAJ 2018

Midt i den kolde og mørke vintertid i Danmark, tilbyder vi 3 ugers ferie i et varmere klima, med længere og lysere dage. Vi kan med glæde meddele at vi er tilbage på vores eftertragtede og savnede hotel Sol Don Pedro, som igennem det seneste år har gennemgået en større renovering. Med beliggenhed ved Bajondillo stranden i Torremolinos og strålende faciliteter på hotellet, har vi et godt udgangspunkt for oplevelser i og omkring den populære kystby. Vi har igen rystet posen, og fundet nye udflugtsmål, og har gjort opholdet bekvemt med halvpension. Så det eneste, du skal tænke på, er at suge til dig af varmen, solen og de mange oplevelser.

Derfor skal du rejse med os på langtidsferie i Andalusien:

  • Direkte fly fra København og Aalborg til Málaga
  • Vi bor på Sol Don Pedro i Torremolinos
  • Udflugt til Málaga og besøg i Picassos barndomshjem. 
  • Udflugt til Antequera inkl. besøg i Dolmenes
  • Mulighed for tilkøbsudflugter, bl.a. vandring på Kongestien.
  • Dansktalende rejseleder

Vi gentager successen med en udflugt til Solkystens storby Málaga, hvor vi ud over en byrundtur, skal besøge huset hvor Picasso blev født. Herudover drager vi sammen med vores dansktalende rejseleder på opdagelse i Andalusien, og besøger den charmerende by Antequera, med tilnavnet ”Andalusiens hjerte”. Her oplever vi områdets arkæologiske skat Los Dolmenes og får en panorama udsigt over Naturparken El Torcal.

Ud over de to inkluderede udflugter er det er også muligt at tilkøbe vores to ekstraudflugter.

Hvad med en tur til Marbella, som er blandt kystens største turistmagneter. Marbella er ikke kun er glamour og luksus, men også en smuk og gammel by i klassisk Andalusisk stil. Her er smalle gader, hvidkalkede huse og blomsterrige balkoner. Som kontrast hertil besøger vi også  Marbellas verdensberømte lystbådehavne, Puerto Banus.

Er I glade for at bevæge jer og komme ud og bruge benene imens I nyder den friske luft og smukke natur, så tilbyder vi tilkøbsudflugten til  Caminito del Rey  -den nyligt renoverede og genåbnede kongesti
Vi har længe haft æren af at tilbyde denne vandretur på en af vores vandrerejser, og den er så eftertragtet og vel omtalt at vi nu også gerne vil tilbyde den som tilkøb på vores langtidsferie. 

Ud over det planlagte program er der god tid til at opleve Andalusiens mange skatte på egen hånd. Vores rejseleder være behjælpelig med vejledning til aktiviteter på egen hånd og tilbyde små ekstra udflugter afhængig af interesse og perioden. Bl.a. vil der i december måned være mulighed for en ekstra udflugt for at se det store jule lysshow på Calle Larios i det centrale Malaga.

Kort dagsprogram for langtidsferie Andalusien:

Dag 1: Ankomst til Málaga og transport til hotellet i Torremolinos(A)
Dag 2-3: Fridage til egne oplevelser (M,A)
Dag 4: Udflugt til Málaga med besøg i Picassos barndomshjem(M,F,A)
Dag 5-6: Fridage til egne oplevelser (M,A)
Dag 7: Fridag el. ekstra udflugt til Marbella og Puerto Banus (M,A)
Dag 8 - 10: Fridage til egne oplevelser (M,A)
Dag 11: Fridag el. ekstra udflugt med vandring på Kongestien(M,A)
Dag 12 - 13: Fridage til egne oplevelser (M,A)
Dag 14: Udflugt til Antequera(M,F,A)
Dag 15-21: Fridage til egne oplevelser (M,A)
Dag 22: Hjemrejse (M)

M= Morgenmad F= Frokost A= Aftensmad
 

Vi gør opmærksom på, at dagsprogrammets rækkefølge er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer.