Skip to main content

Rejser til Singapore

Krydstogtrejser fra Singapore

Den lille østat Singapore er en smeltedigel af forskellige kulturer, og den tidligere britiske koloni er i dag et fremgangsrigt og velstående land. Singapore er en af verdens mest travle havne, og her i et af Asiens største knudpunkter kan du opleve regnskov side om side med den mest moderne arkitektur, store shoppingcentre samt gastronomi i verdensklasse.

Singapores glasbeklædte skyskrabere giver byen en imponerende skyline, og i skarp kontrast til den moderne metropol præges bybilledet også af flotte gamle bygninger fra kolonitiden og kulturelle bykvarterer som Chinatown og Litte India med pyntede farverige huse og summende markeder.

Singapores pulserende byliv og spændende kulturelle gøre det til den ideelle destination at starte et kulturfyldt krydstogt til den orientalske verden og østens mystik.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Førsteklasses krydstogt til fire orientalske verdener

17 dage Fra 28.995,-
Krydstogt i Asien

Krydstogt i Asien med stop i Singapore, Thailand, Vietnam og Hong Kong 17 dages oplevelsesrigt krydstogt inklusiv udvendig kahyt og klassisk drikkepakke - Sejl med på denne spændende sejlads der bringer dig til fire orientalske verdener. Fra Singapore i syd til Hong Kong i nord, venter der spændende oplevelser i land, når du besøger det tidligere thailandske Siamrige og det forhenværende franske Indokina i Vietnam. Derfor skal du rejse med os på krydstogt i Asien:...Læs mere om krydstogtet