Indgangen til Hotel Saint Petersburg, Rusland

Saint Petersburg Hotel

Saint Petersburg Hotel er et stort og velfungerende hotel med en central beliggenhed tæt på Neva-floden i Skt. Petersborg. Herfra er der kun ca. 1,4 km til den enorme Peter-Paul-fæstning på Zayachii Ostrov øen på Neva-floden. Her ligger den imponerende katedral, hvor zarfamilierne ligger begravet, herunder også danske kejserinde Dagmar. Krydser du floden, har du ikke langt til hverken Marmorpaladset eller Eremitagen. Det er således let at udforske flere af byens største seværdigheder på egen hånd, når du bor på Saint Petersburg Hotel. 

Hotellets buffetrestaurant, Panoramic Restaurant Bering, serverer et stort udvalg af russiske og internationale retter. På hotellets øverste etage ligger a la carte restauranten, La Vue Rooftop Restaurant, hvorfra der er en imponerende udsigt over Neva-floden, og lobbybaren frister med snacks og forfriskende drikkevarer 24 timer i døgnet.

Saint Petersburg Hotel har 554 komfortabelt indrettede værelser, hvoraf flere har udsigt over Neva-floden. Værelserne har alle TV, minikøleskab, elkedel, aircondition, gratis wifi og et veludstyret badeværelse med hårtørrer. 

Saint Petersburg Hotel
5/2 Pirogovskaya Embankment
Saint Petersburg, 194044
Russia

Du kan læse mere om hotellet på deres hjemmeside

Fakta og faciliteter

Antal værelser 554
Reception Ja
24 timers service Ja
Elevator Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
El-kedel Ja
Trådløst internet Gratis wi-fi
TV Ja
Telefon Ja
Køleskab/Minibar Ja
Air condition Ja
Hårtørrer Ja
Roomservice Ja

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
2/10 - 6/10Se flytider KøbenhavnSkt. Petersborg - Ruslands kulturelle hovedstad
NYHED!
6.495,-Bestil