Skip to main content
MS Fidelio, Donau
Kompetent barpersonale på MS Fidelio, Donau
Kompetent barpersonale på MS Fidelio, Donau
Kahyt med to enkeltmandssenge på MS Fidelio, Donau
Kahyt med to enkeltmandssenge på MS Fidelio, Donau
MS Fidelio, Donau
Kort over MS Fidelio, Donau
Buffet på MS Fidelio, Donau
Loungeområde på MS Fidelio, Donau

MS Fidelio

På denne rejse sejler vi med det 3+* skib MS Fidelio.
Det familiære og hyggelige skib har plads til 148 gæster ombord fordelt på 72 kahytter og med skibets længde på 110 meter og bredde på 11,4 meter er der god plads på de hyggelige fællesområder.

På lower dæk finder du kahytter samt wellness område med fitnessrum og sauna. På main dæk finder du kahytter, reception og restaurant. På upper dæk finder du kahytter samt restaurant og panoramalounge. Øverst på skibet findes soldækket med skibets pool (ikke opvarmet), samt udendørs siddeområder.  Kahytterne er ca. 14m og alle med eget toilet og bad og med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, hårtørrer, tv og telefon. Kahytterne på lower dæk er med et mindre vindue (kan ikke åbnes) og kahytterne på middle og upper dæk er med større vindue, der kan åbnes.

På denne sejlads kan der, udover helpension, blandt andet nydes godt af live-musik i baren hver aften. Priser på drikkevarer forefindes ved ankomst ved barområdet, og det er muligt at tilkøbe forskellige drikkepakker til hele rejsen.

Rederiet kategoriserer skibet som værende 4*. Da det efter vores mening kan fremstå lettere slidt i kahytten op i visse dele af fællesområderne, vil vi tillade os at kategorisere det som et 3+ skib.

Rygning ombord: Det er tilladt af ryge udendørs og på øverste dæk (sun deck).

Drikkepenge til personale på skibet: Det er frivilligt om man ønsker at give drikkepenge til personalet på skibet. Kutyme på denne sejlads er i alt ca. 50 euro pr. rejsende.

Betaling ombord: Alle køb ombord, noteres med kahytsnummer. Dagen inden afrejse afregnes alle køb i euro. Der kan betales med kontanter (euro) samt visakort. Det er ikke muligt at veksle valuta ombord.

Praktiske forhold: Vi gør opmærksom på, at der ikke tillades kørestol ombord på skibet.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Skibets kapacitet 148
Skibets bygge/ombygningsår Renoveret 2012
Antal værelser 72
Reception Ja
Bar Ja
Fitnessrum Ja
TV Ja
Telefon Ja
Sauna Ja
Air condition Ja
Hårtørrer Ja