Flodkrydstogtskibet på krydstogtet til Donau
Pris fra:
9.995,-
Dage:8
Bestil rejse

Donaufloden på første klasse


Nu udbyder Kulturrejser Europa, et skønt krydstogt på Donaufloden spækket med komfort, god mad og store kulturelle oplevelser. Vi besøger hele 3 lande og 3 hovedstæder, når vi anløber Wien i Østrig, Bratislava i Slovakiet og Budapest i Ungarn.  Vi oplever desuden Donau-deltaets smukke natur i Melk & Dürnstein, samt Linz og Esztergom.

4* Krydstogtskib

"MS Bellejour" er et moderne og lækre skib som rummer op til 180 passagerer. I rejsens pris er inkluderet helpension, som serveres i skibets nydelige restaurant. Skibets øvrige gode faciliteter tæller soldæk, bibliotek, og sauna. Kahytterne er moderne og rummelige med havudsigt, og mod tillæg vælge at bo i skibets superior kahyt eller deluxe kahyt.

Man kan tilkøbe en udflugtspakke hjemmefra, og så er man i godt selskab med vores dansktalende rejseleder, hvad enten det er byvandring eller sightseeing med bus. Alternativt kan man selvfølgelig udforske de spændende anløbshavne på egen hånd og i eget tempo.


Kort dagsprogram:
Dag 1: Ankomst Wien samt indkvartering på skib (A)
Dag 2: Mulighed for byrundtur i Wien samt afsejling (M, F, A)
Dag 3: Dürnstein og Melk, samt mulighed for udflugt til Stift Melk klosteret (M, F, A)
Dag 4: Linz og tid på egen hånd (M, F, A)
Dag 5: Bratislava og mulighed for byvandring. (M, F, A)
Dag 6: Budapest samt mulighed for byrundtur. (M, F, A)
Dag 7: Esztergom (M, F, A)
Dag 8: Ankomst Wien og hjemrejse (M)

M = Morgenmad F = Frokost A = Aftensmad

*Ovenstående tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer.
Ud over eventuel tilkøbt udflugtspakke iflg. program, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program. De måltider der er angivet under det korte dagsprogram omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet jf. program. Øvrige måltider vil være på egen bekostning med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.