Vinmarker i Toscana
San Francesco basilika Asissi
Umbrien
Restaurant, Toscana og Umbrien
Vinmarker i Toscana
Civitá di Bagnoregio, den døende by, Italien
Vinstokke og vinkælder, Toscana, Italien
Kunst, Toscana og Umbrien
Bygningsværker, Toscana og Umbrien
Pris fra:
7.995,-
Dage:8
Bestil rejse

Kulturrejse til Umbrien samt det bedste af Toscana

Billedskøn natur, kunst i verdensklasse og en sand hotelperle. På denne rejse kombinerer vi det uspolerede grønne Umbrien med Toscanas bølgende landskab i en herlig blanding af berømte seværdigheder og italiensk livskvalitet. Midt i det uopdagede Umbrien, i den lille middelalderby Città della Pieve, ligger det meget charmerende hotel Vannucci. En tidligere herskabsvilla indrettet med kun 30 værelser. Det ene af byens kun to hoteller, og dermed et fantastisk udgangspunkt, når du gerne vil opleve det italienske hverdagsliv og spændende lokale restauranter.

Efter den gode morgenmadsbuffet på hotellet, tager vi på opdagelse i de åndeløse smukke landskaber. Vi nyder bl.a. Signorellis verdensberømte fresker i Orvieto og forkæler os selv med en hel dag i Toscanas smukkeste naturområde Val d’Orcia - som iøvrigt er med på UNESCO’s verdensarvsliste.

Toscana kan noget med vin, og i Montalcino smager vi derfor den berømte Brunello-vin. Samme dag besøger vi også pavebyen Pienza. Et højdepunkt er Assisi, der er kendt som den hellige Frans’ hjemby. I selskab med en af byens munke besøger vi den berømte kirke og hører den spændende historie. På den ene ekstraudflugt til Umbriens ”hovedstad” Perugia, besøger vi bl.a. den hyggelige middelalder-bymidte, hovedstrøget Corso Vannuzzi og den etruskiske port, samt spiser en herlig italiensk frokost. Middeladerbyen Siena er også en mulig ekstraudflugt. Her møder vi en inspirerende dansk lokalguide, der fortæller om byens mange hemmeligheder, og giver os god tid på egen hånd til at udforske den smukke domkirke, de snoede gader og den berømte muslingeformede rådhusplads.

Dette er rejsen for dig, der sætter pris på en kulturrejse med tid til fordybelse i de byer vi besøger samt et hotelophold med et ekstra drys af "La Dolce Vita".

KORT DAGSPROGRAM:

Dag 1: København-Rom, kørsel til Citta della Pieve og indkvartering (A)
Dag 2: Udflugt til Orvieto  (M)
Dag 3: Ekstraudflugt til Perugia med frokost (M,(F))
Dag 4: Udflugt til Assisi (M)
Dag 5: Fridag (M)
Dag 6: Ekstraudflugt til middelalderbyen Siena (M) 
Dag 7: Udflugt til Pienza og Montalcino m. vinsmagning (M)
Dag 8: Hjemrejse (M)

M = morgenmad    A = Aftensmad

NB! Dagsprogrammet er vejledende, og udflugterne afvikles måske i en anden rækkefølge pga. lokale forhold. Det endelige dagsprograms opsætning oplyses ved ankomst til destinationen.