Skip to main content

REJSER TIL ISRAEL

Den kristne kulturarv har sine rødder i Det Hellige Land og Israel har en masse kulturoplevelser samlet under den gyldne sol. Israel er på én og samme tid både en ny og moderne stat, men også hjemsted for tusindårs historie og nogle af verdensreligionernes mest hellige steder. 

Israel har rigtig meget at byde på, og på en rundrejse kan du opleve alt fra interessante antikke ruiner, hypermoderne byer til Jerusalems magi med forskelligartede samfund og berømte seværdigheder. Mødet med de kulturelle og religiøse højborge samt den smukke og utroligt varierede natur, fra det frodige højland i nord til de imponerende klippeørkener i syd og det fascinerende Døde Hav vil give dig uforglemmelige rejseoplevelser. 

Tag med Kulturrejser Europa til 'Det Hellige Land' og mærk det historiske vingesus og de mange spændende kulturelle facetter.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Den store Kulturodyssé

Krydstogt i Middelhavet- 11 oplevelsesrige dage - Oplev et uforglemmeligt krydstogt i Middelhavet med vores 11-dages rejse fyldt med spændende aktiviteter og besøg i fire fantastiske lande og byer. På dette krydstogt vil du have mulighed...

11 dage Fra 18.995,- Læs mere om Kulturodyséen
Israel ferie, Israel rejse, jerusalem, alaqsa moske, søjler

Kulturrundrejse i Det Hellige Land

Rundrejse i Israel En rejse af bibelske dimensioner - Den kristne kulturarv, vi kender herhjemme, har sine rødder og oprindelse netop her i Det Hellige Land. Området, som i dag overvejende udgør den moderne stat Israel*, har...