Skip to main content

rEJSER TIL ISRAEL

Den kristne kulturarv har sine rødder i Det Hellige Land og Israel har en masse kulturoplevelser samlet under den gyldne sol. Israel er på én og samme tid både en ny og moderne stat, men også hjemsted for tusindårs historie og nogle af verdensreligionernes mest hellige steder. 

Israel har rigtig meget at byde på, og på en rundrejse kan du opleve alt fra interessante antikke ruiner, hypermoderne byer til Jerusalems magi med forskelligartede samfund og berømte seværdigheder. Mødet med de kulturelle og religiøse højborge samt den smukke og utroligt varierede natur, fra det frodige højland i nord til de imponerende klippeørkener i syd og det fascinerende Døde Hav vil give dig uforglemmelige rejseoplevelser. 

Tag med Kulturrejser Europa til 'Det Hellige Land' og mærk det historiske vingesus og de mange spændende kulturelle facetter.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Kulturrundrejse i Det Hellige Land

8 dage Fra 13.995,-
Israel ferie, Israel rejse, jerusalem, alaqsa moske, søjler

Rundrejse i Israel En rejse af bibelske dimensioner - Den kristne kulturarv, vi kender herhjemme, har sine rødder og oprindelse netop her i Det Hellige Land. Området, som i dag overvejende udgør den moderne stat Israel*, har en turbulent historie og har gennem historien været eftertragtet og præget af forskellige folkeslag, magthavere og religioner. På denne rejse vil man derfor om noget sted mærke det historiske vingesus og opleve et utal af spændende kulturelle facett...Læs mere om rundrejsen i Israel