Skip to main content

REJSER TIL ISRAEL

Den kristne kulturarv har sine rødder i Det Hellige Land, og Israel har en masse kulturoplevelser samlet under den gyldne sol. Israel er på én og samme tid både en ny og moderne stat, men også hjemsted for tusinder års historie og nogle af verdensreligionernes mest hellige steder.

Israel – en rejse for livet

Israel har utrolig meget at byde på, og på en rundrejse kan du opleve alt fra interessante antikke ruiner, hypermoderne byer til Jerusalems magi med forskelligartede samfund og berømte seværdigheder. Mødet med de kulturelle og religiøse højborge samt den smukke og utroligt varierede natur vil give dig uforglemmelige rejseoplevelser. Glæd dig især til at opleve kontrasterne mellem det frodige højland i nord til de imponerende klippeørkener i syd og det fascinerende Døde Hav.

Rejs til Israel med Kulturrejser Europa

Tag med Kulturrejser Europa til 'Det Hellige Land', og mærk det historiske vingesus og de mange spændende kulturelle facetter. Du vælger selv, om du ønsker en komplet rundrejse i Israel og på den måde komme med helt ind bag facaden, eller om du vil lade dit besøg i Det Hellige Land være en del af en større rejse, hvor du også besøger øvrige lande i Middelhavet – med krydstogtskib. Uanset om du gør ophold i Israel i kortere eller længere tid, tør vi dog godt gætte på, at du vil ønske at komme tilbage igen – snart.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Kulturrundrejse i Det Hellige Land

8 dage Fra 15.995,-
Israel ferie, Israel rejse, jerusalem, alaqsa moske, søjler

Rundrejse i Israel En rejse af bibelske dimensioner - Den kristne kulturarv, vi kender herhjemme, har sine rødder og oprindelse netop her i Det Hellige Land. Området, som i dag overvejende udgør den moderne stat Israel, har en turbulent historie og har gennem historien været eftertragtet og præget af forskellige folkeslag, magthavere og religioner. På denne rejse vil man derfor om noget sted mærke det historiske vingesus og opleve et utal af spændende kulturelle facette...Læs mere om rundrejsen i Israel