Skip to main content

Hotel Sol Don Pedro/Sol Don Pablo (Hotelklasse: 4 stjerner)

Poolområdet på Hotel Sol Don Pedro
Dobbeltværelse på Hotel Sol Don Pedro
Balkon med udsigt til poolområdet på Hotel Sol Don Pedro
Badeværelse på Hotel Sol Don Pedro
Buffetrestauranten på Hotel Sol Don Pedro
Pool og spa på Hotel Sol Don Pedro
Receptionen på Hotel Sol Don Pedro
Indgangen til Hotel Sol Don Pedro

hotel sol don pedro og pablo

Vores hotel er en del af hotelkomplekset Sol Don Hotels, bestående af tre nabohoteller Sol Don Pedro, Sol Don Pablo og Sol Don Marco, som har fælles haveanlæg og faciliter. Alle er de beliggende tæt på strandpromenaden ved stranden Bajondillo i udkanten af kystbyen Torremolinos. Området er et af de mere fornemme og roligere kvarterer i byen, og via et dejligt haveanlæg er der adgang til strandpromenaden med forretninger, barer og restauranter.

Vi har primært rådighed over værelser beliggende på det firestjernede Hotel Sol Don Pedro og størrelsen på værelserne er knap 20 m2. Hotellet ligger kun 800 meter fra centrum, fem kilometer fra lystbådehavnen i Benalmádena og syv kilometer fra lufthavnen.

Vi tilbyder indkvartering i tre slags værelser:

  • Standardværelserne (inkluderet i rejsens pris) er alle udstyret med balkon eller terrasse. Udsigten er mod hotellets omkringliggende omgivelser, hvor man må påberegne visse trafikgener fra nogle af værelserne.
  • Værelser med udsigt mod pool og have er en opgradering af udsigten fra balkonen og den mest populære kategori. Værelsets størrelse samt opbygning er den samme som standardværelserne.
  • Vil du være garanteret delvis havudsigt, så kan det anbefales at vælge et værelse beliggende på nabohotellet Sol Don Pablo. Udsigten er delvis mod havet (skrå udsigt) samt mod de omkringliggende omgivelser. Værelserne i denne kategori er vestvendte og dermed de mest solrige. Vi kan ikke garantere vestvendte værelser på nogle af de andre værelseskategorier. 

Alenerejsende indkvarteres i dobbeltværelser til eget brug. 

Gældende for alle værelseskategorier er, at badeværelserne har hårtørrer og badekar, kun få værelser har bruser istedet. Værelserne er desuden udstyrede med minibar, aircondition, tv, safety boks og gratis trådløst internet.

Styrken på det gratis trådløse internet kan variere fra værelse til værelse, og man vil altid få det bedste signal i hotellets receptionsområde.

Haveanlæg og fælles faciliteter er tilgængelige for alle Sol Don Hotels gæster og omfatter bl.a. tre restauranter, syv barer og ni swimmingpools, hvoraf den ene er overdækket og opvarmet, spa, tennisbaner, petanque- og mini bowlingbaner samt fitnessrum. Da vi benytter hotellet i lavsæsonen, må man være indstillet på, at nogle af fælles faciliteterne kan være periodevist lukket.
I visse perioder afhængig af hotellets belægning oplever vi at Sol Don Pedro lukkes helt eller delvist ned, og i de tilfælde vil vi i stedet blive indkvarteret på Sol Don Pablo. 
I øjeblikket er hotellet ved at renovere den overdækkede pool og spa området, og vi håber at det når at blive helt færdig til vinteren 2019 -2020, men kan ikke love noget med garanti.

Avenida del Lido
29620 Torremolinos
Málaga
Spanien

Du kan læser mere om hotelkomplekset på deres hjemmeside her

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Antal værelser 327
Reception Døgnåben
Elevator Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Swimmingpool Ja
Fitnessrum Mod betaling
El-kedel Nej
Fælles udeområde Have
Trådløst internet Gratis wi-fi
Balkon Ja
TV Ja
Spa Mod betaling
Telefon Ja
Værdiboks Mod betaling
Tennisbaner Mod betaling
Køleskab/Minibar Ja
Air condition Ja
Hårtørrer Ja