Skip to main content
Andalusin Hotel Ibersol udsigt
Andalusin Hotel Ibersol
Hotelværelse i Andalusien hotel ibersol alay
Hotelværelse i Andalusien Hotel Ibersol alay
Bar på Hotel Ibersol Alay
Andalusien hotel ibersol alay
Udsigt fra Hotel Ibersol alay
Buffet på hotel Ibersol Alay
Buffet på hotel Ibersol Alay i Andalusien

Hotel Ibersol Alay

Hotel Ibersol Alay er et nyrenoveret og moderne 4-stjernet hotel, med beliggenhed i Benalmadena ved lystbådehavnen Puerto Marina. Den gode beliggenhed giver rig mulighed for vandreture langs strandpromenaden, aftenture ved havnen, butik- og restaurantbesøg, og måske en sejltur langs kysten. Benalmadena ligger midt imellem Torremolinos og Fuengirola og er et populært område for såvel turister som lokale.

Hotellet er gennemrenoveret i 2016 og fremstår i flot stand. Udsigt mod Middelhavet kan man nyde fra hotellets fællesareal samt fra værelsernes balkon (afhængig af valgt værelseskategori). Hotellet har en mindre pool med tilhørende terrasse og solsenge. Hotellets øvrige faciliteter består bl.a. af reception, loungeområde med en bar, tv og spilleafsnit med bl.a. billiardbord. I hotellets restaurant serveres en varieret buffet såvel morgen som aften. Værelserne er indrettet lyst og enkelt med to enkeltsenge, indbygget skab med safety boks, skrivebord med minikøleskab, en puf og en stol. På balkonen er der to stole og tilhørende lille bord. Badeværelserne er blandt andet udstyret med badekar, bidet og hårtørrer.

Rejser du alene og bestiller et enkeltværelse, tildeles et dobbeltværelse til eget brug.

Standardværelser som er inkluderet i rejsens pris har balkon med begrænset/skrå havdusigt, men mod tillæg kan man tilkøbe fuld havudsigt fra balkonen.  

Ønsker man ekstra luksus kan man tilkøbe en suite med direkte havudsigt. Suiterne består af en tv stue i forlængelse af soveværelset, og de ligger alle med udsigt imod hotelelts pool område og lystbådehavnen. 
Der kan forespørges på fam. værelser til 3 personer, eller værelser med bruser, disse værelser er dog ikke beliggende, så der er mulighed for hel eller delvis havudsigt.

Fra hotellet er der 100 m. til nærmeste lokale supermarked, Super Cor, og i samme afstand ligger et stort udvalg af butikker og restauranter i forbindelse med den hyggelige havn. I modsatte retning ligger hovedgaden, hvor der er busstop, som kan benyttes øst på til Torremollinos og Malaga (1,65 € ca.) og på modsatte side imod vest til Fuengirola, med god forbindelse til bl.a. Mijas. Det går også bus op til Benalmadena Pueblo og området Arroyo de la Míel. Apotek og politistation ligger også på hovedgaden kun 300 meter fra hotellet. Via strandpromenaden kan Torremolinos nåes til fods på ca. 45-60 min. Her kommer man forbi den tidligere fiskerlandsby Charihuela, som i dag forbinder Benalmadena med Torremolinos. Carihuela har også en hyggelig gammel bydel med en lille restaurantgade parallelt med strandpromenaden, hvor der også findes små butikker.
I Benalmadena Pueblo, der ligger ca. 20 minnuters gang op ad bakke i kvarteret kaldet Arroyo de la Míel, er der fra togstationen med samme navn forbindelse til bl.a. Malaga (2.60 € ca.). Bydelen har også en hyggelig gågade og små pladser med stort udvalg af restauranter og cafeer. 
Med offentlig transport tager det ca. en time at komme til Málaga fra hotellet (knap 20 km.) og turen går igennem kystbyer, landområde og forstæderne til Málaga. Med bus er endestationen meget central ved Málagas nye havnefront. En taxaservice til Malaga ligger omkring 30 €. ​

På hotellet vil der være mulighed for leje af cykel. Vi anbefaler ikke at benytte cykel på de trafikerede strækninger, men en tur langs strandpromenaden kan varmt anbefales. Lidt forkælelse i det Arabisk bad, beliggende på nabogaden, kan det også blive til.

Underholdning på hotellet: Hver torsdag og fredag er der lidt underholdning på hotellet i form af Jazz og Flamencoshow.  

BESTIL REJSEN

Hotel Ibersol Alay
Avenida Alay, 5 · Puerto Marina
Benalmádena 29630 (Málaga)
Tel. (+34) 952 441 440

Læs mere om hotel Iberosol Alay på hotellets hjemmeside

 

 

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Parkering Ja
Afstand til indkøb 100 m
Mulighed for tøjvask Ja
Spillerum Pool bord
Antal værelser 246
Reception Ja
24 timers service Ja
Elevator Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Swimmingpool Udendørs
Afstand til strand 200 m
Afstand til centrum 100 m
Fælles udeområde Pool område med solsenge
Trådløst internet Gratis - visse udfald kan forekomme på nogle værelser.
TV Ja
Balkon Ja
Snackbar Ja
Telefon Ja
Værdiboks Imod betaling (ca. 3€ pr. dag)
Køleskab/Minibar Ja
Air condition Ja
Hårtørrer Ja