Skip to main content
Hotel Duas Torres set fra oven
Hotel Duas Torres pool og reception
Hotel Duas Torres studio
Udsigt fra balkon på Hotel Duas Torres
Hotel Duas Torres swimmingpool
Bad og soveværelse på Hotel Duas Torres
Hotel Duas Torres set fra kystsiden
Hotel Duas Torres pool og afslapning
Hotel Duas Torres swimmingpool ved skumring

Hotel Duas Torres

Hotel Duas Torres er beliggende i Funchals kendte Lido-område, ca. 3½ kilometer fra centrum. For enden af hotellets indkørsel (som er lidt stejl) er kvarterets hovedgade og bybussens stoppested. På den modsatte side af hovedgaden, lige overfor hotellet, ligger indkøbscenteret "Forum Madeira" med blandt andet et velassorteret supermarked Pingo Dolce, butikker og flere spisesteder.

Duas Torres' officielle kategorisering er fire stjerner. Vi kategoriserer hotellet som et rigtigt godt tre-stjernet hotel. Hotellet er renoveret i 2014.

Lejlighederne, vi benytter, er etværelseslejlighed (studio). Alle har balkon og består af kombineret sove- og opholdsrum med tilhørende tekøkken, tv, aircondition, wifi samt badeværelse med hårtørrer. Poolhåndklæder findes på værelset og skiftes en gang pr. uge (oftere mod betaling).

Vi skelner mellem tre værelsestyper, hvor den største forskel er beliggenhed/udsigt.

Lejlighed med balkon og delvis havudsigt – kategori 1
Indenfor denne kategori er der to forskellige beliggenheder.
Lejligheder der vender mod Funchal har pool- og delvis havudsigt fra balkonen samt udsigt over bymæssig bebyggelse (se nedenstående billede, nr. 3 og 4).
Lejligheder der vender mod Cabo Girão og har delvis havudsigt fra balkonen samt udsigt henover parkeringsplads og bymæssig bebyggelse (se nedenstående billede nr. 1).

Lejligheder med balkon og pool/havudsigt – kategori 2
Denne lejlighedstype er placeret skråt i forhold til bygningen og havet, hvorved havudsigten fra balkonen er mere skrå end direkte. Der er desuden udsigt til swimmingpoolen/bymæssig bebyggelse (se nedenstående billede, nr. 5).

Lejligheder med balkon og direkte havudsigt – kategori 3
Denne lejlighedstype er i første række til havet, hvorved der er direkte havudsigt fra balkonen (se nedenstående billede, nr. 6 og 7).Der kan være variation inden for samme priskategori, hvor indretning, udsigt og størrelse varierer, og vi kan ikke garantere en bestemt beliggenhed, etage, udsigt eller lejlighed. For alene-rejsende gælder, at du får samme størrelse lejlighed som til to personer.

Hotellet har elevator, og af øvrige faciliteter kan nævnes restaurant med indendørs og udendørs severing, hvis vejret tillader det. Der er desuden en dejlig solterrasse med snack-bar, liggestole og udendørs swimmingpool, tennisbane (ca 10 EUR pr time) og sauna (gratis med tidsbestilling). Vil du bade i havet, er det lokale havbad inden for gåafstand. Restauranten drives af lokal restauratør og er kendt for sit gode køkken blandt madeiranerne. Vejledende priser pr. dag ved køb direkte på hotellet: Morgenmadsbuffet €16 og middag €30 eller a la carte. Forbehold for ændring.

Der er et lille tekøkken til hver lejlighed, som består af køleskab, kogeplader, mikroovn samt et mindre sortiment af service og køkkenredskaber, så du kan lave lette måltider.
TIP: Køkkenudstyret i lejlighederne er enkelt. Der er bestik, tallerkner, glas, kopper og let kogegrej. Man kan eventuelt med fordel selv medbringe eller købe ekstra køkkenredskaber i det lokale supermarked, som man ved, man vil bruge meget; fx en god kniv, slip let pande, ekstra viskestykke, termokande eller lignende.

I receptionen udlejes (begrænset antal):

El-kedel €1 per dag
Kaffemaskine med filter €1 per dag
Værdiskab €1 per dag
Badekåbe €1 per dag

Priser er er oplyst pr. maj 2024 og er med forbehold for ændring.
Check-in fra kl. 14 og check ud kl. 12.

Hotel Duas Torres
Estrada Monumental 239
9004-536 Funchal

Du kan læse mere om hotellet på deres hjemmeside her.

Kulturrejser Europa er ikke ansvarlig for indholdet eller vedligeholdelsen af eksterne hjemmesider.

Fakta og faciliteter

Antal værelser 88
Reception Døgnåben
Elevator Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Swimmingpool Ja
El-kedel Nej
Fælles udeområde Have, solterrasse
Afstand til strand 1 km til stand - 500 meter havbad
Trådløst internet Gratis wifi på værelser og i lobby.
TV Ja
Balkon Ja
Telefon Ja
Værdiboks Kan lejes
Tennisbaner Mod betaling
Køleskab/Minibar Ja, køleskab
Kitchenette Ja
Air condition Ja
Hårtørrer Ja
Kaffemaskine Kan lejes
Vaskeri I shoppingcenter

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
4/1 - 25/1Se rejsetider KøbenhavnLangtidsferie på Madeira - det gode liv13.995,-Bestil
1/3 - 22/3Se rejsetider KøbenhavnLangtidsferie på Madeira - det gode liv14.995,-Bestil