Skip to main content

Safari

Safari rejser

Tag på Safari rejse i hele verden

Det er noget helt specielt at observere vilde dyr i deres naturlige habitat, og på begge vores rejser til Sydafrika kan du opleve Sydafrikas vilde dyreliv. Fælles for de safari-oplevelser vi tilbyder er, at de foregår i malariafrie områder.

På vores 14-dages rundrejse i Sydafrika opholder vi os et par dage på en safarilodge i Limpopo-provinsen. Her kan du være heldig at opleve de berømte "The Big Five" - løver og leoparder, elefanter, næsehorn og bøfler. Vores 10-dages safari-rejse er med ophold i et rovdyrfrit område, der er hjemsted for et rigt varieret dyreliv, fra giraffer og gnuer til myreslugere og hyæner. Det er muligt at tilkøbe en ekstra safarioplevelse i et område med "The Big Five". Da der er tale om vilde dyr, er der ingen garanti for, hvilke arter vi møder, men mon ikke vi får færden af både aber, zebraer, antiloper, kuduer, impalaer og vortesvin og mange flere dyr på vores safariture i i bushen.

På rundrejsen i Sydafrika kommer du også forbi Kap Det Gode Håb, hvor du kan opleve kolonien af de truede afrikanske pingviner, der holder til på Boulder's Beach.

Vidste du…

.. at du også kan få safari- og naturoplevelser, hvor du kommer tæt på de vilde dyreliv på mange af vores andre spændende kulturrejser i hele verden.

Havsafari på Azorerne

På begge vores rejser til Azorerne kan du opleve hvaler og delfiner på en havsafari i Atlanterhavet. I alt 24 arter af hvaler og delfiner lever i havet omkring Azorerne sammen med havskildpadder, hvor der er gode muligheder for at finde føde. Nogle arter er her året rundt, mens andre kun kommer forbi på deres migration.

Elefantsafari og hvaler på Sri Lanka

Sri Lanka har omkring 5.000 vilde elefanter, og nogle af dem kan du møde i Udawalawe National Park. I åbne jeeps kører vi på safari i nationalparken, der huser 500 elefanter samt et rigt og mangfoldigt fugleliv. Fra Sri Lankas sydlige kyst kan du sejle på hvalsafari og særligt i vinterhalvåret er der stor mulighed for at spotte nogle at havets giganter; blåhvaler, finhvaler og kaskelothvaler, når de er på træk mod varmere vande. 

Kænguruer og koalaer i Australien

Man kan ikke sige Australien uden at tænke på koalabjørne og kænguruer. Og på vores rejser til Australien kommer du selvfølgelig til at opleve de kendte dyr, når vi besøger Featherdale Nationalpark, der er hjemsted for omkring 1700 forskellige dyrearter. Rejser du på rundrejse til lands, kan du også opleve kænguruer og koalaer på Kangaroo Island og i Daintree regnskoven i nord kan du se krokodiler, slanger og andre tropiske dyrearter, når vi sejler på safari i mangroven.

Både på vores rundrejse og krydstogt har du mulighed for at opleve livet under havets overflade ved Great Barrier Reef, der er hjemsted for mere end tusind fiskearter, havskildpadder og havpattedyr. 

Costa Ricas jungle

På krydstogtet gennem Panamakanalen besøger vi Carara Nationalpark i Costa Ricas jungle. Med vores lokale ekspeditions guide både går og sejler vi gennem junglen, og her kan du opleve krokodiller, dovendyr, aber, bæltedyr, gnavere og masser af fugle - inklusive den sjældne scarlet-papegøje.

Pingviner i Patagonien

Området ved Puerto Madryn i Patagonien i Chile har fået tilnavnet ”Østkystens Galápagos", og det omkringliggende hav er hjemsted for både søelefanter, søløver og hvaler samt den lille magellan-pingvin. På krydstogtet til Kap Horn udforsker vi kysten og besøger en pingvinkoloni i naturreservatet Punta Tombo: Togtet rundt om Sydamerikas Horn byder også på et imponerende fugleliv, særligt når vi besøger Tierra del Fuego Nationalpark i Ildlandet.
 

Du kan læse meget mere om vores forskellige rejser med safari- og naturoplevelser nedenfor. Som med alt andet på naturens præmisser, kan hverken vi - eller vores lokale samarbejdspartner - udstede garanti for, at du ser bestemte dyrearter på vores rejser.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt
Sao Miguel, Azorerne, Portugal

Azorerne - et naturligt paradis

Azorerne med vandring og ø-hop - Lad drømmen om vandreferie på Azorerne i uberørt og enestående natur gå i opfyldelse. Her bliver du overvældet af udslukte vulkaner, vinmarker, smeltet lava, kratersøer, vandfald, uimodståelige naturopleve...

Sao Miguel, Azorerne, Portugal

Azorerne - São Miguel - den grønne ø

Rejs til Azorerne - São Miguel - Følg med på denne rejse til Azorernes grønne paradis-ø: São Miguel. Azorerne hører under Portugal, og ø-riget består af i alt ni øer, hvor du på denne rejse besøger den største ø af dem alle:...

Nyd turen ad Panamakanalen med Kulturrejser

Førsteklasses krydstogt gennem Panamakanalen

Førsteklasses krydstogt gennem Panamakanalen - 19 dage med stop i Colombia, Panama, Costa Rica, Guatemala, Mexico og USA - Lad drømmen om at passere Panamakanalen gå i opfyldelse og kom med os, når vi tager på en eventyrlig...

Krydstogtrejse til New Zealand og Australien

Australien og New Zealand på første klasse

Krydstogt fra Australien til New Zealand Oplevelsesrigt krydstogt inklusive balkonkahyt og klassisk drikkepakke - Nu har du chancen for at opleve både Australien og New Zealand i én og samme rejse på vores førsteklasses kryd...

Safari i Sydafrika med Kulturrejser

Safari i Sydafrika

SAFARI I SYDAFRIKA Mageløse oplevelser på safari i Sydafrika - ophold på danskejet lodge - Drømmer du om safari i trygge rammer? Så er denne rejse noget for dig. Turen går til den danskejede safarilodge, Temba (på zulu bety...

10 dage Fra 14.995,- Læs mere om Safari i Sydafrika
Sydafrika - vinsmagning

Sydafrika - for alle sanser

Rundrejse i Sydafrika 14 dages rundrejse med Safari, Pretoria, Garden Route, vinlandet og Cape Town - Vi er stolte af at kunne tilbyde en komplet rejse til Afrikas mest mangfoldige land, Sydafrika. For her på jordens sydlige...