Skip to main content
Skibet RV Indochine
Pool ombord på RV Indochine
Udeområde ombord på RV Indochine
Balkonkahytter på RV Indochine
Restaurant på RV Indochine
Fællesområde på RV Indochine
Kahyt ombord på RV Indochine
RV Indochine
Pool og fællesområde på RV Indochine

RV Indochine II

RV Indochine II kan med rette betegnes som et førsteklasses flodkrydstogtskib. Skibet er nyt (bygget i 2017) og der er ingen tvivl om, at du kan se frem til fantastisk service, nye rummelige kahytter og skønne fællesområder ombord. Herudover har dette skib adgang til at sejle hele vejen ind til centrum af Ho Chi Minh city, hvilket giver os en fantastisk afslutning på vores flodkrydstogt.

Med en længde på 65 meter, bredde på 12 meter og tre dæk, er der god plads på skibets fællesområder. Ombord forefindes skibets panorama-restaurant, hvor der dagligt serveres morgenmad og frokost buffet. Aftenmaden er typisk 3-4 retters menu og under måltiderne inkluderes en sodavand, en øl eller en mineralvand. Herudover er kaffe, te og vand gratis ombord.

Skibet byder også på en stor lounge med tilhørende bar, samt et soldæk med siddepladser, pool og barområde.

Det er muligt at benytte sig af wi-fi ombord ved receptionen og i loungen. Bemærk at når vi sejler på floden kan wi-fi-signalet være svingende og nogle steder meget lavt.
Det er også muligt mod betaling at få vasket tøj ombord og så tilbydes der massagebehandlinger man kan tilkøbe.

Skibets i alt 31 kahytter er alle rummelige og ca. 18 m2. De har alle en privat balkon på 4 m2. Fire af kahytterne har en såkaldt mini-terrasse på 6 m2. Kahytterne er placeret på main dæk og upper dæk. Kahytterne indeholder alle dobbeltseng el. to enkeltsenge, eget badeværelse, hårtørre, aircondition og safety-boks.

Rygning ombord: Det er tilladt at ryge på soldækket.

Drikkepenge til personale på skibet: Drikkepenge er inkluderet til personalet på skibet. Herudover anbefaler vi at medbringe 35USD til drikkepenge til lokale bådmænd, tuk-tuk- og oksekærrechauffører, lokale guider m.fl.

Betaling ombord: Alle køb ombord noteres med kahytsnummer. Dagen inden afrejse afregnes alle køb i USdollars. Der kan betales med kontanter (USD) samt Visakort/MasterCard. Det er ikke muligt at veksle valuta ombord.

Praktiske forhold: Vi gør opmærksom på, at skibets stik er 220v i kahytten og 110v på badeværelset.
Skibet tillader ikke kørestol ombord, og det egner sig ikke til gangbesværede.

Læs mere om skibet på rederiets hjemmeside

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt